Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Περνάει τα Χριστούγεννα της στο νοσοκομείο! Τι συνέβη;

Φωτογραφία μέσα από το «Αλεξάνδρα»!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Περνάει τα Χριστούγεννα της στο νοσοκομείο! Τι συνέβη;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσα από μία φωτογραφία της, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως περνάει τα Χριστούγεννα της στο νοσοκομείο! Μάθετε αναλυτικά τι συνέβη με την παρουσιάστρια.

Μία αναπάντεχη δημοσίευση έκανε πριν από λίγη ώρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία όπως ενημέρωσε βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Στη φωτογραφία φαίνεται ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο διάδρομο του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα».

«Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να μην με βρήκαν έτσι όπως θα ήθελα και είχα φανταστεί, αλλά οι εικόνες ήταν τόσο δυνατές και διδακτικές.. που μια μέρα σαν και αυτή συνειδητοποιείς ακόμα μια φορά τι τελικά έχει σημασία! Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο με υγεία, από ένα μέρος με πολύ αγάπη και ζεστασιά» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει τι ακριβώς συνέβη.

Θυμίζουμε πως μόλις πριν από δύο μέρες, είδαμε την αγαπημένη παρουσιάστρια σε βόλτα στα μαγαζιά.

Έσκασαν τα ευχάριστα νέα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Μόλις ανακοίνωσε ότι...

Έσκασαν τα ευχάριστα νέα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθώς μόλις ανακοίνωσε το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η παρουσιάστρια μπορεί αυτό τον καιρό να έμεινε μακριά από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ωστόσο ετοίμαζε εδώ και καιρό ένα άλλο βήμα.

Τελείως διαφορετικό από αυτό που την έχουμε συνηθίσει καθώς ετοιμάζεται να δοκιμαστεί σε έναν άλλο χώρο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει τη δική της συλλογή κοσμημάτων.

Σπυροπούλου My Style Rocks]Σπυροπούλου σχέση

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δε θα έχει τον ρόλο της παρουσίασης φέτος στο παιχνίδι.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Βόμβα»! Θα επιστρέψει μέσα από... μεγάλο κανάλι;

«Βόμβα» σκάνε οι φήμες που θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ξανά στην τηλεόραση. Θα επιστρέψει μέσα από... μεγάλο κανάλι;

Μπορεί τον Δεκέμβριο να παρουσιάσει τα καλλιστεία για τη «Miss Κρήτη» που θα λάβουν χώρα στις 5 του μήνα, φαίνεται πως επιστρέφει δυναμικά στην παρουσίαση.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει προσεγγίσει το Mega για να βρεθεί στην ομάδα του μόλις το δούμε και πάλι στους δέκτες μας.

Μπορεί πολλά ρεπορτάζ να την ήθελαν στην παρουσίαση του «My style rocks», ωστόσο όπως φαίνεται θα έχουμε πολλές ανατροπές.