Άνω κάτω το Buckingham! O George τα διέλυσε όλα και "τρέλανε" την Ελισάβετ!

Η επική αντίδραση του Καρόλου!

Άνω κάτω το Buckingham! O George τα διέλυσε όλα και

Το Buckingham έγινε άνω κάτω με αυτά που έκανε ο Πρίγκιπας George! Έφτιαξε πουτίγκα μαζί με τον μπαμπά του και τα διέλυσε όλα! Η πράξη του "τρέλανε" την Ελισάβετ ενώ ο Κάρολος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του!

Όπως είθισται η βασιλική οικογένεια μαζεύτηκε στο Buckingham και έφτιαξε πουτίγκα ανήμερα τα Χριστούγεννα. Ο William, η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Κάρολος και ο πρίγκιπας George μαζεύτηκαν και μαγείρεψαν.

Ωστόσο η συνταγή δεν είχε και τόσο μεγάλη επιτυχία. Ο νεαρός πρίγκιπας δεν κατάφερε να φτιάξει την πουτίγκα του με αποτέλεσμα να εκνευριστεί κάποια στιγμή και να αρχίσει να την κοπανάει.

Ο Κάρολος φυσικά δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει, ενώ η Βασίλισσα θύμωσε και πήρε τον γιο της να φύγουν λέγοντας πως τέτοια συμπεριφορά δεν αρμόζει σε έναν πρίγκιπα.

Τι κι αν ο George είναι μόλις 6 χρονών, έκανε έξαλλη την Ελισάβετ!

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, η Βασίλισσα έστειλε ένα παράξενο μήνυμα για τα Χριστούγεννα, αποκλείοντας μερικά μέλη της οικογένειας.

Στο πόδι το Buckingham! Ο πρίγκιπας George ζήτησε αυτό το δώρο! Τρέχει η Ελισάβετ!

Ο γιος της Kate Middleton και του William, Geogre, ζήτησε αυτό το δώρο για τα Χριστούγεννα και το Buckingham βρίσκεται από το πρωί στο πόδι! Η Βασίλισσα Ελισάβετ τρέχει σαν "τρελή" για να βρει το δώρο για το δισέγγονό της!

Ο μεγαλύτερος γιος του Δούκα του Κέιμπριτζ έγραψε το γράμμα του στον Άγιου Βασίλη και έκανε γνωστό το δώρο που θέλει για τα Χριστούγεννα.

Ο William μίλησε στο "People" και αποκάλυψε ποιο είναι το μεγαλύτερο πάθος του γιου του λέγοντας:

«Έχει ήδη γράψει το γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Ο Τζορτζ αγαπάει πολύ τη ζωγραφική. Ζωγραφίζει πολύ καλά. Μπορεί το δώρο του να έχει σχέση με τη ζωγραφική ή το ποδόσφαιρο. Αγαπάει και το ποδόσφαιρο!».

Ενώ στη συνέχεια απάντησε πως η αγάπη του για το ποδόσφαιρο προέρχεται μάλλον από τον ίδιο:

«Ναι, φοβάμαι πως έτσι είναι. Προσπαθώ βέβαια να μην είμαι προκατειλημμένος, του είπα μπορείς να στηρίζεις όποια ομάδα θες εκτός από την Τσέλσι, και φυσικά εκείνος στηρίζει την Τσέλσι».

Θυμίζουμε πως τις τελευταίες μέρες έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο φήμες για την πιθανή εγκυμοσύνη της Kate Middleton!