Μελίνα Ασλανίδου: Ανέβηκε στη σκηνή με φόρεμα ροζ και μαύρο! Αυτό που είχε πάνω, έκανε την διαφορά...

Μόνο εκείνη θα το φορούσε αυτό και θα έκανε πάταγο! Δείτε...

Μελίνα Ασλανίδου: Ανέβηκε στη σκηνή με φόρεμα ροζ και μαύρο! Αυτό που είχε πάνω, έκανε την διαφορά...

Η Μελίνα Ασλανίδου ανέβηκε στη σκηνή με φόρεμα ροζ και μαύρο! Αυτό που είχε πάνω, έκανε την διαφορά και ξεκάθαρα την κοίταζαν όλοι, δεν συμφωνείτε;

Όπως ήδη σας έχουμε γράψει, η τραγουδίστρια έφυγε από την Αθήνα για συναυλίες. Η Μελίνα Ασλανίδου, πάντα με άψογο λουκ έκλεψε τις εντυπώσεις και τα βλέμματα...

Για την πιο πρόσφατη εμφάνισή της, επέλεξε φόρεμα με βολάν στο κάτω μέρος, σε ροζ χρώμα! Ωστόσο, για να κάνει το σύνολό της πιο ροκ, προτίμησε ένα γεμάτο μαύρα πουά και το συνδύασε με οπάκ μαύρο καλσόν και αρβυλάκια! Από εμάς πάντως, πήρε το 10άρι... Από εσάς; Ιδού και η σχετική εμφάνιση:

Μελίνα Ασλανίδου με ροζ φόρεμα

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε κολάν όλο δέρμα αλλά όλοι κοίταγαν το πανωφόρι της! Ήταν ροζ και μεταλλιζέ!

Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε κολάν όλο δέρμα αλλά όλοι κοίταγαν το πανωφόρι της! Ήταν ροζ και μεταλλιζέ, αν δεν έχεις παρόμοιο μεταξύ μας... χάνεις!

Η τραγουδίστρια, περνάει φέτος την καλύτερή της φάση στιλιστικά. Η Μελίνα Ασλανίδου άφησε εποχή με τις εμφανίσεις της στο X-Factor αλλά και τώρα που τελείωσε συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα!

Πρόσφατα, βρέθηκε στην Κύπρο για συναυλία και το αθλητικό της look μας ξετρέλανε! Η Μελίνα Ασλανίδου ταξίδεψε με κολάν όλο δέρμα και ροζ μεταλλιζέ μπουφάν. Αν πας κι εσύ εκτός Αθηνών, το εν λόγω look θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Nα σας θυμίσουμε και μια ακόμα εμφάνιση της Μελίνας Ασλανίδου που είχε πάρει 10άρι!

Μελίνα Ασλανίδου: Το μαύρο φόρεμά της είχε κορσέ και τούλι! Προκάλεσε αμόκ με την εμφάνιση της...

Το μαύρο φόρεμά της Μελίνας Ασλανίδου είχε κορσέ και τούλι! Προκάλεσε αμόκ με την εμφάνιση της και σίγουρα θα την αντιγράψετε και εσείς... και καλά θα κάνετε!

Το εν λόγω φόρεμα είναι από τον σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου και είναι για εμάς ό,τι πρέπει για τις γιορτές!

Είναι μαύρο, πολύ ιδιαίτερο και πολύ εντυπωσιακό. Φυσικά η Μελίνα το φόρεσε στον ημιτελικό του Χ-Factor και μαγνήτισε τα βλέμματα. Έχει μάλιστα μια λεπτομέρεια με πολύ στενό κορσέ και είναι όλο, μα όλο από τούλι! Όσο για την τιμή του; Κοστίζει πάνω από 300 ευρώ! Να σας θυμίσουμε ότι η Μελίνα έβαλε την περασμένη εβδομάδα μια επίσης συγκλονιστική ολόσωμη φόρμα!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία: