Θρήνος! Έφυγε από την ζωή γνωστός ποδοσφαιριστής

Υπήρξε θρυλικός ποδοσφαιριστής

Θρήνος! Έφυγε από την ζωή γνωστός ποδοσφαιριστής

Θρήνος στον χώρο του αθλητισμού καθώς γνωστός ποδοσφαιριστής έφυγε από την ζωή.

Ο Μάρτιν Πίτερς, που είχε κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αγγλία το 1966, πέθανε σε ηλικία 76 ετών, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του.

Γουέστ Χαμ έγραψε ότι «ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1966 πέθανε ήσυχα το Σάββατο μετά από μια "μακρά και θαρραλέα μάχη με ασθένεια».

ποδοσφαιριστής θάνατος

Ο Πίτερς εντάχθηκε στη Γουέστ Χαμ σε ηλικία 15 ετών και πέρασε 11 χρόνια στον σύλλογο μέχρι που έγινε πρώτος Βρετανός που η μεταγραφή του έφτασε τις 200.000 λίρες όταν πήγε στην Τότεναμ το 1970.

Ο Πίτερς κέρδισε το Κύπελλο Κυπελλούχων με τη Γουέστ Χαμ το 1965, καθώς και το Κύπελλο UEFA με την Τότεναμ.

Το μεγάλο παράσημο της καριέρας του, βέβαια ήταν η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1966 κερδίζοντας 4-2 τη Γερμανία στον τελικό.

Είναι ο πέμπτος εκείνης της ομάδας που φεύγει από τη ζωή. Προηγήθηκαν οι Άλαν Μπολ, Ρέι Γουίλσον, Γκόρντον Μπανκς και Μπόμπι Μουρ.

filathlos.gr

Απέραντη θλίψη ωστόσο είχε ο καλλιτεχνικός χώρος και με την είδηση πως "έφυγε" από τη ζωή ένας ακόμη αγαπημένος ηθοποιός.

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Θλίψη έφυγε από την ζωή γνωστός Έλληνας ηθοποιός εντελώς ξαφνικά.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος έχει παίξει σε αρκετές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και παραστάσεις.

ηθοποιός θάνατος

Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

«Έφυγε από την ζωή ένας καλός και σεμνός συνάδελφος, ένας από τους πρώτους πατεράδες μου στο θέατρο..,(1982 στο βραβευμένο ΕΧΩ ΣΤΟΧΟ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ του αξέχαστου Γιώργου Χαραλαμπίδη) ο αξιαγάπητος Δημήτρης Γιαννακόπουλος.....Αύριο Δευτερά 23 Δεκεμβρίου στις 3μμ Θα κηδευτεί στην πατρίδα του τα Χειμαδιά της Ηλείας... Καλό ταξίδι», έγραψε.