Αντελίνα Βαρθακούρη: Τα λόγια της προκαλούν ανατριχίλα! «Έκανα τάμα στην Παναγία»!

Η τρομερή της εξομολόγηση!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Τα λόγια της προκαλούν ανατριχίλα! «Έκανα τάμα στην Παναγία»!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έκανε μία εξομολόγηση που "ράγισε" καρδιές σε συνέντευξη που παραχώρησε. Η ίδια παραδέχεται: «Έκανα τάμα στην Παναγία» και τα λόγια της σε κάθε περίπτωση προκαλούν ανατριχίλα!

Η νικήτρια του Globetrotters μίλησε στο περιοδικό "DownTown" Κύπρου και αναφέρθηκε σε δύο συγκλονιστικά περιστατικά που έχουν συμβεί στη ζωή της.

Υπήρξαν στιγμές που λύγισες στη ζωή σου;

«Μα, φυσικά. Αλλά όχι συχνά. Δύο φορές λύγισα κι «έσπασα». Η πρώτη ήταν πριν από χρόνια, όταν η κόρη μου, η Μελωδία, ενός έτους τότε, κι ενώ είχαμε μετακομίσει σε νέο σπίτι και ήμασταν οι δυο μας, γιατί ο Χάρης έλειπε σε περιοδεία στην Αυστραλία. Το νέο σπίτι είχε κάτω μοκέτες. Ενώ τακτοποιούσα τα ρούχα, η μικρή μπουσουλούσε και ξεκόλλησε μία μοκέτα και βρήκε από κάτω ένα χημικό σε πλαστικό μέσα και το έφαγε. Τρελάθηκα! Τι να σου πω… Έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου και είπα «χάνω το παιδί μου!».

Έφυγα σαν την τρελή, πήγαμε στο «Ιασώ», κι εγώ ήμουν σε κατάσταση υστερίας. Καμία μάνα να μη βρεθεί στη θέση μου! Βγήκε ο γιατρός και μου είπε ότι «το παιδί σας θα πεθάνει ή θα πάθει μόνιμο πρόβλημα» κι όταν έκανε ότι μπορούσε μου είπε ότι το φάρμακο αυτό, ευτυχώς, ήταν ληγμένο. Έκανα τάμα στην Παναγία και είπα «θα έρθω γονατιστή!». Όπως κι έκανα μετά. Θυμάμαι τα κλάματά μου, τον πανικό μου… Εκεί λύγισα, δεν ήξερα τι να κάνω! Όταν βγήκε ο γιατρός και μου είπε ότι ξεπέρασε τον κίνδυνο, κατέρρευσα και λιποθύμησα.

Η δεύτερη φορά ήταν όταν γέννησα τη δεύτερη κόρη μου, η οποία ήρθε πρόωρα στον κόσμο. Την έκανα με καισαρική και, κάποια στιγμή, μπήκε το δίλλημα «ή το παιδί ή η μητέρα». Ήταν δύσκολη γέννα. Με θυμάμαι να λέω «σώσε το παιδί μου, άσε με εμένα!». Πήγα να πάθω ρήξη μήτρας, ήταν δύσκολο. Όταν βγήκε το Λεονάκι μου, ένα κιλό πλασματάκι, είχα παραλύσει.

Το μυαλό μου ήταν στο παιδί μου, ήθελα μόνο εκείνη να ήταν καλά. Κι εκεί γονάτισα… Κατάλαβες γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία; Γιατί αυτό δεν το ελέγχεις! Ό,τι πει ο θεός. Μπορεί να βρεθώ στον δρόμο άφραγκη και ξυπόλητη. Έχω πίστη ότι θα τα ξαναφτιάξω όλα από την αρχή. Χωρίς την υγεία, όμως, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα».

Αντελίνα Βαρθακούρη: Ανατριχίλα με τα λόγια της γιαγιάς της! «Μου είχε πει...»

Ανατριχίλα με τα λόγια της γιαγιάς της Αντελίνας Βαρθακούρη! «Μου είχε πει...» ανέφερε μεταξύ άλλων και συγκλόνισε!

Η ίδια, είχε χτες την γιορτή της και σχολίασε το πόσο σπάνιο είναι το όνομά της αλλά και πώς ανά τα χρόνια, εκείνη το αγάπησε.

«ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ

Μια υπέροχη, γιορτινή καλημέρα απο μένα γεμάτη αγάπη και αμέτρητα χαμόγελα!
Η γιορτή μου η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολη και από μικρή θεωρούσα πως θα με θυμούνται ελάχιστοι την σημερινή μέρα.
Κάθε φορά λοιπόν ως πιτσιρίκα, που έκανα παράπονα στην γιαγιά μου την Αντελίνα- Άντλα όπως την φώναζαν- και της έλεγα: Αμάν ρε γιαγιά, δεν μπορούσες να έχεις ένα πιο απλό όνομα, να γιορτάζω κανονικά, να το ξέρουν όλοι, να μου λένε χρόνια πολλά και να παίρνω τα δώρα μου;;
Τότε λοιπόν η γιαγιά είχε μια απάντηση- πάντα είχε μια απάντηση (!)- μιλούσε συνέχεια σαν κι εμένα.Μου έλεγε λοιπόν: Κάποια μέρα θα αγαπήσεις πάρα πολύ το όνομα σου κι όταν το αγαπήσεις θα σε αγαπήσει κι αυτό.
Είναι ένα ξεχωριστό όνομα και πρέπει να θέλεις κι εσύ, δουλεύοντας πολύ, να γίνεις ξεχωριστή και θα δεις πως μια μέρα θα σε θυμούνται αυτοί που θα θελεις εσυ και πάντα να είσαι ευγνώμων γι αυτό και να παλευεις να μην τους απογοητευσεις ποτέ. Όσο για τα δώρα...τί να τα κάνεις τα δώρα; Τα υλικά χαλάνε, δεν είναι για πάντα.
Το δώρο σου θα πρέπει να θέλεις να είναι ξεχωριστό όπως το όνομα σου, για παράδειγμα να προσφέρεις εσύ με πολλή αγάπη δώρα στον κόσμο και να δίνεις χαρά. Αυτό θα γεμίζει την ψυχή σου. Ποτέ σου μην κρατήσεις τίποτα για σένα.
Αν μια μέρα μεγαλώντοντας ξεχάσεις τα λόγια μου και κρατήσεις κάτι, όπου κι αν είμαι, θα φροντίσω να σου θυμίσω πως αυτό το κάτι σε κάποια ψυχή θα δώσει μεγάλη χαρά.
Δως τα όλα χωρίς δεύτερη σκέψη...τότε και μόνο τότε το χαμόγελο σου θα είναι φωτεινό, αληθινό και δεν θα μπορέσει να στο κλέψει κανείς.
Γιαγιά μου εκεί που είσαι να ξέρεις πως τα λόγια σου δεν τα έχω ξεχάσει κι ελπίζω να μην τα ξεχάσω ποτέ μου και όντως έφτασε η μέρα που με θυμήθηκαν αυτοί που θέλω εγώ!
ΕΝΑ ΠΕΛΩΩΩΩΡΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠ’ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΑΠ’ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥ!!!
ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ...Η ΑΓΑΠΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΤΕ.
ΠΑΝΤΑ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ...ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.» γράφει στην λεζάντα και συγκινεί! Χρόνια πολλά και από εμάς! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Να σας θυμίσουμε και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε πρόσφατα μαζί με τον Χάρη της...