Κώστας Βουτσάς - Αλίκη Κατσαβού: Οικογενειακές φωτογραφίες στο θέατρο! Τα παιχνίδια του μικρού Φοίβου στον φακό!

Δείτε τις φωτογραφίες!

Κώστας Βουτσάς - Αλίκη Κατσαβού: Οικογενειακές φωτογραφίες στο θέατρο! Τα παιχνίδια του μικρού Φοίβου στον φακό!

Ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού φωτογραφήθηκαν μαζί στο θέατρο! Ο μικρός Φοίβος πόζαρε με τους γονείς του και γνωστούς ηθοποιούς και έκανε παιχνίδια στον φακό.

Η σύζυγος του ηθοποιού βρέθηκε στο θέατρο Broadway για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της παράστασης «Σταχτοπούτα» που πρωταγωνιστεί ο Κώστας Βουτσάς .Οι δυο τους αφιερώνουν αρκετό χρόνο στο παιδί τους και περνάνε όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Μετά το τέλος της παράστασης πόζαραν παρέα με τον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Πέτρο Ξεκούκη και ο Φοίβος το απολάμβανε ιδιαιτέρως αφού δεν έλειψαν τα χαμόγελα και τα παιχνίδια στους φωτογράφους.

Δείτε το ζευγάρι:

Βουτσάς παιδιά

Βουτσάς Κατσαβού

H γλυκιά Αλίκη πριν λίγο καιρό μας είχε κάνει να «λιώσουμε» με τα γλυκά της λόγια στο σύζυγο της

Κώστας Βουτσάς: Ρωτήθηκε αν υπάρχει ερωτική σχέση με την Αλίκη Κατσαβου και η απάντηση του ήταν επική!

Ο Κώστας Βουτσάς ρωτήθηκε για την Αλίκη Κατσαβού και αν υπάρχει ερωτική σχέση ανάμεσα τους και η απάντηση που έδωσε ήταν επική.

Ο ηθοποιός άνοιξε το σπίτι του στο Πρωινό και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μιλώντας για την προσωπική του ζωή και όχι μόνο.

Από την κουβέντα τους δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγός του, για την οποία εξομολογήθηκε: «Είμαι τρισευτυχισμένος με την Αλίκη, αν και έχω μεγάλη ιστορία με τις γυναίκες, είναι μια από τις καλύτερες που είχα στη ζωή μου. Είμαι πολύ ερωτευμένος με την Αλίκη, της το λέω κάθε λίγο και λιγάκι».

Μάλιστα, η δημοσιογράφος ρώτησε τον Κώστα Βουτσά εάν υπάρχει ερωτική σχέση με τη σύζυγό του όπου απάντησε «Φυσικά και δε λείπει το ερωτικό στοιχείο ανάμεσα μας, δεν είναι υπάλληλος μου η Αλίκη»