Βίκυ Καγιά: Έκατσε στον λευκό καναπέ του σπιτιού της μαζί με τα παιδιά! Έχει κεντήσει τα ονόματά τους στο...

Είναι style icon στα όλα της!

Βίκυ Καγιά: Έκατσε στον λευκό καναπέ του σπιτιού της μαζί με τα παιδιά! Έχει κεντήσει τα ονόματά τους στο...

Η Βίκυ Καγιά έκατσε στον λευκό καναπέ του σπιτιού της μαζί με τα παιδιά! Έχει κεντήσει τα ονόματά τους στο... μαξιλάρι και μας άφησε κάγκελο!

Φυσικά, ένα style icon όπως η Βίκυ δεν θα μπορούσε να μην έχει το πιο στιλάτο σπίτι! Είναι όλο με ξύλο, φωτεινά χρώματα και μίνιμαλ διακόσμηση.

Στη μεση του σαλονιού δεσπόζει ένας τεράστιος λευκός καναπές με μαξιλάρια, στα οποία η Βίκυ Καγιά έχει κεντήσει τα ονόματα των παιδιών της. Η ίδια, πόζαρε για το Instagram και τα likes πήραν κανονικά φωτιά!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Έχετε δει και τον σάλο που έγινε με την Παπαγεωργίου για το Star;

Βίκυ Καγιά: Φωτογραφία μέσα από το μπάνιο του σπιτιού της! Είναι όλο από μάρμαρο!

Η Βίκυ Καγιά μας δείχνει το μπάνιο του σπιτιού της με μια φωτογραφία από μέσα! Είναι όλο από μάρμαρο!

Η όμορφη κριτής του GNTM και παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Έτσι κι αυτήν την φορά η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία που μας δίνει μια γεύση από το μπάνιο του σπιτιού της και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό, αφού είναι γεμάτο από μάρμαρο!

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε αυτή την γόβα και έπεσαν όλοι στα πόδια της! Είναι η απόλυτη γυναικεία φαντασίωση...

Και ποιος δε θα το ζήλευε αυτό;

Δείτε την φωτογραφία:

Βίκυ Καγιά: Το σαλόνι του σπιτιού της έχει βιβλιοθήκη! Το δέντρο της όμως τραβάει όλη την προσοχή!

Το σαλόνι του σπιτιού της Βίκυς Καγιά έχει βιβλιοθήκη. Το δέντρο της όμως τραβάει όλη την προσοχή από ολόκληρο το εσωτερικό του.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο λατρεύει όταν έχει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις να περνάει στιγμές με την οικογένεια της.

Χθες, μια εβδομάδα πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM, πέρασε το βράδυ της με τον σύζυγο της και τα παιδιά της φτιάχνοντας μελομακάρονα και κουραμπιέδες για τις Χριστουγεννιάτικες εορτές.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο φωτογραφίες της μέσα από το σαλόνι της, όπου είδαμε την τεράστια βιβλιοθήκη της, αλλά και το φωτεινό χριστουγεννιάτικο δέντρο της.

Βίκυ Καγιά σαλόνι

σπίτι βιβλιοθήκη