Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έδειξε το πιο τρυφερό της πρόσωπο! Η φωτογραφία με τους έρωτες της ζωής της!

Η τρυφερή φωτογραφία!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έδειξε το πιο τρυφερό της πρόσωπο! Η φωτογραφία με τους έρωτες της ζωής της!

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, μία μέρα πριν από τα Χριστούγεννα, έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το πιο τρυφερό της πρόσωπο! Ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία μαζί με τους έρωτες της ζωής της!

Η Art Director του GNTM, είναι η πιο γλυκιά μανούλα και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Η ίδια βρίσκεται πολύ κοντά στα παιδιά της και φροντίζει ειδικά τις μέρες των Χριστουγέννων να είναι δίπλα τους.

Έτσι σήμερα το πρωί ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία από το κρεβάτι της μαζί με τα δύο αγγελούδια της και έγραψε:

Σας έχουμε βρει επίσης φωτογραφίες από την τελευταία της εγκυμοσύνη!

«Καλημέρα!! εύχομαι αγάπη και υγεία! Καλά Χριστούγεννα σε όλους» έγραψε η αγαπημένη «Ζεν»!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Αυτό το σπίτι μόνο εκείνη μπορούσε να το έχει! Η απίστευτη διακόσμηση με αέρα GNTM!

Αυτό το σπίτι μόνο η Ζενεβιέβ Μαζαρί μπορούσε να το έχει όπως θα δείτε στις φωτογραφίες. Η απίστευτη διακόσμηση του, έχει αέρα GNTM.

Έχει ιδιαίτερο γούστο και το έχει αποδείξει και με τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει εκτός αλλά και εκτός του ριάλιτι του STAR.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ζενεβιέβ Μαζαρί μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Μάλιστα, έχουμε δει και πολλές γωνίες του σπιτιού της.

GNTM: Τα κορίτσια έβγαλαν την Ζενεβιέβ από τα ρούχα της! Τι συνέβη στην δοκιμασία;

Η διακόσμηση έχει αέρα GNTM, καθώς είναι νεανικό και γεμάτο πίνακες, αλλά και χρώματα. Αγαπημένη γωνία της, το σαλόνι της όπου περνάει πολλές ώρες με την οικογένεια της.

Ζενεβιέβ Μαζαρί σπίτι

Μαζαρί παιδιά

σαλόνι

GNTM Ζενεβιέβ παιδιά

κόρη Μαζαρί

GNTM διακόσμηση

παιδί

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Αποκαλύψεις φωτιά για την προσωπική της ζωή! "Είμαι βαθιά δυσλεκτική και αυτό..."

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε για όλα! "Είμαι βαθιά δυσλεκτική και αυτό..." Αποκαλύψεις φωτιά για την προσωπική της ζωή!

Καλεσμένη στην "Φωλιά των ΚουΚου", η ίδια δεν δίστασε να μιλήσει για τις σχέσεις της με τα παιδιά της, το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε, αλλά και τον ρόλο της στο GNTM!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Με φουσκωμένη κοιλίτσα σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης!

"Η κόρη μου, Ροζαλία, έχει πει ελάχιστες φορές καλά πράγματα για το ντύσιμό μου! Τσαντίζεται όταν φοράω κολλητά ρούχα!", δήλωσε για την μικρή της κόρη, ενώ μίλησε και για το προσωπικό της πρόβλημα και πως το ξεπέρασε, "Είμαι βαθιά δυσλεκτικός άνθρωπος. Έχω κάνει χρόνια ορθοφωνία, λογοθεραπεία για να μπορώ να μιλάω", είπε χαρακτηριστικά η art director.

Ενώ για το ρόλο της στο ριάλιτι μοντέλων, η ίδια λέει, "Δουλεύω στη μόδα περισσότερο ως art director πια και λιγότερο ως φωτογράφος. Να εξηγήσω τι κάνω στο GNTM γιατί πολύς κόσμος δεν καταλαβαίνει. Εγώ ανήκω στη σχεδιαστική ομάδα. Σχεδιάζουμε τις αποστολές που βλέπετε. Τις φωτογραφίσεις των κοριτσιών που θέλουμε πάρα πολύ να έχουν σχέση με τη μόδα του σήμερα. Αλλά να καλύπτουν και τις ανάγκες του παιχνιδιού. Γιατί το GNTM είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι και πρέπει να βγάλεις μια νικήτρια".