Κάτια Ζυγούλη: Το «μάθημα» ζωής στα παιδιά της με τον Ρουβά! Τα πήρε και τα πήγε στο πιο απίθανο μέρος...

Δεν φαντάζεστε που πήγαν!

Κάτια Ζυγούλη: Το «μάθημα» ζωής στα παιδιά της με τον Ρουβά! Τα πήρε και τα πήγε στο πιο απίθανο μέρος...

Η Κάτια Ζυγούλη έδωσε ένα μάθημα ζωής στα παιδιά με τον Σάκη Ρουβά. Τα πήρε και τα πήγε στο πιο απίθανο μέρος για τα Χριστούγεννα..

Το πρώην μοντέλο ασχολείται τον τελευταίο καιρό με το κανάλι της στο youtube και μέσα από αυτό μοιράζεται αρκετές στιγμές της καθημερινότητα τους στο διαδίκτυο.

Αυτή την φορά ανέβασε ένα βίντεο με το πώς περνάνε τα Χριστούγεννα. Έδειξε τον στολισμό που έκαναν κάποιες συνταγές που ετοίμασαν αλλά και την βόλτα σε παγοδρόμιο με τα παιδιά που το λατρεύουν, ενώ όπως είπε εκείνη δεν γνωρίζει.

Το πιο συγκινητικό κομμάτι ωστόσο ήταν το τελευταίο του βίντεο που πήγε με τα παιδιά της στο γηροκομείο Αθηνών για να δώσουν αγάπη στον κόσμο εκεί και να πάρουν ένα μάθημα ζωής.

Έχετε δει άραγε ποτέ τον τρίτο αδερφό του Σάκη Ρουβά; Αν όχι δείτε τον εδώ!

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Βρήκαν έξω από το σπίτι τους ένα μωρό σκυλάκι! Δείτε την συγκινητική φωτογραφία!

Έξω από το σπίτι τους η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς βρήκαν ένα μωρό σκυλάκι και κατευθείαν έκαναν έκκληση να βρουν τον ιδιοκτήτη! Δείτε την συγκινητική φωτογραφία που ανέβασαν στα social media!

Ως γνωστόν το ζευγάρι μένει σε μια μονοκατοικία στο Νέο Βουτζά και πριν από λίγες ώρες σχεδόν έξω από την μονοκατοικία αυτή βρέθηκε ένα κουτάβι!

Εννοείται πως το ζευγάρι το τάισε κι όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται πολύ τρομαγμένη!

Η σύζυγος του τραγουδιστή μέσα από την ανάρτησή της στα instastories της έκανε γνωστό πως χάθηκε ένα σκυλάκι το οποίο μάλλον προέρχεται από κάποιο σπίτι αφού φαίνεται να φοράει κολάρο!

Αν γνωρίζετε κάτι βοηθήστε!

Δείτε την ανάρτησή της:

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς σπίτι