Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η εορταστική έναρξη και η αποκάλυψη για τις κόρες της που της είπαν τα κάλαντα

Τι συνέβη πριν φύγει για εκπομπή;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η εορταστική έναρξη και η αποκάλυψη για τις κόρες της που της είπαν τα κάλαντα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εορταστική έναρξη της εκπομπής της έκανε αποκάλυψη και για τις κόρες της που της είπαν τα κάλαντα.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε το Happy Day με χορωδία παιδιών που της έλεγε τα κάλαντα.

Οι κορούλες της, Μαίρη και Νάγια ξύπνησαν το πρωί πριν πάει στην εκπομπή και θέλησαν να της πούνε τα κάλαντα όπως άλλωστε είναι το έθιμο σήμερα.

«Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα είναι αυτά που περνάτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε…. Αν χτυπά το κουδούνι, πολύ καλά θα κάνετε να ανοίξετε.

Ο Θέμης έφερε χθες στα κορίτσια τρίγωνα για να πουν τα κάλαντα και ήρθαν και μου τα είπαν, ασήμωσα εννοείται και λέω πηγαίνετε να τα πείτε και στον μπαμπά σας και μου λένε μα τα είπαμε και λέω δεν σας έδωσε λεφτά, μου λένε όχι και τις είπα θα πείτε ότι η μαμά έδωσε να δώσει κι εκείνος, οπότε κατάλαβες, γλιτώνει κανείς από δύο κορίτσια» είπε η Σταματίνα.

Να σημειωθεί πως πριν ημέρες είχε εμφανιστεί στο πλατό της εκπομπής της με ένα συγκλονιστικό outfit και... εννοείται πως έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για να το αντιγράψετε!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Νόμιζε ότι έπεσαν διαφημίσεις στο Happy Day και...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή νόμιζε πως έχουν πέσει διαφημίσεις στο Happy Day, ωστόσο τελικά ήταν on air και δεν το είχε καταλάβει.

Μια απίθανη γκάφα συνέβη στον αέρα της εκπομπής του Alpha, καθώς η παρουσιάστρια καλωσορίζει την Κρίστι Κρανά που μπαίνει στο πλατό με μια σακούλα μελομακάρονα και τη ζακέτα της.

Οι δυο γυναίκες αρχίζουν να συζητάνε για το GNTM, νομίζοντας πως έχουν πάει σε διαφημίσεις μέχρι που η παρουσιάστρια πήρε είδηση πως είναι ακόμα on air.

«Είμαστε live παιδιά; Βρε νόμιζα ότι έχουμε πάει σε διαφημίσεις και τα ρωτάω αυτά! Δεν ντρέπεστε! Με καίτε» είπε και πέρασε σε διαφημίσεις.