Συγκίνηση στο Buckingham! Η πριγκίπισσα Charlotte υποκλίνεται μπροστά στην Ελισάβετ και θυμίζει την μητέρα της!

Έκλεψε την παράσταση!

Συγκίνηση στο Buckingham! Η πριγκίπισσα Charlotte υποκλίνεται μπροστά στην Ελισάβετ και θυμίζει την μητέρα της!

Συγκίνηση επικράτησε στο Buckingham, με την μικρή πριγκίπισσα Charlotte! Η ίδια υποκλίνεται μπροστά στην Ελισάβετ και θυμίζει την μητέρα της, προκαλώντας "πανικό" στο βασίλειο!

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, αλλά και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, παρευρέθηκαν στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο Sandringham!

Ωστόσο αυτό που προκάλεσε εντύπωση αυτή την φορά και έκανε τους φανατικούς της οικογενείας να "λυγίζουν", ήταν η μικρούλα Charlotte. Μαζί με τη μητέρα της, δέχτηκε τα δώρα, ανάμεσα στα οποία και ένα ροζ φλαμίνγκο, το οποίο δεν αποχωριζόταν.

Η μικρούλα όμως, θέλοντας να δείξει πως είναι και μια πριγκίπισσα με τα όλα της, έπιασε την άκρη του παλτό της και υποκλίθηκε στη βασίλισσα που αποχωρούσε από την εκκλησία, με παρόμοιο τρόπο όπως η μανούλα της.

πριγκίπισσα Charlotte εμφάνιση
πριγκίπισσα Charlotte υπόκλιση

Να θυμίσουμε ωστόσο, πως τις τελευταίες μέρες έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο φήμες για την πιθανή εγκυμοσύνη της Kate Middleton, προκαλώντας "πανικό"!

Στο πόδι το Buckingham! Ο πρίγκιπας George ζήτησε αυτό το δώρο! Τρέχει η Ελισάβετ!

Ο γιος της Kate Middleton και του William, Geogre, ζήτησε αυτό το δώρο για τα Χριστούγεννα και το Buckingham βρίσκεται από το πρωί στο πόδι! Η Βασίλισσα Ελισάβετ τρέχει σαν "τρελή" για να βρει το δώρο για το δισέγγονό της!

Ο μεγαλύτερος γιος του Δούκα του Κέιμπριτζ έγραψε το γράμμα του στον Άγιου Βασίλη και έκανε γνωστό το δώρο που θέλει για τα Χριστούγεννα.

Ο William μίλησε στο "People" και αποκάλυψε ποιο είναι το μεγαλύτερο πάθος του γιου του λέγοντας:

«Έχει ήδη γράψει το γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Ο Τζορτζ αγαπάει πολύ τη ζωγραφική. Ζωγραφίζει πολύ καλά. Μπορεί το δώρο του να έχει σχέση με τη ζωγραφική ή το ποδόσφαιρο. Αγαπάει και το ποδόσφαιρο!».

Ενώ στη συνέχεια απάντησε πως η αγάπη του για το ποδόσφαιρο προέρχεται μάλλον από τον ίδιο:

«Ναι, φοβάμαι πως έτσι είναι. Προσπαθώ βέβαια να μην είμαι προκατειλημμένος, του είπα μπορείς να στηρίζεις όποια ομάδα θες εκτός από την Τσέλσι, και φυσικά εκείνος στηρίζει την Τσέλσι».

Θυμίζουμε πως τις τελευταίες μέρες έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο φήμες για την πιθανή εγκυμοσύνη της Kate Middleton!