Βίκυ Καγιά: Στο σαλόνι του σπιτιού της έχει τραπέζι από ξύλο! Οι τζαμαρίες και οι κόκκινες λεπτομέρειες!

Θα το ενέκρινε μέχρι και η Παπαγεωργίου!

Βίκυ Καγιά: Στο σαλόνι του σπιτιού της έχει τραπέζι από ξύλο! Οι τζαμαρίες και οι κόκκινες λεπτομέρειες!

Η Βίκυ Καγιά στο σαλόνι του σπιτιού της έχει τραπέζι από ξύλο! Οι τζαμαρίες και οι κόκκινες λεπτομέρειες που θα ενέκριναν όλοι οι κριτές του GNTM!

Χτες σας δείξαμε τον καναπέ της και σήμερα, επιστρέφουμε με νέες λεπτομέρειες για την διακόσμηση! Η σικάτη Βίκυ Καγιά, δεν θα μπορούσε παρά να μένει σε ένα πολύ σικάτο σπίτι!

Στο σαλόνι του δεσπόζει ένα τραπέζι από ξύλο και από πίσω διακρίνουμε τεράστιες τζαμαρίες. Φυσικά, στο πνεύμα των ημερών το έχει διακοσμήσει όλο με κόκκινες λεπτομέρειες! Από εμάς είναι ναι Βίκυ....

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Βίκυ Καγιά σπίτι
Βίκυ Καγιά  σαλόνι

Βίκυ Καγιά: Η νέα φωτογραφία μέσα από το σαλόνι της! Το εντυπωσιακό τζάκι μας «πέταξε» τα μάτια έξω...

Το εντυπωσιακό τζάκι στο σαλόνι της Βίκυς Καγιά μας "πέταξε" τα μάτια έξω! Η νέα φωτογραφία από το σπίτι της παρουσιάστριας!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό μοιράζεται καθημερινά πράγματα από την ζωή της με τους διαδικτυακούς της φίλους και μόλις πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε ένα υπέροχο στιγμιότυπο από το εσωτερικό του οίκου της.

Από πίσω να φαίνεται το τζάκι, η τηλεόραση και τα διακοσμητικά ενώ μπροστά δύο κολοκύθες λόγω Χαλοουίν έκλεβαν την παράσταση! Δείτε την:

Βίκυ Καγιά: Η νέα φωτογραφία με το εντυπωσιακό τζάκι μέσα από το σαλόνι της που μας

Βίκυ Καγιά: Η "δίδυμη αδερφή" της τώρα είναι αγνώριστη στο πρόσωπο! Φωτογραφίες - απόδειξη!

Βίκυ Καγιά: Το σαλόνι του σπιτιού της έχει βιβλιοθήκη! Το δέντρο της όμως τραβάει όλη την προσοχή!

Το σαλόνι του σπιτιού της Βίκυς Καγιά έχει βιβλιοθήκη. Το δέντρο της όμως τραβάει όλη την προσοχή από ολόκληρο το εσωτερικό του.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο λατρεύει όταν έχει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις να περνάει στιγμές με την οικογένεια της.

Χθες, μια εβδομάδα πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM, πέρασε το βράδυ της με τον σύζυγο της και τα παιδιά της φτιάχνοντας μελομακάρονα και κουραμπιέδες για τις Χριστουγεννιάτικες εορτές.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο φωτογραφίες της μέσα από το σαλόνι της, όπου είδαμε την τεράστια βιβλιοθήκη της, αλλά και το φωτεινό χριστουγεννιάτικο δέντρο της.

Βίκυ Καγιά σαλόνι

σπίτι βιβλιοθήκη