Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρίχνει "καρφί" στον Alpha! «Ο κόσμος ρωτάει για το "Πάμε Πακέτο"»!

Τους "άδειασε"!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρίχνει

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δε διστάζει και ρίχνει για ακόμη μία φορά ένα μεγάλο "καρφί" για τον Alpha! Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε πως γνωρίζει πως ο κόσμος παίρνει στο κανάλι και ρωτάει για το «Πάμε Πακέτο»!

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» η Βίκυ Χατζηβασιλείου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο άδοξο τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha.

Είναι η πρώτη χρονιά, έπειτα από 14 χρόνια, που θα κάνεις Χριστούγεννα μακριά από την τηλεόραση.

«Και τι έγινε που δεν θα κάνω Χριστούγεννα με τηλεόραση; Θα κάνω Χριστούγεννα με Youtube».

Ποια είναι η αίσθηση, σου λείπει η τηλεόραση;

«Τι να μου λείπει; Η τηλεόραση; Καθόλου δεν μου λείπει η τηλεόραση. Μου λείπει, ίσως, η επαφή με τον κόσμο, γι’ αυτό έκανα το κανάλι στο Youtube και ξαναβρήκα την επαφή αυτή. Οι άνθρωποι, μέσα από το Instagram και το Youtube, μου λένε ότι τους λείπω. Ξέρω ότι ο κόσμος παίρνει συνέχεια τηλέφωνο στο κανάλι και διαμαρτύρονται. Μπορεί να με βρουν κάπου αλλού αργότερα».

Θεωρείς ότι η μεγάλη επιτυχία θα έχει αποτέλεσμα στην πορεία;

«Φυσικά και έχει, το θέμα είναι τι θα επιλέξω εγώ να κάνω».

Θέλεις να συνεχίσεις να κάνεις τηλεόραση ή θα μείνεις για κάποιο χρονικό διάστημα εκτός, θα απέχεις για να ξεκουραστείς;

«Όχι, δεν θέλω να απέχω, αλλά θέλω αυτό που θα κάνω να μου αρέσει, να έχει νόημα για τον κόσμο. Δεν μπορώ να κάθομαι, να κανιβαλίζω τις πράξεις, τα λόγια και τις ζωές των άλλων, το σιχαίνομαι αυτό και είναι κάτι που μου κάνουν συνέχεια τον τελευταίο καιρό και μου το κάνουν άδικα».

Σε πρόταση ανάλογη με το ίδιο κόνσεπτ εκπομπής που έκανες θα ήσουν σύμφωνη, που είναι και δοκιμασμένη, ή θα προτιμούσες κάτι διαφορετικό;

«Δεν ξέρω. Σαφέστατα θα προτιμούσα να κάνω κάτι άλλο, για να πω την αλήθεια. Το Πάμε Πακέτο έκανε έναν πολύ ωραίο κύκλο, με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και τον έκλεισε με επιτυχία, πράγμα πολύ δύσκολο στην ελληνική τηλεόραση, να αρχίσεις και να κλείσεις με επιτυχία. Το Πάμε Πακέτο ήταν 14 χρόνια στην κορυφή κι ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο και τον Alpha, που μου έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσω μέσα από αυτή τη διαδικασία. Από εκεί και πέρα, θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο, γιατί έχω εσωτερικές ανάγκες έκφρασης και ο κόσμος νομίζω ότι θέλει να δει κι άλλα πράγματα από μένα».

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, η παρουσιάστρια είχε αναφερθεί δημόσια στον Alpha και είχε μιλήσει για την πρόταση που της έκανε και αρνήθηκε.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: "Αδειάζει" δημόσια τον Alpha! «Τα συμπεράσματα δικά σας»!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δε διστάζει στιγμή και "αδειάζει" δημόσια τον Alpha για το τέλος της συνεργασίας τους και τη συμπεριφορά του απέναντί της! «Τα συμπεράσματα δικά σας...»!

Στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί Σου» μίλησε η γνωστή παρουσιάστρια η οποία αναφέρθηκε τόσο στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου, ενώ τις δηλώσεις της μονοπώλησε το άδοξο τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha μετά από 17 χρόνια.

Να θυμίσουμε πως χθες ο Γιώργος Λιάγκας έκανε ένα σχόλιο "φωτιά" για τα όσα λέει η Βίκυ Χατζηβασιλείου για τον Alpha.

«Αυτό το βιβλίο γράφτηκε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Ήμουν 17 χρόνια στον Alpha. 14 ήταν τα χρόνια του Πακέτου, ένα χρόνο το “Έχεις γράμμα” και δύο χρόνια έκανα εκπομπή υγείας. Δεν περίμενα ότι θα φύγω από τον Alpha, τουλάχιστον με αυτόν τον τρόπο. Το κάθε κανάλι έχει απόλυτο δικαίωμα να σταματάει τα προγράμματά του, να βάζει καινούργια, να κάνει τις επιλογές του, είναι απόλυτα σεβαστό. Απλά περίμενα να τηρηθεί μια άλλη διαδικασία γι’ αυτή τη διακοπή. Εγώ οφείλω ευγνωμοσύνη γιατί μερικές φορές χρειάζεται να πάρεις γενναίες αποφάσεις, να μετακινηθείς εντελώς από αυτό που θεωρείς μια ίσως βολική κατάσταση και δεδομένη συνήθεια για να κάνεις την εξέλιξη.

Η αλήθεια είναι ότι συζητάω αρκετές προτάσεις. Θα συζητήσουμε, θα καταλήξουμε και θα το μάθετε όταν έρθει η ώρα. Δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο από τον Alpha. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους απ’ όλα τα κανάλια που είναι εδώ σήμερα μαζί μου σε αυτή τη νέα αρχή στη ζωή μου, στην παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου. Ο Alpha λείπει, τα συμπεράσματα δικά σας. Ο κόσμος διαμαρτύρεται κι έχει δίκιο να διαμαρτύρεται γιατί κανείς ποτέ δεν βγήκε να κάνει μια ανακοίνωση και να ενημερώσει έστω αυτό το κοινό που όλα αυτά τα χρόνια με ακολουθούσε πιστά με αγάπη, ακολουθούσε το κανάλι. Κανείς δεν βγήκε να τους πει το παραμικρό.

Δεν έχω μιλήσει με την Αγγελική Νικολούλη. Με είχε πάρει πριν το καλοκαίρι ένα τηλέφωνο για να ρωτήσει πως είναι τα πράγματα. Και με το που ανακοινώθηκε η διακοπή του Πακέτου ξέρω ότι προσέγγισε όλη την ομάδα μου, όλα τα παιδιά που ήταν εκεί, μήπως κάνουν μια συνεργασία μαζί της, αλλά απ’ ότι έμαθα κανένας δεν…» ήταν τα λόγια της.