Ελένη Φουρέιρα: Στο κρεβάτι της έχει πουά σεντόνια! Οι τοίχοι είναι σε λευκό χρώμα!

Φωτογραφία από το σπίτι της!

Ελένη Φουρέιρα: Στο κρεβάτι της έχει πουά σεντόνια! Οι τοίχοι είναι σε λευκό χρώμα!

Η Ελένη Φουρέιρα σπάνια μας δείχνει φωτογραφίες από το σπίτι της, ωστόσο πριν λίγες ημέρες μας έδειξε το υπνοδωμάτιο της. Στο κρεβάτι της έχει πουά σεντόνια και οι τοίχοι είναι σε λευκό χρώμα.

Η τραγουδίστρια η οποία μέρα με την ημέρα βλέπει την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη, διανύει μια όμορφη περίοδο στην ζωή της.

Τόσο στα προσωπικά της είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφο της Αλμπέρτο Μποτία, όσο και στα επαγγελματικά της καθώς θα ταξιδέψει στην Αμερική για να ακολουθήσει το όνειρο της.

Πριν λίγες ημέρες δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μας έδειξε την κρεβατοκάμαρα της. Όπως μπορούμε να διακρίνουμε, τα σεντόνια στο κρεβάτι της είναι πουά, ενώ έχει λευκούς τοίχους και η διακόσμηση είναι minimal.

Ελένη Φουρέιρα: Μας έδειξε την κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της! Στο κρεβάτι αγκαλιά με τον...

Η Ελένη Φουρέιρα μας έδειξε την κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της ποζάροντας πάνω στο κρεβάτι με τον...

Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια, είναι αρκετά ενεργή στα social media της και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της!

Έτσι κι αυτήν την φορά η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, όπου μας έδειχνε λίγο την κρεβατοκάμαρα της, αλλά δεν ήταν αυτό που κέντρισε την προσοχή μας!

Ελένη Φουρέιρα: Για τρίτη χρονιά στην Eurovision! Θα πει το τραγούδι που άφησε εποχή!

Η ίδια ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της αγκαλιά με τον σκύλο της που λατρεύει τόσο πολύ. Η Ελένη Φουρέιρα τον χάϊδευε και έπαιζε μαζί του κι εμείς «λιώσαμε», αφού είναι ένας κούκλος!

Δείτε σχετικά στιγμιότυπα:

Ελένη Φουρέιρα τραγουδίστρια κρεβάτι

Ελένη Φουρέιρα σπίτι

Ελένη Φουρέιρα: Κάθισε σε λευκή αυτοκινητάρα! Την είδαμε και πάθαμε σοκ!

Η Ελένη Φουρέιρα κάθισε σε λευκή αυτοκινητάρα και πάθαμε σοκ. "Χανόταν" στην εικόνα του η τραγουδίστρια στην φωτογραφία της. Την είδαμε και πάθαμε σοκ.

Σαν λάτρης του Instagram καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους με διάφορες αναρτήσεις που πραγματοποιεί.

Πριν λίγες ώρες, δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην οποία πόζαρε μέσα σε μια ένα λευκό τζιπ που ήταν... θηρίο. Μάλιστα, στην εικόνα του η Ελένη Φουρέιρα "χανόταν".

Όπως ήταν επόμενο τόσο τα likes όπως και τα σχόλια από θαυμαστές της έπεσαν βροχή, αφού δεν χάνουν ούτε μια ανάρτηση της.

Ελένη Φουρέιρα: Εδώ γεννήθηκε! Εικόνες από την πόλη που έζησε τα παιδικά της χρόνια!

Ελένη Φουρέιρα αυτοκίνητο