Θοδωρής Μαραντίνης: «Ξέχασε να φιλάει»! Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι του με την Λειλά!

Την τραβούσε φωτογραφίες χωρίς σταματημό!

Θοδωρής Μαραντίνης: «Ξέχασε να φιλάει»! Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι του με την Λειλά!

O Θοδωρής Μαραντίνης σε φωτογραφία μέσα από το σπίτι του με την Λειλά! «Ξέχασε να φιλάει» γράφει και προκαλεί ταραχές!

Ο ίδιος, λόγω υποχρεώσεων έμεινε στην Αθήνα τις γιορτές αλλά σίγουρα είχε καλή παρέα! Μαζί του στο σπίτι έμεινε η Λειλά, και μάλιστα εκείνος δεν σταματούσε να την τραβάει φωτογραφίες!

Τι κι αν η Σίσσυ με τα παιδιά τους είναι στην Θεσσαλονίκη, ο Θοδωρής πήρε αγκαλιά την σκυλίτσα του, που είναι η μεγάλη του αδυναμία! Η Λειλά, ξεκίνησε τα παιχνίδια και ο Θοδωρής σε ανάρτησή του έγραψε στην λεζάντα «Ξέχασε να φιλάει»! Πάντως όπως και να έχει είναι κούκλα!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Θοδωρής Μαραντίνης σπίτι

Θοδωρής Μαραντίνης: Ήρθε η χαρά στo σπίτι του! Φωτογραφία από μέσα!

Ήρθε η χαρά στo σπίτι του Θοδωρή Μαραντίνη και έχουμε την φωτογραφία από μέσα! Ο τραγουδιστής, την δημοσίευσε ο ίδιος στο πνεύμα των εορτών!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, μετά το διαζύγιο είναι στα καλύτερά του! Ο τραγουδιστής, μετακόμισε σε άλλα λημέρια και μάλιστα εμείς πρώτοι σας είχαμε δημοσιεύσει πώς είναι το εσωτερικό του νέου του σπιτιού!

Σήμερα, παιδάκια με χαρούμενες φωνές τον επισκέφτηκαν και εκείνος ανήρτησε φωτογραφίες από τα κάλαντα αλλά και από το σαλόνι του που είναι στολισμένο στο πνεύμα των εορτών. Ωστόσο, δεν διευκρίνισε αν τα εν λόγω παιδάκια ήταν τα δικά του. Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Θοδωρής Μαραντίνης σπίτιΘοδωρής Μαραντίνης σπίτι εσωτερικό

Σίσσυ Χρηστίδου: Πρώτη φορά βλέπουμε όλο το σαλόνι της! Είναι φωτογραφία από το σπίτι που είχε με τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Πρώτη φορά βλέπουμε όλο το σαλόνι της Σίσσυς Χρηστίδου! Είναι φωτογραφία από το σπίτι που είχε με τον Θοδωρή Μαραντίνη πριν τον χωρισμό!

Η παρουσιάστρια του OPEN μπορεί εδώ και πάρα πολύ καιρό να μην μαζί με τον τραγουδιστή, όμως, όπως όλοι γνωρίζουμε η σχέση τους είναι άριστη.

Πρόσφατα δημοσίευσε ένα βίντεο στο μεγαλοκάναλό της - όπως λέει και η ίδια - στο Youtube και μέσα σε αυτό είδαμε κάποια πλάνα από το σπίτι της όταν συγκατοικούσε με τον πρώην άντρα της!

Σίσσυ Χρηστίδου: «Βόμβα»! Με αυτόν διατηρούσε σχέση πριν τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Οι αναδρομές στο παρελθόν της μας έκαναν να ξεκλέψουμε κάποιες ματιές από το σπίτι τους κι αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι ήταν σαν πραγματική βίλα...

Χρηστίδου σπίτι

Αν ρίξετε μια ματιά στο βίντεο παρακάτω θα δείτε κι άλλα πλάνα μέσα από το συγκεκριμένο σπίτι αλλά και από το νέο της, αφού μετά τον χωρισμό, όπως έγινε γνωστό, μετακόμισε!