Kate Middleton: Έγκυος ξανά; Η φωτογραφία με την βασίλισσα Ελισάβετ μέσα από το παλάτι που βάζει «φωτιά»!

Το πιο όμορφο βασιλικό στιγμιότυπο!

Kate Middleton: Έγκυος ξανά; Η φωτογραφία με την βασίλισσα Ελισάβετ μέσα από το παλάτι που βάζει «φωτιά»!

Μια νέα φωτογραφία της Kate Middleton μέσα από το παλάτι με την βασίλισσα Ελισάβετ βάζει ξανά "φωτιά"! Είναι έγκυος ξανά ή όχι;

Σε κάθε σημείο του πλανήτη τα Χριστούγεννα δημιουργούν μια διαφορετική εικόνα. Κάθε άνθρωπος, κάθε οικογένεια έχει μια δική της μικρή παράδοση και όλοι μαζί μοιράζονται σε μεγαλύτερη κλίμακα κάποιες άλλες παραδόσεις. Για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας η παράδοση επιτάση διαρκή εγρήγορση για φιλανθρωπία, ακόμα και σε περίοδο που θεωρητικά θα ξεκουράζονταν. Είναι όμως μέρος της μεγάλης υποχρέωσης που έχουν όλοι, από τη Βασίλισσα Ελισάνβετ ως τον Πρίγκιπα Τζορτζ που μαθαίνει πια τα κατατόπια.

Από μικρός στα όμορφα βάσανα μπήκε ο 6χρονος Τζορτζ αφού μαζί με την προγιαγιά του Ελισάβετ, τον παππού του Κάρολο και τον μπαμπά του Ουίλιαμ αποφάσισαν να φτιάξουν χριστουγεννιάτικες πουτίγκες. Είναι από τα κλασικότερα βρετανικά γλυκά των εορτών και έχουν στην προκειμένη φιλανθρωπικό σκοπό.

Στη φωτογραφία που ανάρτησε το παλάτι στο Instagram, βλέπουμε μια πολύ όμορφη χριστουγεννιάτικη εικόνα, με τέσσερις γενιές του παλατιού να συμπράττουν. Ο Πρίγκιπας Τζορτζ αποδεικνύεται ικανότατος στην πουτίγκα καθώς τον παρακολουθούν οι μεγαλύτεροι. Ιδιαίτερη αξία έχει η έκφραση του Πρίγκιπα Κάρολου που γελάει περήφανα δίπλα στον εγγονό.

«Τέσσερις γενιές βασιλικής οικογένειας περνούν μαζί τα Χριστούγεννα. Νέες φωτογραφίες της Βασίλισσας, του Πρίγκιπα της Ουαλίας, του Δούκα του Κέιμπριτζ και του Πρίγκιπα Τζορτζ είδαν τη δημοσιότητα στο πλαίσιο της προώθησης της πρωτοβουλίας του Royal British Legions που λέγετα «Μαζί τα Χριστούγεννα». Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που στόχο έχει να προσφέρει στήριξη στις ένοπλες δυνάμεις και στις κοινότητες των βετεράνων με ετήσιες εκδηλώσεις σε όλα τα φιλανθρωπικά κέντρα του δικτύου.

Kate Middleton έγκυος

Οι τέσσερις γενιές απεικονίζονται εδώ να φτιάχνουν χριστουγεννιάτικες πουτίγκες και κάθε μέλος συμβολίζει μια ηλικιακή κλίμακα όσων υποστηρίζονται από το Royal British Legion. Από τα παιδιά μέχρι το υποστηρικτικό προσωπικό ως τους βετεράνους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι πουτίγκες θα είναι το κεντρικό έδεσμα στις γιορτές συνάθροισης για το 2020 και πρόκειται συνολικά για 99 πουτίγκες που θα μοιραστούν σε κάθε ίδρυμα ένεκα και του εορτασμού 99 ετών λειτουργίας της Βασιλικής Βρετανικής Λεγεώνας».

Η απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τη φωτογραφία έρχεται να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά της φημολογίας για πιθανή τέταρτη εγκυμοσύνη της.

"Σάλο" προκάλεσε η Kate Middleton με το νέο διαμαντένιο της δαχτυλίδι! Δεν έπαιρναν τα βλέμματα από πάνω της!

Δεν έπαιρναν τα βλέμματα από πάνω της! "Σάλο" προκάλεσε για ακόμα μια φορά η Δούκισσα του Κέιμπριτζ με την υπέροχη εμφάνισή της! Δεν θα πιστέψετε το νέο διαμαντένιο δαχτυλίδι της Kate Middleton!

Πριν λίγες ημέρες, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη δεξίωση των Διπλωματών στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ και η Δούκισσα εμφανίστηκε πιο λαμπερή από ποτέ!

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια επέλεξε μια maxi βελούδινη τουαλέτα Alexander McQueen, σε σκούρο χρώμα, και θηλυκό σχέδιο, "μαγνητίζοντας" όλα τα φώτα πάνω της. Ενώ για να συμπληρώσει το βασιλικό look της, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ επέλεξε να φορέσει την μοναδική τιάρα της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Cambridge Lover’s Knot.

Φυσικά δεν μπορούσε να λείπει, και ένα λαμπερό κολιέ, το οποίο και δανείστηκε από την βασίλισσα Ελισάβετ, Nizam of Hyderabad, ασορτί με κρεμαστά σκουλαρίκια. Εκτός όμως από το δαχτυλίδι αρραβών της, οι φανατικοί της οικογενείας παρατήρησαν και ένα υπέρλαμπρο νέο δαχτυλίδι στο δεξί της χέρι, που μοιάζει να είναι διαμαντένιο.

Έχετε αναρωτηθεί πόσο χρόνων είναι όμως η Middleton; Είμαστε σίγουρες πως δεν θα το πιστέψετε, καθώς η καλλονή ξέρει να κρατάει σε φόρμα τον εαυτό της.