Αντελίνα Βαρθακούρη: Έφερε δάκρυα στα μάτια του Κρατερού Κατσούλη! Τα λόγια της τον "χτύπησαν" στην καρδιά!

Η συγκινητική της εξομολόγηση!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Έφερε δάκρυα στα μάτια του Κρατερού Κατσούλη! Τα λόγια της τον

Η Αντελίνα Βαρθακούρη με την τρομερή εξομολόγηση που έκανε στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» έφερε δάκρυα στα μάτια του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου! Τα λόγια της για τις εμπειρίες που αποκόμισε από το παιχνίδι τον "χτύπησαν" μέσα στην καρδιά!

Η Αντελίνα ήταν η μεγάλη νικήτρια του δημοφιλούς ταξιδιωτικού ριάλιτι του Star και έτσι σήμερα ήταν καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του καναλιού, όπου μίλησε για τα πιο μαγικά στιγμιότυπα της εκπομπής.

Μάλιστα το επεισόδιο του τελικού "χτύπησε" κόκκινο στην τηλεθέαση!

«Τι όμορφο αυτό που είδαμε χθες με τον Στέλιο και τον Μιχαήλ Άγγελο. Βούρκωσα όταν είδα την ανάγκη του Μιχαήλ Άγγελου και τι χαρά είχε με τον πατέρα του και πόσο περήφανος ήταν, αλλά και ο πατέρας για τον γιο. Είδες, συγκινείσαι κι εσύ, το βλέπω», είπε αρχικά η Αντελίνα Βαρθακούρη.

«Συγκινήθηκα και χθες, συγκινήθηκα και σήμερα το πρωί που βλέπαμε το απόσπασμα. Συγκινούμαι και με σένα τώρα που το αναφέρεις πάλι», απάντησε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Νομίζω ότι η μαμά του Μιχαήλ Άγγελου θα ήταν πολύ περήφανη γι’ αυτό που είδε χθες. Όταν έφτασα στη Γη του Πυρός ένιωσα πάρα πολύ μικρή. Ένιωσα ότι κάπου εδώ το βουλώνεις, κοιτάς και βλέπεις πόσο μικρός είσαι, πόσο υπέρτατο είναι αυτό το μεγαλείο, πόσο ευλογημένοι είμαστε σαν άνθρωποι και ότι πρέπει να κάνουμε το σταυρό μας και να εκτιμάμε όλα όσα έχουμε και την κάθε ανάσα που παίρνουμε», πρόσθεσε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Η Αντελίνα αναφέρθηκε επίσης και στην επιστροφή στο σπίτι και στα παιδιά της, με τον Κρατερό Κατσούλη να απαντά: «Και αυτό είπαμε και εμείς χθες, ότι αυτό που είπατε όλοι σας, ο καθένας με διαφορετικό τρόπο έκφρασης, αλλά ο κοινός παρονομαστής, το πιο σημαντικό πράγμα σε αυτή τη ζωή κι έτσι πρέπει να είναι, είναι η αγάπη».

Αντελίνα Βαρθακούρη: Δεν κρατήθηκε και «έσπασε» μπροστά στις κάμερες! «Δεν πίστευα ποτέ ότι...»! (Βίντεο)

Η Αντελίνα Βαρθακούρη δεν κρατήθηκε και «έσπασε» μπροστά στις κάμερες του Star! Μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Δεν πίστευα ποτέ ότι...»!

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης έχουν γίνει πολύ αγαπητοί στο κοινό μέσα από την συμμετοχή τους στο «Globetrotters».

Στο χθεσινό επεισόδιο βρέθηκαν οι δυο τους στη Γη του Πυρός, όπου αναζήτησαν φλαμίνγκο. Περπάτησαν σε παγετώνα και προσπάθησαν να φτάσουν μέχρι το τέλος του κόσμου, στην Ουσουάια, για να βγάλουν μια selfie για τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Κατά τη διάρκεια της εξερεύνησής τους, έφτασαν σε μια λίμνη προκειμένου να δουν τον παγετώνα Περίτο Μορένο, έναν από τους μεγαλύτερους στην Παταγονία.

Η Αντελίνα τότε «έσπασε» για λίγο τον δυναμικό χαρακτήρα που βλέπουμε τόσο καιρό και είδαμε την πιο ευαίσθητη μεριά της, όπως και τότε που μίλησε με τα παιδιά της!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα βρεθώ εδώ. Τα μεγάλα πράγματα τα ζεις μια φορά. Τώρα μπορεί να βλέπει κάποιος και να πει “είσαι χαζή που κλαις τώρα γι’ αυτό”, αλλά είναι πολύ ωραίο αυτό που βλέπω κι ευχαριστώ που ήρθα εδώ.

Είναι κρίμα που δεν μπορώ να έχω κι άλλους δικούς μου ανθρώπους μαζί μου, τα παιδιά μου, να δουν αυτό που βλέπω. Είναι πολύ ωραίο αυτό που βλέπω. Και είναι κάτι που δεν μπορώ να ακουμπήσω και μ’ αρέσει».

Δείτε το σχετικό βίντεο: