Καφέ της Χαράς: Αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση της Βάλιας και του Μανωλάκη μετά από 15 χρόνια!

Η αποκάλυψη λίγο πριν την πρεμιέρα!

Καφέ της Χαράς: Αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση της Βάλιας και του Μανωλάκη μετά από 15 χρόνια!

Αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση που είχε η Βάλια με τον Μανωλάκη, 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς Καφέ της Χαράς που προβαλλόταν στον ΑΝΤ1.

Η κωμωδία του Χάρη Ρώμα που αγαπήσαμε επιστρέφει και η ηθοποιοί συναντήθηκαν ξανά και υπήρξε μεγάλη συγκίνηση ανάμεσα τους.

Λίγο πριν την πρεμιέρα του Καφέ της Χαρας, η Βάλια ή αλλιώς Έφη Ρασσιά, μίλησε στο περιοδικό “Τηλεθεατής” και στη Μαρία Κεφαλά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε με το Μανωλάκη.

Πώς είναι να ξαναβρίσκεστε στο “Καφέ” μετά από τόσα χρόνια;

Στην αρχή είχα συγκινηθεί πάρα πολύ γιατί ήταν ο παιδικός μου ρόλος, ένα κομμάτι του εαυτού μου και το συναντάω πάλι μετά από τόσα χρόνια. Αλλά όταν βρεθήκαμε στους ίδιους χώρους, ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ξύπνησαν μέσα μου οι μνήμες σαν χθες. Έχουμε και τον ίδιο σκηνοθέτη και είναι πολύ συγκινητικό πως τότε με καθοδηγούσε σαν παιδάκι και τώρα ως επαγγελματία. Με την ίδια πατρική, σκηνοθετική γλύκα.

Με τον Πάρη είχατε κάποια επαφή όλο αυτό το διάστημα;

Είχαμε χαθεί. Συναντιόμασταν καμιά φορά τυχαία, ήταν πολύ ζεστό το κλίμα και τώρα όταν βρεθήκαμε, αμέσως βγήκε αυτή η οικειότητα και αμέσως ξαναήρθε η σχέση Βάλιας – Μανωλάκη. Πατάμε πάνω εκεί, αλλά πλέον υπάρχει και κάτι πιο ερωτικό. Εμείς δίνουμε τη ζεστασιά και την οικειότητα και η Βάλια με τον Μανώλη το κάτι παραπάνω.

Υπάρχει και φωτογραφία που είναι όλοι μαζί στα γυρίσματα!

Καφέ της Χαράς: Η «Βάλια» παρατάει τον Μανωλάκη για τον «Γραμματικό»; Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Σκάνδαλο στο Καφέ της Χαράς! Η «Βάλια» παρατάει τον Μανωλάκη για τον «Γραμματικό»; Φωτογραφία ντοκουμέντο που έχει ξεσηκώσει όλους τους fans!

Μπορεί να περιμένουμε με αγωνία την πρεμιέρα την παραμονή της πρωτοχρονιάς, όμως οι πρώτες φωτογραφίες έχουν ήδη ξεκινήσει να κυκλοφορούν!

Εμείς, είμαστε στις επάλξεις και μάλιστα πρώτοι σας δημοσιεύσαμε και το τρέιλερ! Η Βάλια λοιπόν, υποστηρίζουν κάποιοι παρατάει τον Μανωλάκη και γίνεται ζευγάρι με τον «Γραμματικό» στο χωριό. Η άποψη αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά χτες κυκλοφόρησε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα με τους δυο τους αγκαλιά και προκάλεσε πανικό!

Λέτε να είναι αλήθεια; Υπομονή.... Ιδού και η σχετική φωτογραφία: