Βασίλης Σπανούλης: Του "τα είπαν" τα παιδιά του! Η Χοψονίδου τράβηξε το βίντεο!

Τα καλύτερα κάλαντα!

Βασίλης Σπανούλης: Του

Ο Βασίλης Σπανούλης κάθισε στο σαλόνι του και τα παιδιά του μαζεύτηκαν όλα μαζί και του "τα είπαν"! Η Ολυμπία Χοψονίδου τράβηξε το βίντεο με τα παιδιά της να λένε τα κάλαντα στον μπαμπά τους!

Η ευτυχισμένη οικογένεια περνάει τις πιο όμορφες μέρες της στην αναμονή της γέννησης του έκτου παιδιού και έτσι με αφορμή την παραμονή των Χριστουγέννων, τα παιδιά αποφάσισαν να τραγουδήσουν τα κάλαντα στον μπαμπά τους.

Μαζεύτηκαν λοιπόν στο σαλόνι τους και ξεκίνησαν να του τραγουδάνε, όσα μπορούσαν τουλάχιστον!

Το υπέροχο στιγμιότυπο απαθανάτισε η Ολυμπία Χοψονίδου, η οποία μάλιστα σήμερα έκανε μαζί με τα παιδιά της βόλτα στην εξοχή!

Σπανούλης Χοψονίδου παιδιά

Βασίλης Σπανούλης: Τα αγόρια του κάνουν σπαγγάτο! Η Ολυμπία Χοψονίδου τους τράβηξε βίντεο μέσα στο σπίτι!

Τα αγόρια του Βασίλη Σπανούλη κάνουν σπαγγάτο μέσα στο στο σπίτι και γίνεται πανικός! Η Ολυμπία Χοψονίδου τους τράβηξε βίντεο και το ανέβασε στο instagram!

Το μοντέλο είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media και συγκεκριμένα μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα μέσα από το προφίλ της στο instagram!

Δεν είναι η πρώτη φορά που μας έχει δείξει το σπίτι της, βέβαια.

Το βράδυ της Κυριακής, λοιπόν, το ζευγάρι το πέρασε οικογενειακά και στο σπίτι επικρατούσε το χάος με τα παιδιά να παίζουν και να τρέχουν από εδώ κι από εκεί!

Αυτό όμως που έσπασε κάθε ρεκόρ σε views είναι σίγουρα το παρακάτω βίντεο όπου δείχνει το ένα της παιδί να κάνει σπαγγάτο! Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Δείτε απλά το βίντεο:

Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Έκαναν το σαλόνι του σπιτιού τους... γήπεδο! Τα παιχνίδι με τα παιδιά τους!

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έκαναν το σαλόνι του σπιτιού τους... γήπεδο! Μας έδειξαν τα παιδιά τους και τα παιχνίδια μαζί τους!

Ο γνωστός αθλητής και η καλλονή σύζυγος του έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια με πέντε παιδιά και μάλιστα σύντομα θα μεγαλώσει η οικογένειά τους κατά ένα μέλος ακόμη, αφού η Ολυμπία Χοψονίδου περιμένει τον 6ο καρπό του έρωτα της με τον Βασίλη Σπανούλη.

Η όμορφη Ολυμπία είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, αυτήν την φορά δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από Instastories εικόνες από το σαλόνι του σπιτιού της, όπου ο σύζυγος της παίζει με τις δυο κόρες του και στην συνέχεια μετατρέπεται σε γήπεδο αφού ο μεγάλος τους γιος αποφασίζει να παίξει μπάλα.

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι μια υπέροχη μανούλα, όπως και ο Σπανούλης καταπληκτικός πατέρας, και κάθε φορά που βλέπουμε τέτοιες εικόνες αναρωτιόμαστε πως τα κουμαντάρει όλα αυτά!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ολυμπία Χοψονίδου Σπανούλης παιδιά

Σπανούλης γιος Χοψονίδου

Χοψονίδου Σπανούλης σαλόνι σπίτι

Χοψονίδου γιος