"Στο GNTM έκλεισε το στομάχι μου! Ένιωθα ότι λιώνω κι έβλεπα τα κόκαλά μου!" - Σοκαριστική... καταγγελία από πρώην παίκτρια!

Αποκλειστικές δηλώσεις! Ποια το είπε;

Σοκαριστική... αποκλειστική καταγγελία από πρώην παίκτρια του GNTM! -"Έκλεισε το στομάχι μου! Ένιωθα ότι λιώνω κι έβλεπα τα κόκαλά μου!"

Γεννημένη στις 10 Φεβρουαρίου, Υδροχόος με ωροσκόπο Ιχθύ, συστήνεται στο YOU με μια χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση, δείχνοντας πόσο προικισμένη είναι από τη φύση με ύψος 1,83 μ. και πόδια 1,17 μ., μόλις τέσσερα εκατοστά λιγότερα από την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα... Στην πρώτη της μεγάλη συνέντευξη μετά το «GNTM», η Μαρτίνα δίνει τις δικές της απαντήσεις και αναφέρεται για πρώτη φορά στην απόρριψη από τον βιολογικό της πατέρα, ενώ μιλάει για τη σχέση της με τον γιο του αρραβωνιαστικού της από τον προηγούμενο γάμο του, αλλά και για τον λόγο που απομακρύνθηκε από τις υπόλοιπες FF μετά το παιχνίδι του STAR.

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ για το περιοδικο You


Συναντιόμαστε στη Γλυφάδα λίγο μετά την πρόβα νυφικού της κι εκείνη λάμπει από χαρά. Οι προετοιμασίες για τον γάμο της, που είναι προγραμματισμένος στις 2 Μαΐου, συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς και επικεντρώνεται σε αυτό το κομμάτι μετά την οικειοθελή αποχώρησή της, αποκαλύπτοντας παράλληλα και τους λόγους γι' αυτή.

gntm star

Από πού προέρχεται το «Χαφιιτσούκ»;

Και οι δύο μου γονείς είναι από την Ουκρανία, έχω γεννηθεί εκεί και έχω μεγαλώσει από 6 μηνών στην Ελλάδα. Χώρισαν μετά τη γέννησή μου, ο πατέρας μου πήγε στη Γερμανία, η μητέρα μου ήρθε στην Ελλάδα και εδώ γνώρισε τον πατριό μου, με τον οποίο είναι παντρεμένη εδώ και 23 χρόνια.

Με τον βιολογικό σου πατέρα είχες επαφές;

Όχι. Εμφανίστηκε όταν ήμουν 14 ετών, μπήκε και βγήκε από τη ζωή μου δυο τρεις φορές, οπότε αποφάσισα να τον διώξω απ' αυτή. Δεν με κάλυπτε να μπαινοβγαίνει στη ζωή μου με το «έτσι θέλω» και όποτε το θυμάται. Επειδή με αγαπάει πολύ ο πατριός μου και έχω δεθεί μαζί του, δεν μου έχει λείψει η πατρική φιγούρα.

Δεν ρωτούσες πού είναι;

Από την αρχή μου είχαν πει ότι είναι στη Γερμανία. Η μητέρα μου μέχρι τα 14 μού έπαιρνε διπλά δώρα τα Χριστούγεννα και έλεγε ότι είναι από τον βιολογικό μου πατέρα, για να διατηρήσει τον ενθουσιασμό που είχα για εκείνον. Όταν κατάλαβα ότι δεν ισχύει αυτό, προσπάθησα να τον προσεγγίσω και στην αρχή ήταν θετικός, αλλά επειδή δεν γνωρίζω ουκρανικά, ήταν κάτι που τον κρατούσε πίσω. Μου είχε πει κιόλας: «Αν δεν μάθεις ουκρανικά, δεν είσαι κόρη μου».

Εφόσον σε απέρριψε, πώς ένιωσες;

Δεν στενοχωρήθηκα καθόλου, διότι δεν είχα προλάβει να αναπτύξω συναισθήματα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Δεν ήταν σαν να χάνω τον πατέρα μου, γιατί στην ουσία δεν τον είχα ποτέ, είχα ζήσει την πατρική φιγούρα, απλώς απόρησα τι του έχω κάνει.

Αν έρθει μετανιωμένος, σου ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και σου πει να κάνετε μια νέα αρχή, θα τον δεχτείς πίσω;

gntm καταγγελία

Δεν θα τον δεχτώ. Όταν έχεις δώσει τρεις ευκαιρίες σε έναν άνθρωπο να αναπτύξετε σχέσεις και απομακρύνεται, μετά καταλαβαίνεις ότι δεν είναι λάθος του αλλά επιλογή του.

Σου ζήτησε κάποια στιγμή να μην τον ενοχλείς;

Όχι, απλώς του έστελνα μηνύματα και δεν μου απαντούσε καν. Η τελική μου απόφαση να μην ξαναμιλήσω με τον πατέρα μου ήταν όταν πήγα πριν από τρία χρόνια στη Γερμανία. Άργησε να με πάει στο αεροδρόμιο και έχασα την πτήση της επιστροφής, μου έκλεισε άλλο εισιτήριο μέσω Κωνσταντινούπολης, καθυστέρησα 7 ώρες και δεν μου έστειλε ένα μήνυμα μέχρι και σήμερα, να δει αν έφτασα, αν ζω, αν υπάρχω.

Καταλάβαινες πως η μητέρα σου είχε πλέον έναν άλλον άνθρωπο δίπλα της;

Είχα συμβιβαστεί με το γεγονός ότι επέλεξε να ξαναφτιάξει τη ζωή της, με έναν άνθρωπο που την αγαπάει και με αγαπάει πολύ, θα με πάει στην εκκλησία στον γάμο μου. Όλη η οικογένειά του με αγκάλιασε σαν να είμαι αίμα τους.

Δυσκολεύτηκε να βρει δουλειά και να σε μεγαλώνει παράλληλα;

Πολύ, γι' αυτό κιόλας έκανε τρεις δουλειές, μέχρι να συγκατοικήσει με τον Μανώλη και να παντρευτούν. Ήταν πολύ δύσκολα στην αρχή, καθάριζε και δούλευε σε καταστήματα εστίασης, μέχρι που έπιασε δουλειά μόνιμα σε σούπερ μάρκετ.

Σε φοβόντουσαν τα αγόρια επειδή ήσουν ψηλή;

Ήμουν κομπλεξική με το ύψος μου, μπορεί να μη με πείραζαν για την καταγωγή μου, αλλά με έλεγαν «ξυλάγγουρο» και «αλόγα». Όταν πήγα 15 χρόνων, έφτασα 1,83 μ., κάτι που ήταν απότομο για μένα, οπότε ξεκίνησα να καμπουριάζω για να κρύβω το ύψος μου και να μη φαίνομαι ψηλή.

Έχεις υπάρξει με πιο κοντό άντρα;

Ναι, αλλά του δημιουργούσε κόμπλεξ αυτό, και όταν ο άντρας έχει περισσότερα κόμπλεξ από τη γυναίκα, αυτό δεν οδηγεί πουθενά.

Γιατί μετακόμισες στην Πάτρα τον τελευταίο χρόνο, ενώ μεγάλωσες στη Βούλα;

Γιατί γνώρισα τον Κώστα, τον αρραβωνιαστικό μου, πριν από δυόμισι χρόνια. Στην αρχή δεν δέσαμε, όταν έμαθα την ηλικία του απομακρύνθηκα, τώρα έκλεισε τα 48. Μεγάλη διαφορά, αλλά έχει σημασία και πώς έχεις εξελιχθεί σαν άνθρωπος. Επειδή μπήκα από πολύ νωρίς σε μια δουλειά που απαιτεί αυτοσυγκέντρωση και επαγγελματισμό, ωρίμασα και συνειδητοποίησα τι θέλω. Από μικρή ήθελα μια ήρεμη και οικογενειακή ζωή.

Χρειάστηκε να κάνει θυσίες για να μπει στην καρδιά σου;

Καμία. Είχα μια σχέση που δεν πήγαινε καλά, είχα κουραστεί και είχα βαρεθεί, οπότε ο Κώστας ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Χώρισα και από τη στιγμή που δεν αισθανόμουν καλά πριν, δεν μου ήταν δύσκολο να μπω σε κάτι καινούριο. Στην αρχή έπαιζε πολλή φιλοσοφία με τον Κώστα και σουβλάκι με τζατζίκι δίπλα. Δεν είμαι από τις γυναίκες που θέλουν ρομαντισμό και κρασί στο πρώτο ραντεβού, κατευθείαν σουβλάκι και να δούμε πού θα πάει αυτή η κατάσταση, μη χάνουμε χρόνο.

Για χάρη του έγινες ερωτική μετανάστρια στην Πάτρα;

Γίναμε και οι δύο μετανάστες, γιατί είχα τη δουλειά μου εδώ, πήγαινα τρεις φορές την εβδομάδα στην Πάτρα και τις δύο ερχόταν ο Κώστας στην Αθήνα. Βρίσκονται εκεί οι επιχειρήσεις του, έχει αίθουσες δεξιώσεων, όπου κάνει γάμους και διάφορα events, οπότε του ήταν δύσκολο να έρθει μόνιμα στην Αθήνα. Επίσης είναι χωρισμένος με ένα παιδί και δεν θα άφηνε τον γιο του, ούτε θα ήθελα κάτι τέτοιο.

Το ότι αυτός ο άνθρωπος έχει ένα παιδί ήταν ανασταλτικός παράγοντας για να είσαι μαζί του;

Όχι. Ίσα ίσα που με βοήθησε πολύ να ξεκαθαρίσω τα πράγματα μέσα μου. Είναι ένας άνθρωπος που παντρεύτηκε, χώρισε, έχει ένα παιδί και τη δουλειά του, έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του, οπότε δεν ψάχνεται δεξιά και αριστερά, είναι συνειδητοποιημένος σε αυτό που θέλει.

Έχεις γνωρίσει τον γιο του;

gntm μαριτίνα

Εννοείται, έχουμε υπέροχες σχέσεις με τον Γιώργο, έχει την ίδια ηλικία με τη μικρή μου αδερφή, την Ουρανία. Επειδή είμαστε ηλικιακά πιο κοντά, τον καταλαβαίνω λίγο περισσότερο απ' ό,τι ο Κώστας και όταν θέλει συμβουλές, έρχεται σε μένα. Τώρα με το «GNTM» τον καλούν όλα τα κορίτσια στο πάρτι τους και έρχεται η μασκότ Μαρτίνα στο τέλος για να τον πάρει και να βγάλει φωτογραφία μαζί τους (γέλια).

Είπες ότι έκανες εσύ την πρόταση γάμου στον Κώστα. Πώς έγινε αυτό;

Μου έλεγε για πλάκα: «Πότε θα με ζητήσεις, τι θα πει η γειτονιά, μ' έχεις εκθέσει στον κόσμο» (γέλια). Ήταν τα γενέθλιά του πέρσι, του έφτιαξα μια τούρτα, του πήρα ένα ωραίο ρολόι και του έκανα την πρόταση. Μου το έπαιξε και δύσκολος, από τον Νοέμβριο περίμενα μέχρι την Πρωτοχρονιά που είχαν έρθει οι γονείς μου στην Πάτρα, όπου μου έβγαλε το δαχτυλίδι και μου είπε: «Αυτή είναι η απάντησή μου στην πρότασή σου».

Ποια ήταν τα συναισθήματά σου όταν είδες πρώτη φορά την κριτική επιτροπή του «GNTM»;

Δεν ξέρω αν φάνηκε, αλλά ίδρωσα πολύ, άρχισαν να τρέμουν τα πόδια μου και μου κόπηκε η ανάσα από το άγχος. Ξέρω ποιες είναι οι ατέλειές μου και φοβήθηκα μήπως τις τονίσουν και το πάρω προσωπικά.

Υπήρξε κάποιο σχόλιο που σε ενόχλησε;

Κανένα, συμφώνησα κι εγώ με την άποψη του κυρίου Σκουλού, όλες οι γυναίκες που προερχόμαστε από Ουκρανία και Ρωσία είναι λες και έχουμε φάει τηγάνι στο πρόσωπο, απλώς εξέχουν η μύτη και τα χείλη. Ξέρω ότι το προφίλ μου δεν είναι τόσο καλό, έχω έντονες γωνίες, έντονα χαρακτηριστικά και σκληρά, απλώς δεν συμφώνησα ότι έχω μικρά μάτια. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπω στο παιχνίδι, γιατί ο ανταγωνισμός ήταν τεράστιος και δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με αυτό.

Σου έλειπαν ο αρραβωνιαστικός σου και η οικογένειά σου;

Το πρώτο διάστημα στο ξενοδοχείο ήταν πολύ δύσκολο, γιατί με τον Κώστα δεν έχουμε χωρίσει για περισσότερες από τέσσερις μέρες. Δεν το γνωρίζουν τα υπόλοιπα κορίτσια, αλλά οι FF ξέρουν ότι μόλις νύχτωνε πήγαινα στο δωμάτιο και έκλαιγα μόνη μου, γιατί μου έλειπε πολύ. Φοβόμουν τι θα γίνει στην πορεία, πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι και τον ήθελα δίπλα μου.

Την Κάτια από τις FF την έχουν χαρακτηρίσει «στρατηγό», «διπρόσωπη». Εσύ πώς την είδες;

Η Κάτια από την αρχή ήταν ξεκάθαρη. Δεν ήρθε να μας το παίξει φίλη, είπε ότι έχει έναν στόχο και θέλει να κερδίσει και δεν σημαίνει κάτι το ότι κάνουμε παρέα. Ήταν τρομερά αντικειμενική, κάτι που δυστυχώς δεν φάνηκε παρά μόνο στα τελευταία επεισόδια, η Κάτια που θα πει το σωστό και το λάθος. Στην αρχή την είχαν παρουσιάσει όπως κι εμένα λες και τα ξέρουμε όλα και απλώς κρίνουμε τις υπόλοιπες κοπέλες, κάτι που δεν ισχύει.

Παρατήρησα ότι δεν κάνεις παρέα με τις FF μετά το παιχνίδι. Γιατί;

Με καμία δεν κάνω παρέα. Αρχικά μένω Πάτρα, οπότε είναι δύσκολο να βρεθούμε. Ενδεχομένως να πείραξαν τις κοπέλες οι δηλώσεις που έκανα, όπως όταν με ρώτησαν ποια πιστεύω ότι θα βγει νικήτρια και ανέφερα την Άννα-Μαρία. Ίσως να μην τους άρεσε ότι δεν υποστήριξα τις φίλες μου, αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Και στη δοκιμασία που έφυγε η Ασημίνα θεωρώ ότι αδικήθηκε, γιατί υπήρχαν άλλες κοπέλες που δεν μου άρεσαν. Η Μαρία είχε βγει σαν αφίσα από νυχτερινό κέντρο στην παραλιακή και η Χαρά, ενώ είναι πολύ όμορφη, δεν είχε καταφέρει ούτε αυτό να δείξει.

Τη Μαρία την είχες στην μπούκα; Έμεινε στην ιστορία το σχόλιο «Κρίμα που θα γυρίσει πίσω στη λαϊκή»...

Από την αρχή έλεγε σε όλες τις κοπέλες «είμαι από χωριό», οπότε κάποια στιγμή της είπα: «Καταλαβαίνω ότι είναι η παλιά σου ζωή και την αγαπάς, αλλά μη λες συνέχεια ότι δεν είσαι μοντέλο. Ούτε εγώ το έχω ξανακάνει, αλλά είμαι εδώ και το ζω. Αν δεν το ζήσεις, θα γυρίσεις πίσω». Στο cue, λοιπόν, έκανα πιο συγκεκριμένο το «πίσω», στον πάγκο της λαϊκής αγοράς. Δεν το είπα ρατσιστικά, αυτή ήταν η δουλειά της, αν ήταν πωλήτρια θα της έλεγα να γυρίσει στις πωλήσεις. Ήταν ίσως η μόνη ατάκα στο «GNTM» που με έχει πληγώσει και με έχει στενοχωρήσει, γιατί βγήκε πολύ άσχημα απέναντι στη Μαρία.

Έχετε μιλήσει με την Ελευθερία;

Εννοείται, τη ρώτησα αν έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου και αν την έχει πειράξει κάτι απ' όσα έχω πει. Από το ξενοδοχείο είχα κάνει πολλές συζητήσεις μαζί της, της είχα εξηγήσει ότι πρέπει να μιλάει δυνατά και να μη φοβάται. Της είχα πει: «Αν δεν έχεις φωνή και δεν εκφράζεις αυτό που θέλεις, θα σε φάνε εκεί έξω». Και αυτό ακόμα βγήκε αρνητικά. Δεν πειράζει, καλή καρδιά, εγώ ξέρω ποια είμαι, ούτως ή άλλως δεν πήγα για followers.

Εκείνη είπε ότι σας έκοψε και την «καλημέρα», για να μην έχετε αφορμή να της πείτε κάτι...

Αυτό έγινε όταν ξαναμπήκε στο παιχνίδι, μου το είπαν κι άλλα κορίτσια. Προσωπικά της έλεγα «καλημέρα» και όταν ξέχασε το σίδερο ανοιχτό ενώ ήμασταν σε δοκιμασία και παραλίγο να γίνει μπουρλότο όλο το σπίτι, κλαίγαμε από τα γέλια.

Για ποιο λόγο αποφάσισες να αποχωρήσεις οικειοθελώς;

Είχα χάσει αρκετά κιλά παρότι είχαμε φαγητό. Το πρόγραμμά μας ήταν περίεργο και σιγά σιγά έκλεινε το στομάχι μου, δεν είχα όρεξη να φάω. Έφτασα 53,5 κιλά ενώ είμαι 1,83 μ., κάτι που με επηρέασε πολύ ψυχολογικά. Ένιωθα ότι λιώνω σιγά σιγά, έβλεπα τα κόκαλά μου και έλεγα: «Θεέ μου, πώς είμαι έτσι». Δεν αισθανόμουν καλά με το σώμα μου και μου έβγαιναν κόμπλεξ. Μετά η μητέρα μου «έχασε» τον αδερφό της στην Ουκρανία και ήταν πολύ άσχημα ψυχολογικά, ενώ δημιουργήθηκαν και προβλήματα με την εταιρεία μου, που ο Κώστας δεν μπορούσε να κοντρολάρει.

Πότε είναι ο γάμος;

Στις 2 Μαΐου και θα γίνει στην Πάτρα, στη δική μας αίθουσα δεξιώσεων. Ο άντρας μου πήγε να κλείσει άλλο γάμο σε αυτήν την ημερομηνία, γιατί δεν έβρισκε την προσφορά που μας είχαν κάνει εκείνη τη μέρα και νόμιζε ότι έχει κάνει λάθος! Μετά του θύμισα ότι ήταν ο δικός μας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ