Το «Καφέ της Χαράς» έγινε μπαρ! Βίντεο από μέσα και ο Πόπωτας είναι έξαλλος!

Λέγεται πλέον το μπαρ του Δάντη!

Το «Καφέ της Χαράς» έγινε μπαρ! Βίντεο από μέσα και ο Πόπωτας είναι έξαλλος!

Το «Καφέ της Χαράς» έγινε μπαρ και έχουμε βίντεο από μέσα! Ο Πόπωτας είναι έξαλλος με την εξέλιξη αλλά... δεν μπορεί να κάνει και πολλά!

Το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει σε λίγες μέρες στις οθόνες μας, δεκαπέντε χρόνια μετά.

Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, με πρωταγωνιστές τον Χάρη Ρώμα και τη Ρένια Λουιζίδου, θα κάνει πρεμιέρα παραμονή Πρωτοχρονιάς και η ομάδα Up Stories ετοίμασε ένα βίντεο από drone, αποτυπώνοντας το σημείο όπου έχει στηθεί το νέο «Καφέ της Χαράς». Πλέον, λέγεται Dante's bar και σίγουρα αυτό δεν θα αρέσει καθόλου στον Πόπωτα...

Δείτε το βίντεο από μέσα:

'Εχετε δει και τον Διονυσάκη που πλέον έχει άσπρα μαλλιά;

Καφέ της Χαράς: Κάηκε όλο μετά από φωτιά! Μανωλάκης και Βάλια αγκαλιά στα συντρίμμια!

Κάηκε όλο το Καφέ της Χαράς μετά από φωτιά! Μανωλάκης και Βάλια αγκαλιά στα συντρίμμια και έχουμε φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από τα συντρίμμια!

Η σειρά αναμένεται να επιστρέψει στον ΑΝΤ1 την παραμονή πρωτοχρονιάς και εμείς ήδη σας έχουμε δώσει το ρεπορτάζ! Μετά την φωτογραφία με τον Πολυμενέα και την Χάιδω που προκάλεσε χαμό, διέρρευσε άλλη μία!

Το Καφέ της Χαράς φαίνεται πως κάηκε όλο μετά από φωτιά και ο Μανωλάκης με την Βάλια ποζάρουν αγκαλιά στα συντρίμμια! Το τι θα γίνει δεν το αποκαλύπτει κανείς, αλλά εμείς έχουμε και το ρεπορτάζ!

Ιδού η σχετική φωτογραφία:

Καφέ της Χαράς: Σούπερ αποκλειστικό! Έχουμε όλο το πρώτο επεισόδιο! Καρέ - καρέ τι θα δούμε!

Σούπερ αποκλειστικό για το Καφέ της Χαράς και έχουμε όλο το πρώτο επεισόδιο! Καρέ - καρέ τι θα δούμε!

Mπορεί τα χρόνια να πέρασαν, αλλά το απωθημένο έχει μείνει... Τι θα συμβεί στα αλήθεια όταν ενωθούν ξανά οι δρόμοι του Περίανδρου Πώπωτα και της Χαράς Χάσκα; Το πρώτο επεισόδιο της σειράς που θα κάνει πρεμιέρα 31 του μηνός, θα σας δώσει μια γεύση του τι μέλλει γενέσθαι...

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Εχουν μείνει μόνο λίγες ημέρες μέχρι το Κολοκωτρονίτσι να αποκτήσει και πάλι ζωή! Μέχρι ο Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας) να συναντήσει μετά από είκοσι χρόνια τη Χαρά Χάσκα (Ρένια Λουιζίδου) και ο πόλεμος να συνεχιστεί από εκεί που τον άφησαν. Καλύτερα όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Είκοσι χρόνια μετά και ενώ όλα κυλούν (σχετικά) αρμονικά στο χωριό, του οποίου δήμαρχος είναι πλέον η Σταυρούλα (Τζόυς Ευείδη), καίγεται ξαφνικά το περιβόητο «Καφέ της Χαράς». Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και η κόρη της Χαράς, Βάλια (Εφη Ρασσιά), δικηγόρος πλέον, παίρνει την απόφαση να ταξιδέψει στο χωριό που απέκτησε τις ομορφότερες παιδικές αναμνήσεις για να μάθει τι έχει συμβεί. Η μητέρα της, που πλέον έχει έναν νέο σύντροφο, αρνείται να την αφήσει μόνη της και πηγαίνει μαζί της. Εκεί η Βάλια θα συναντήσει παλιούς αλλά και νέους κατοίκους που με τον τρόπο τους θα την πείσουν να μείνει μόνιμα στο τιμημένο Κολοκοτρωνίτσι. Πρώτο απ’ όλους θα δει τον Μάνο (Πάρις Σκαρτσολιάς), πρώην Μανωλάκη, τον παιδικό της έρωτα, ο οποίος θα αναστατωθεί από την παρουσία της καθώς πλέον είναι αρραβωνιασμένος με τη γιατρό του χωριού, την Αρετή (Μαριαλένα Ροζάκη). Τόσο ο Περίανδρος όσο και η Χαρά θα βρεθούν απέναντί τους και θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να μην ερωτευτούν ξανά οι δύο νέοι. Οπως φαίνεται όμως, υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο καθώς οι δυο τους θα έρθουν ακόμα πιο κοντά όταν η Βάλια αποφασίσει να ζήσει μόνιμα στο χωριό και φυσικά να ανοίξει ξανά το μαγαζί της μητέρα της. Μια νέα εποχή του Καφέ της Χαράς ξεκινάει, παρά τις αντιρρήσεις του Περίανδρου και της Χαράς. Τα βλέμματα όμως θα στραφούν στην... ουρανοκατέβατη παρουσία της Στέλλας (Ζέτα Δούκα) που παρουσιάζεται ως η νέα υπάλληλος του Καφέ. Η σύγκρουση με τον Περίανδρο είναι δεδομένη... Να σας θυμίσουμε και το τρέιλερ για την σειρά!

Μια νέα εποχή όμως θα δούμε να ξημερώνει από το πρώτο επεισόδιο και για το δημαρχείο. Ο νέος υπάλληλός του, ο Οθων (Βαγγέλη Δουκουτσέλης) θα σταθεί στο πλευρό της δημάρχου, γεγονός που θα πυροδοτήσει νέα επεισόδια με τον Φατσέα (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) ο οποίος μην έχοντας στον ήλιο μοίρα, πιάνει δουλειά στο δημαρχείο, στον τομέα της ανακύκλωσης. Και αυτό γιατί το καφενείο του ανήκει πλέον στον... -μπλεγμένο σε βρομοδουλειές- Σταύρακα (Γιάννης Παπαθανάσης).

Και αν νομίζετε πως οι Πουλόπουλοι και οι Πολυμεναίοι δεν μένουν πλέον στο χωριό... γελιέστε! Παρόλο που έχουν ωριμάσει ηλικιακά, η καρδιά παραμένει νέα όπως παραμένει και η υπόνοια ότι ο Τάσος (Κώστας Φλωκατούλας) και η Κανέλλα (Φωτεινή Ντεμίρη) διατηρούν πάντα κρυφή σχέση.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο TVΣίριαλ που κυκλοφορεί!