Πανικός στο παλάτι! Η Kate κατέστρεψε τα αγαπημένα σκουλαρίκια της Diana!

Δεν έχουν τελειωμό τα σκάνδαλα!

Πανικός στο παλάτι! Η Kate κατέστρεψε τα αγαπημένα σκουλαρίκια της Diana!

Πανικός έχει ξεσπάσει στο παλάτι του Backinghum! Η Kate Middleton δε δίστασε και κατέστρεψε τα αγαπημένα σκουλαρίκια της Diana!

Ήταν το αγαπημένο κόσμημα της Diana και πέρασε στη σύζυγο του Πρίγκιπα William. Η μεγάλη συλλογή κοσμημάτων της αγαπημένης λαίδης πέρασε στους δύο γιους της με σκοπό να τα χαρίσουν στις δύο αγαπημένες τους. Μέχρι στιγμής και οι δυο Δούκισσες έχουν πάρει πολλά από τα κοσμήματα, η Kate ωστόσο είναι αυτή που πήρε τη μερίδα του λέοντος ως μέλλουσα βασίλισσα.

Η Meghan φόρεσε το κολιέ της Diana και μας "έβγαλε" το μάτι! Της το έδωσε η Ελισάβετ!

Ένα από τα κομμάτια που πήρε η Kate από τη συλλογή της Diana ήταν τα αγαπημένα της ζαφειρένια σκουλαρίκια. Ωστόσο αυτό που λίγοι πρόσεξαν ήταν ότι η Kate άλλαξε κάτι πάνω στο συλλεκτικό κομμάτι και συγκεκριμένα αφαίρεσε μερικά διαμάντια από αυτό.

Τα ζαφειρένια δάκρυα ήταν στολισμένα γύρω γύρω με μία σειρά από διαμάντια που έδιναν μία ιδιαίτερη λάμψη. Όταν όμως πέρασαν στην κατοχή της Kate, τα διαμάντια αφαιρέθηκαν με σκοπό να τα φοράει η Kate σε πιο casual εμφανίσεις. Μάλιστα, τα σκουλαρίκια αυτά τα φόρεσε και στον αρραβώνα της με τον William.

Αυτά τα σκουλαρίκια δεν τα έβγαζε από πάνω της η Diana και τώρα της τα πήρε η Meghan!

H Diana δε τα έβγαζε από πάνω της αυτά τα σκουλαρίκια και τώρα της τα πήρε η Meghan! Συνεχίζονται τα σκάνδαλα στο παλάτι!

Η αγαπημένη όλων πριγκιπισσα Diana είχε μία τρομερή συλλογή κοσμημάτων με μοναδικά κομμάτια που θα τα ζήλευε ο καθένας. Μετά το θάνατό της, η συλλογή αυτή πέρασε στους γιους της και από εκεί στις δύο νύφες της.

Σκάνδαλο: Η Kate πήρε τα αγαπημένα ζαφείρια της Diana! Της τα έδωσε ο William!

Φυσικά, η Kate Middleton, ως μέλλουσα βασίλισσα έχει μεγαλύτερο μερίδιο στα κοσμήματα της Diana ωστόσο και η Meghan Markle, δεν πάει πίσω.

Ένα από τα κομμάτια που έχει "σφετεριστεί" είναι τα χρυσά σκουλαρίκια σε σχήμα πεταλούδας που αγαπούσε πολύ η Diana. Η αγαπημένη του Harry επιλέγει τα σκουλαρίκια αυτά σε πολλές εμφανίσεις της και τα συνδυάζει με τα υπέροχα looks της.

σκουλαρίκια dianadiana- meghan