Πένθος στη βασιλική οικογένεια! Αυτοκτόνησε ο πρώην σύζυγος της πριγκίπισσας...

Πένθος στο παλάτι!

Πένθος στη βασιλική οικογένεια! Αυτοκτόνησε ο πρώην σύζυγος της πριγκίπισσας...

Βαρύ πένθος στην βασιλική οικογένεια καθώς αυτοκτόνησε ο πρώην σύζυγος της πριγκίπισσας...

Στο πένθος βυθίστηκε η βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας με την είδηση πως ο συγγραφέας Άρι Μπεν, πρώην σύζυγος της πριγκίπισσας Μάρθας Λουίζας, αυτοκτόνησε ανήμερα των Χριστουγέννων.

Το τραγικό νέο ανακοίνωσε, ο ατζέντης του Άρι Μπεν στο Γαλλικό πρακτορείο. Ο γνωστός συγγραφέας ήταν μόλις 47 ετών.

«Έβαλε τέλος στη ζωή του σήμερα», ανέφερε και Οι λόγοι που οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή του, δεν έχουν γίνει γνωστοί ακόμα.

Ο Άρι Μπεν εξέδωσε το 1999 το πρώτο του βιβλίο Trist som faen («Νέα θλιβερά σαν την κόλαση») και ακολούθησαν πολλά άλλα.

Το 2002 παντρεύτηκε την πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζα. Οι δυο τους μάλιστα έγραψαν και ένα βιβλίο για τη σχέση τους υπό τον τίτλο Fra hjerte til hjerte («Από καρδιά σε καρδιά»).

Το ζευγάρι απέκτησε τρεις κόρες πριν ανακοινώσει το διαζύγιό του τον Αύγουστο του 2016.

Για ποιο λόγο εντωμεταξύ έγινε έξαλλη η η Ελισάβετ με την Μέγκαν Μαρκλ;

Γάμος στην βασιλική οικογένεια! Παντρεύεται η πριγκίπισσα του...

Νέος γάμος έρχεται στην βασιλική οικογένεια! Μπορεί η εν λόγω νυφούλα να πέρασε δύσκολες στιγμές τις τελευταίες μέρες, τώρα όμως είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ! Και αυτό γιατί η πριγκίπισσα Βεατρίκη παντρεύεται πολύ σύντομα τον εκλεκτό της καρδιάς της, Ιταλό μεγιστάνα, Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι!

Το σκάνδαλο Έπσταϊν και η εμπλοκή του πατέρα της, πρίγκιπα Άντριου, προκάλεσε τριγμούς στο Παλάτι, ωστόσο δεν το άφησε να την επηρεάσει, και πραγματοποίησε το πάρτι των αρραβώνων της.

γάμος βασιλική οικογένεια

Σύμφωνα με την Daily Mail, η ημερομηνία του γάμου πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα, με πιθανές εκδοχές τις αρχές του καλοκαιριού του 2020, κυρίως τον Ιούνιο.

Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση, με την βασίλισσα Ελισάβετ να προσεύχεται να μην συμπέσει με τις αγαπημένες της ιπποδρομίες, και που πρόσφατα έπεσε θύμα του διαδικτύου!

Γάμος «βόμβα» στο παλάτι! Έξαλλες Κέιτ - Μέγκαν Μαρκλ!

Γάμος «βόμβα» μόλις έσκασε στο παλάτι! Έξαλλες Κέιτ - Μέγκαν Μαρκλ, αφού νομίζουν ότι θα τους πάρει την δόξα!

Πιο συγκεκριμένα, πριν λίγα λεπτά το παλάτι ανακοίνωσε τον αρραβώνα της εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα της Υόρκης, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τον αρραβώνα της πριγκίπισσας Βεατρίκης με τον Mr Edoardo Mapelli Mozzi.

Έξαλλη (ξανά) η Ελισάβετ με την Μέγκαν Μαρκλ! Βγήκε με μαντίλα!

Η Αυτή υψηλότητά της και ο Mr Mapelli Mozzi αρραβωνιάστηκαν στην Ιταλία τον προηγούμενο μήνα. Ο γάμος θα γίνει το 2020. Τη φωτογραφία απαθανάτισε η πριγκίπισσα Ευγενία στην Ιταλία».

Γάμος «βόμβα» στο παλάτι! Έξαλλες Κέιτ - Μέγκαν Μαρκλ!


Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο Mr Edoardo Mapelli Mozzi ανέφεραν: «Είμαστε κατενθουσιασμένοι που μπορούμε να μοιραστούμε τα νέα του πρόσφατου αρραβώνα μας. Ανυπομονούμε να παντρευτούμε και να ζήσουμε αυτή την περιπέτεια μαζί! Μοιραζόμαστε κοινά ενδιαφέρονται και αξίες και γνωρίζουμε ότι θα μας συντροφεύουν τα χρόνια που έπονται με αγάπη και ευτυχία!».

Ο Δούκας και η Δούκισσα της Υόρκης ανέφεραν: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Βεατρίκη και ο Edoardo αρραβωνιάστηκαν, καθώς παρακολουθούσαμε τη σχέση τους να αναπτύσσεται με περηφάνια. Είμαστε τυχεροί γονείς που η υπέροχη κόρη μας βρήκε την αγάπη και τη συντροφικότητα σε έναν απόλυτα αφοσιωμένο φίλο και πιστό νεαρό άνδρα. Τους στέλνουμε τις ευχές μας για να δημιουργήσουν μια υπέροχη οικογένεια!».