Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έκατσε πάνω στο χαλί στο σπίτι της! Έλειπε ο Βασάλος αλλά όλοι κοιτούσαν το χέρι της!

Η λεπτομέρεια που έχει και κάνει την διαφορά!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έκατσε πάνω στο χαλί στο σπίτι της! Έλειπε ο Βασάλος αλλά όλοι κοιτούσαν το χέρι της!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκατσε πάνω στο χαλί στο σπίτι της! Έλειπε ο Βασάλος αλλά όλοι κοιτούσαν το χέρι της και δεν παίζει να βρείτε τον λόγο...

Το ζευγάρι είναι στα καλύτερα του και αυτό... βγαίνει προς τα έξω που λέει και η έκφραση! Η Ευρυδίκη είναι πιο κούκλα από ποτέ και στην χτεσινή της ανάρτηση στο Instagram έκανε πανικό!

Έκατσε πάνω στο χαλί στο σπίτι της και από δίπλα της έλειπε ο Κωνσταντίνος! Ωστόσο, όλοι κοιτούσαν το χέρι της γιατί το μανικιούρ σε μαύρο έκανε την διαφορά. Την ώρα βλέπετε που έχουμε πήξει στα κόκκινα μανό, η Ευρυδίκη έπαιξε διαφορετικά και κέρδισε!

Ιδού η σχετική φωτογραφία:

Έχετε δει και όλον τον καναπέ της;

Ευρυδική Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Αυτό το δωμάτιο στο σπίτι τους έχει καφέ τοίχους! Θα σας «πέσει» το σαγόνι!

Αυτό το δωμάτιο στο σπίτι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου θα δείτε πως έχει καφέ τοίχους! Θα σας «πέσει» το σαγόνι με την εικόνα!

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι πολύ ενεργό στα social media του και μοιράζεται συχνά προσωπικές τους στιγμές με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Αυτήν την φορά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της, όπου παρέα με τον φίλο του ζευγαριού, Παύλο Σταματόπουλο στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους!

Πέρα όμως από το τεράστιο δέντρο, το μάτι μας έπεσε στους τοίχους του δωματίου που μοιάζει να είναι πετρόχτιστο και οι καφέ τόνοι υπερισχύουν.

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Βέβαια, όπως κάθε ζευγάρι έτσι κι αυτοί έχουν τις διαφορές τους και όπως είχε αποκαλύψει κι ο Βασάλος είναι ένα συγκεκριμένο πράγμα που τον ενοχλεί πάνω στην Ευρυδίκη!