Βάσω Λασκαράκη: Είχε τον Σουλτάτο στην αγκαλιά της και δεν σταματούσε να του τραγουδά! Δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της!

Που τους «τσάκωσε» ο φακός;

Βάσω Λασκαράκη: Είχε τον Σουλτάτο στην αγκαλιά της και δεν σταματούσε να του τραγουδά! Δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της!

Ο Λευτέρης Σουλτάτος δεν πήρε τα μάτια του από την Βάσω Λασκαράκη. Η ηθοποιός τον είχε συνέχεια στην αγκαλιά της και δεν σταματούσε να του τραγουδά.

Είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και δεν έχουν σταματήσει να το επιβεβαιώνουν, τόσο με τις αναρτήσεις τους στα social media, όσο και με τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο σε τρυφερές στιγμές τους στα μπουζούκια, όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η ηθοποιός δεν σταμάτησε να του αφιερώνει τραγούδια και να του τραγουδά, ενώ δεν τον άφησε λεπτό από την αγκαλιά της. Από την άλλη ο σεφ δεν πήρε λεπτό τα μάτια του από πάνω της, καθώς ήταν κούκλα.

Το σπίτι τους το έχετε δει; Είναι όλο με ξύλο και έχει γκρι χαλί.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος

Ερωτευμένο ζευγάρι

Λασκαράκη Σουλτάτος δημόσια εμφάνιση

Μπουζούκια showbiz

Ηθοποιός Έρωτας Μετά

Βάσω Λασκαράκη λευκό κοστούμι

Βάσω Λασκαράκη: Είχε αγκαλιά τον Σουλτάτο και όλοι κοίταγαν την τσάντα της! Κοστίζει πάνω από 9.000 ευρώ!

Η Βάσω Λασκαράκη είχε αγκαλιά τον Σουλτάτο και όλοι κοίταγαν την τσάντα της! Κοστίζει πάνω από 9.000 ευρώ και μάλιστα η τιμή είναι για την τσάντα μεταχειρισμένη!

Η ηθοποιός και ο κούκλος σύζυγός της, αποφάσισαν να περάσουν το Σαββατόβραδό τους σε μια έξοδο με την παρέα τους! Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, ήταν όλο το βράδυ αγκαλιά αλλά όλοι κοίταγαν την τσάντα της!

Λογικό θα μας πείτε αφού είναι πασίγνωστου Οίκου και κοστίζει μια μικρή περιουσία... Η Βάσω Λασκαράκη έβαλε ένα τζινάκι με ένα απλό t shirt και άφησε την τσάντα της να κάνει την διαφορά! Η ηθοποιός, κρατούσε μια Chanel Caviar bag, η τιμή της οποίας είναι 9.100 ευρώ αν την πάρει κάποιος μεταχειρισμένη. Ωστόσο, αξίζει να τονίσουμε ότι πρόκειται για μια dream bag - επένδυση που όλες μας θα θέλαμε να έχουμε στην συλλογή μας....

Βάσω Λασκαράκη: Έβαλε τα μποτάκια της και ο Σουλτάτος «τρελάθηκε»! Κοστίζουν 46 ευρώ!

Δείτε και την σχετική φωτογραφία:

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης ΣουλτάτοςΒάσω Λασκαράκη τι τσάντα έχει