Ευγενία Μανωλίδου: Στέλνει την πιο γλυκιά ευχή για τα Χριστούγεννα περικυκλωμένη από τα παιδιά της!

Είναι όλα κουκλιά!

Ευγενία Μανωλίδου: Στέλνει την πιο γλυκιά ευχή για τα Χριστούγεννα περικυκλωμένη από τα παιδιά της!

Η Ευγενία Μανωλίδου περνάει τα πιο όμορφα Χριστούγεννα περικυκλωμένη από τα 4 υπέροχα παιδιά της. Η αγαπημένη συνθέτρια στέλνει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram την πιο γλυκιά ευχή για τις γιορτές.

Οι γιορτές είναι οι μέρες που περνάμε με τους αγαπημένους μας ανθρώπους και έτσι η Ευγενία Μανωλίδου δεν παρέλειψε να περάσει την ημέρα των Χριστουγέννων παρέα με τα παιδιά της.

Τα παιδιά της, Θεοδώρα, Αλέξανδρος, Αθανάσιος - Περσέας και Αλκαίος - Αναστάσιος έβαλαν τα γιορτινά τους και πόζαραν μαζί με τη μανούλα τους.

«Πόσο τυχερή και ευγνώμων για τα χρόνια που πέρασαν, πόσο ανυπόμονη για αυτά που έρχονται! Χρόνια πολλά από όλους μας, εύχομαι να τα περνάτε όλοι με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας, να είστε υγιείς κι ευτυχισμένοι και να αγκαλιάζεστε... Όσο συχνότερα και όσο περισσότερο μπορείτε. Να έχετε μια τέλεια χρονιά» έγραψε η Ευγενία Μανωλίδου στο Instagram.

Σας βρήκαμε επίσης τι έχει σπουδάσει ο μεγαλύτερος γιος της, Αλέξανδρος.

Ευγενία Μανωλίδου: Το τρυφερό φιλί από τον γιο της κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Η Ευγενία Μανωλίδου ξέκλεψε ένα τρυφερό φιλί από τον γιος τη κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε εκδήλωση χθες το βράδυ.

Η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη βρέθηκε στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Γαλατσίου σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ελληνικής Αγωγής.

Η πιο γλυκιά στιγμή ήταν όταν ο μικρός γιος του ζευγαριού της έδωσε ένα τρυφερό φιλί και εκείνη φυσικά το μοιράστηκε στο Instagram.

Η τρυφερή φωτογραφία της Ευγενίας Μανωλίδου με τον γιο της!

«Τα τυχερά του … επαγγέλματος!!! #myprince #luckymom #luckymoment » έγραψε στην φωτογραφία.

Ευγενία Μανωλίδου παιδιά

Άδωνις Γεωργιάδης - Ευγενία Μανωλίδου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τους γιους τους! Σε ποιον μοιάζουν;

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου με τους γιους τους. Σε ποιον μοιάζουν περισσότερο;

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 17 χρόνια, ενώ μετρούν 10 χρόνια έγγαμου βίου και τα παιδιά τους είναι όλη τους η ζωή. Ευγενία Μανωλίδου: Η μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση;

Μαζί με τους γιους τους, Περσέα και Αλκαίο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και η σύζυγός του μαέστρος και παρουσιάστρια βρέθηκαν στον αγιασμό που έγινε στη σχολή Ελληνική Αγωγή, στους Αμπελόκηπους.

Η Ευγενία Μανωλίδου, δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες από την εκδήλωση, και έγραψε χαρακτηριστικά: «Πόσο σας ευχαριστούμε… Καλή μας αρχή, σε αυτό το 25ο έτος λειτουργίας της Ελληνικής Αγωγής!».

Άδωνις Γεωργιάδης - Ευγενία Μανωλίδου γιοι

Άδωνις Γεωργιάδης - Ευγενία Μανωλίδου γιοι

Άδωνις Γεωργιάδης - Ευγενία Μανωλίδου γιοι