Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μίκαελ Σουμάχερ: Ξεσπά η γυναίκα του! «Προσπαθήστε να καταλάβετε...»

Τα "καρφιά" προς τον μάνατζερ του!

Μίκαελ Σουμάχερ: Ξεσπά η γυναίκα του! «Προσπαθήστε να καταλάβετε...»
News 26.12.2019 16:36

Η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ είναι ακόμα σταθερή ωστόσο κρίσιμη και η σύζυγος του Κορίνα, μιλάει σε συνέντευξη και ξεσπά απέναντι σε όλους όσους την πιέζουν! «Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι σεβόμαστε την επιθυμία του» σχολιάζει.

Πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να αποσπάσουν έστω μία πληροφορία για το στάδιο της θεραπείας του πολυνίκη οδηγού, ωστόσο η οικογένεια του έχει αποφασίσει να κρατήσει τις πληροφορίες στο σκοτάδι.

Η Κορίνα Σουμάχερ, σε συνέντευξη που παραχώρησε, εξήγησε το λόγο λέγοντας: «Βρίσκεται σε καλά χέρια και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τον βοηθήσουμε. Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι σεβόμαστε την επιθυμία του Μίκαελ να κρατήσουμε την πορεία της υγείας του μυστικό».

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει ο μάνατζερ του οδηγού και με τα λόγια του κατακεραύνωσε την Κορίνα Σουμάχερ, η οποία με τη σειρά της του απάντησε.

Μίκαελ Σουμάχερ: Συγκινεί η γυναίκα του! «Θελω να σας πω....»

Η γυναίκα του Μίκαελ Σουμάχερ συγκινεί με τις δηλώσεις της για το σύζυγό της! «Θέλω να σας πω...»

Μία σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η αγαπημένη σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ, Κορίνα Σουμάχερ, η οποία δε συνηθίζει να σπάει τη σιωπή της. Η συνέντευξη έγινε μαζί με την κόρη της Τζίνα και μέσα από αυτή οι δύο γυναίκες μίλησαν τόσο για τη ζωή τους με τον πολυνίκη οδηγό όσο και για το χόμπι που τους έχει κλέψει την καρδιά.

Μίκαελ Σουμάχερ: Συγκλονίζει ο γιατρός του! «Δεν μπορώ να κάνω θαύματα»!

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψαν οι δύο κυρίες, όλη τους η ζωή περιστρέφεται γύρω από άλογα μιας και οι δύο έχουν μεγάλο πάθος με την ιππασία. Η Κορίνα Σουμάχερ τόνισε πως ο σύζυγός της στήριξε και τις δύο πάρα πολύ στο χόμπι τους και γι΄αυτό του είναι ευγνώμων, «Δεν ξεχνώ, σε ποιον το χρωστάω αυτό εδώ. Και αυτός είναι ο άνδρας μου Μίκαελ» ήταν τα λόγια της.

Συγκεκριμένα, η Κορίνα Σουμάχερ είπε:

«Όταν μου είπε ο άνδρας μου, ότι η Τζίνα θα γίνει μια μέρα πολύ καλύτερη από εμένα, δεν ενθουσιάστηκα οπωσδήποτε. Σκέφτηκα: ‘’Πώς του ήρθε αυτό; Ασχολούμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ μόνο με άλογα, προσπαθώ να μάθω τα πάντα’’. Τότε μου είπε: ‘’Είσαι υπερβολικά καλή. Η Τζίνα δίνει επίσης τα πάντα για τα άλογα, όμως είναι και σε θέση να πει όχι και να παρέμβει.’’ Με εμένα είναι τα πράγματα κάπως έτσι. Μετά από δύο τρεις κύκλους ιππασίας σκέφτομαι: ‘’Τώρα δούλεψε το άλογό μου τόσο πολύ, είναι αρκετά. Τζίνα, εσύ το κάνεις σωστά, έχεις ένα καλό μέτρο.’’ Αυτό το είχε διαπιστώσει ο Μίκαελ, όταν ήταν ήδη η Τζίνα μόλις έντεκα ετών. Και είναι αλήθεια. Είναι πλέον πολύ καλύτερη από εμένα».

Από τη μεριά του και ο κορυφαίος οδηγός Formula είχε σχολιάσει το χόμπι της συζύγου του λέγοντας: «Θέλω να ανταποδώσω κάτι με αυτόν τον τρόπο στην Κορίνα, γιατί όλα αυτά τα χρόνια είχε αναλάβει αυτή τα πάντα στο σπίτι».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μίκαελ Σουμάχερ: Σοκάρει αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο! «Γνωρίζει ότι...»

Μίκαελ Σουμάχερ:Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του! Η νέα, μυστική θεραπεία!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share