Καφέ της Χαράς: Λευτέρης, Θόδωρος και Πολυμενέας ξανά μαζί! Θα πάθετε πλάκα μόλις τους δείτε!

Δείτε και το τρέιλερ!

Καφέ της Χαράς: Λευτέρης, Θόδωρος και Πολυμενέας ξανά μαζί! Θα πάθετε πλάκα μόλις τους δείτε!

Λευτέρης, Θόδωρος και Πολυμενέας από το Καφέ της Χαράς ξανά μαζί! Θα πάθετε πλάκα μόλις τους δείτε και όλοι περιμένουμε την πρεμιέρα της αγαπημένης σειράς!

Να θυμίσουμε ότι έχει οριστεί για τις 31 Δεκεμβρίου! Οι συντελεστές λοιπόν, κάνουν γυρίσματα ασταμάτητα και έχουν κυκλοφορήσει και οι πρώτες φωτογραφίες.

Σε μια από τις πιο πρόσφατες, βλέπουμε τον Λευτέρη, τον Θόδωρο αλλά και τον Πολυμενέα ξανά μαζί και οι 3 τους μοιάζουν τόσο ίδιοι με το παρελθόν, ώστε να φαίνεται λες και δεν έχει περάσει μέρα από πάνω τους!

Δείτε την σχετική φωτογραφία αλλά και το τρέιλερ της σειράς:

Aλήθεια, έχετε δει και τον Διονυσάκη, στο πώς είναι σήμερα;

Καφέ της Χαράς: Ο «Πολυμενέας» έχει ακόμα νεύρα με τη «Χάιδω»! Φωτογραφία μέσα από το σπίτι τους!

Το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει και όπως φαίνεται ο γνωστός «Πολυμενέας» έχει ακόμα νεύρα με τη γυναίκα του τη «Χάιδω»! Σας έχουμε φωτογραφία από τα γυρίσματα, μέσα από το σπίτι τους!

Μετά από χρόνια θα δούμε ξανά στις οθόνες μας την επιτυχημένη σειρά του Ant1, και όλοι είναι έτοιμοι να απολαύσουν ξανά τους αγαπημένους τους χαρακτήρες!

Δύο από τους ηθοποιούς που ξεχώρισαν, δεν είναι άλλοι από το ζευγάρι που τσακωνόταν συνέχεια, τον Τάσο και την Χάιδω!

Μη χάσετε επίσης τα νέα αστέρια που θα δούμε στη σειρά!

Η Χριστίνα Τσάφου, δηλαδή η τηλεοπτική «Χάιδω» ανέβασε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα παρέα με τον αγαπημένο της Πολυμενέα!

Καφέ της Χαράς: Είδαμε ξανά τον «Λευτέρη» και πάθαμε αμόκ! Είναι...

Είδαμε ξανά τον «Λευτέρη» από το Καφέ της Χαράς και πάθαμε αμόκ αφού είναι... ολόιδιος! Η εικόνα του πραγματικά θα σας προκαλέσει εντύπωση!

Η αγαπημένη σειρά επιστρέφει ξανά και στα social media έχουν εμφανιστεί ξανά όλοι οι ηθοποιοί! Πρόσφατα, σε φωτογραφία από τα γυρίσματα είδαμε τον «Λευτέρη» και πραγματικά η εικόνα του προκαλεί αμόκ.

Όπως θα δείτε και εσείς ο ίδιος, παραμένει ακόμα όπως ήταν σχεδόν 10 χρόνια πριν! Η αγαπημένη του φουρνάρισσα είναι πάντα στο πλευρό του και σίγουρα ανυπομονούμε για το τι θα δούμε στην πρεμιέρα που όπως έχουμε αναφέρει, θα γίνει παραμονή πρωτοχρονιάς! Αλήθεια, έχετε δει και πώς είναι η νέα παπαδιά;

Ιδού και η σχετική φωτογραφία: