Kate Middleton: Θα σας "πέσουν" τα μαλλιά! Αυτή είναι η ηλικία της! Δεν το πιστεύει ούτε ο William!

Βγήκε στη "φόρα"!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Kate Middleton: Θα σας

Κρατηθείτε γιατί μόλις ακούσετε το νούμερο θα σας "πέσουν" τα μαλλιά! Σας έχουμε αποκάλυψη μέσα από το παλάτι και δεν το πιστεύει ούτε ο William! Αυτή είναι η ηλικία της Kate Middleton!

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι ένα από τα πρόσωπα που έχει αναβαθμίσει την εικόνα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας όσο λίγα, με πολλούς να βλέπουν σε εκείνη μία νέα εκδοχή της πριγκίπισσας Diana. Η Kate παντρεύτηκε το διάδοχο του θρόνου πριν από 8 χρόνια και είναι έτοιμη να γίνει η επόμενη βασίλισσα της Μεγάλη Βρετανίας.

Να θυμίσουμε ότι η Kate μόλις πριν από λίγες ημέρες έκανε μία τρομερή αποκάλυψη για το διάδοχο του θρόνου, αφήνοντάς τους όλους άφωνους!

Κάτι ωστόσο που γνωρίζουν λίγοι είναι η ηλικία της. Η πανέμορφη Kate εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση με το στιλ και τη φινέτσα της, κοντεύει όμως τα 40!

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του William έχει γεννηθεί στις 9 Ιανουαρίου του 1982 και είναι 37 ετών!

Kate Middleton: Βγήκε στη "φόρα" η καταγωγή της! Δεν είναι γαλαζοαίματη αλλά...

Σας έχουμε "καυτό" νέο μέσα από το παλάτι! Βγήκε στη "φόρα" η καταγωγή της Kate Middleton! Δεν είναι γαλαζοαίματη αλλά...

Η σύζυγος του William είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει όσο λίγοι το παλάτι! Πρόκειται για μία ακόμη πριγκίπισσα που μπήκε στην οικογένεια ενώ δεν ήταν γαλαζοαίματη. Στη συνέχεια ακολούθησε φυσικά και η Meghan Markle ενώ στις βασιλικές οικογένειες είχε μπει χρόνια και η Λετίθια, σύζυγος του Φίλιππου, βασιλιά της Ισπανίας.

Πανικός στο παλάτι! Η Kate κατέστρεψε τα αγαπημένα σκουλαρίκια της Diana!

Πολλές φήμες έχουν ακουστεί σχετικά με την καταγωγή της Kate ωστόσο μία μόνο είναι η αλήθεια και σας την έχουμε εδώ! Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ προέρχεται μεν από πλούσια οικογένεια, ωστόσο είναι μισή Ρομά. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές μέσα από το παλάτι, η οικογένεια του πατέρα της Kate είναι πλούσιοι Ρομά οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο του εμπορίου.

Βέβαια ούτε η μεριά της μητέρας της είναι γαλαζοαίματοι. Αντίθετα, αποτελείται από μικροπωλητές, χασάπηδες και καθαριστές. Φυσικά η κοινή καταγωγή της δεν έπαιξε κανέναν ρόλο, αφού η Kate κατάφερε με την αξία της να μπει στο παλάτι και να κλέψει την καρδιά του William.