Δούκισσα Νομικού: Φόρεσε μπλε φόρεμα με λεπτομέρεια που δεν περνά απαρατήρητη! Το κόσμημα στο λαιμό της τραβάει την προσοχή!

Η άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση της!

Δούκισσα Νομικού: Φόρεσε μπλε φόρεμα με λεπτομέρεια που δεν περνά απαρατήρητη! Το κόσμημα στο λαιμό της τραβάει την προσοχή!

Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε μπλε φόρεμα με λεπτομέρεια που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη σε δημόσια εμφάνιση. Το κόσμημα που επέλεξε να φορέσει στο λαιμό της τραβάει την προσοχή.

Το μοντέλο - παρουσιάστρια φέτος γιόρτασε τα πρώτα Χριστούγεννα μαζί και με την κόρη της που ήρθε στον κόσμο πριν από λίγους μήνες.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να ευχηθεί «Καλά Χριστούγεννα» σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, δημοσίευσε μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία της. Η Δούκισσα Νομικού, πόζαρε στο φακό φορώντας ένα στράπλες μπλε φόρεμα με μικρά δαμαντάκια στο μπροστινό μέρος. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ένα πανέμορφο κολιέ από την συλλογή κοσμημάτων της που παρουσίασε πριν από μερικέ εβδομάδες.

Δούκισσα Νομικού φόρεμα κοσμήματα

Δούκισσα Νομικού: Μέσα σε λευκό φόρεμα η εγκυμονούσα! Τι φόρεσε για να μη την πιάσει το κακό το μάτι;

Τι φόρεσε η Δούκισσα Νομικού για να μην την πιάσει το κακό το μάτι; Μέσα σε ένα λευκό φόρεμα η εγκυμονούσα έκλεψε τις εντυπώσεις!

Η παρουσιάστρια που διανύει τον έκτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της είναι πιο όμορφη από ποτέ! Σε μια πολύ πρόσφατη εμφάνισή της τράβηξε - για ακόμα μια φορά, φυσικά - όλα τα βλέμματα!

Προτίμησε να φορέσει ένα φόρεμα με ιδιαίτερη γραμμή αφού ήταν στενό στο πάνω μέρος και άνοιγε σαν τούρτα στο κάτω...

Δούκισσα Νομικού: Μέσα σε λευκό φόρεμα η εγκυμονούσα! Τι φόρεσε για να μην την πιάσει το κακό το μάτι;

Το συνδύασε με ένα σετ υπέροχα σκουλαρίκια σε θαλασσί χρώμα...

Αυτό που κανείς δεν παρατήρησε αλλά το μάτι το δικό μας εννοείται ότι το "έπιασε" είναι πως στο δεξί της χέρι η Δούκισσα Νομικού φοράει συνεχώς ένα μικρό βραχιολάκι με ένα ματάκι πάνω για να μην την πιάσει το κακό το μάτι και την... ματιάσουνε!

Και πολύ καλά κάνει αφού βρίσκεται στο επίκεντρο πολλών βλεμμάτων αλλά και συζητήσεων...

Δούκισσα Νομικού: Με αυτό το τζιν τα πόδια της έμοιαζαν 2 μέτρα! Είναι μπλε και κλασικό!

Με αυτό το τζιν τα πόδια της Δούκισσας Νομικού έμοιαζαν 2 μέτρα! Είναι μπλε και κλασικό και σίγουρα έχεις κι εσύ ένα παρομοιο στη ντουλάπα σου.

Αν δεν έχεις όμως, σπεύσε και δεν θα χάσεις!

Η καλλονή Δούκισσα πρόσφατα βρέθηκε εκτός Ελλάδος με καλή παρέα, όπως πρώτοι εμείς σας γράψαμε. Μπορεί το κρύο στο Λονδίνο να ήταν τσουχτερό αλλά κείνη όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά έγραψε ιστορία με το στιλ της!

Η Δούκισσα Νομικού έβαλε το πιο ζεστό της τζάκετ και ένα τζιν σωλήνα σε μπλε κλασική γραμμή. Το τόσο slim cut έκανε τα πόδια της να μοιάζουν 2 μέτρα και αν έχεις και εσύ ένα παρόμοιο στη ντουλάπα σου, μη διστάσεις να το... ξεθάψεις! Θα κάνει και τα δικά σου να φαίνονται πιο ψηλά... Ιδού και η σχετική φωτογραφία: