Ελένη Φουρέιρα: Για τρίτη χρονιά στην Eurovision! Θα πει το τραγούδι που άφησε εποχή!

Πότε φεύγει;

Ελένη Φουρέιρα: Για τρίτη χρονιά στην Eurovision! Θα πει το τραγούδι που άφησε εποχή!

Για τρίτη χρονιά πάει στην Eurovision η Ελένη Φουρέιρα. Πρόκειται να πει το τραγούδι που άφησε εποχή και την έκανε «βασίλισσα της Ευρώπης».

Μετά την συμμετοχή της στον μουσικό διαγωνισμό, είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη με πολλές χώρες της Ευρώπης να την καλούν για συναυλία.

Η Ολλανδία θα κάνει Πρωτοχρονιά με την Ελένη Φουρέιρα, καθώς διοργανώνουν ένα μεγάλο Gala που θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου στο Άμστερνταμ με αφορμή την Eurovision. Το γεγονός θα προβληθεί από το κρατικό κανάλι την Πρωτοχρονιά.

Καλεσμένοι σε αυτό το σόου είναι όλοι οι νικητές της Eurovision, η Νέττα από το Ισραήλ, η Λορίν από τη Σουηδία, η Ντάνα Ιντερνάσιοναλ από το Ισραήλ, ο Ντίμα Μπιλάν από τη Ρωσία, οι Λόρντι από τη Φιλανδία, η Εμιλι Ντε Φόρεστ από τη Δανία, η Ρουσλάνα από την Ουκρανία.

Μάλιστα, καλεσμένη ήταν και η Έλενα Παπαρίζου η οποία αρνήθηκε λόγω The Voice.

Eurovision 2020: Ποια Φουρέιρα; Αυτός θα εκπροσωπήσει την Ισπανία! Είναι κούκλος και 28 ετών! Δείτε τον...

Ποια Ελένη Φουρέιρα; Αυτός θα εκπροσωπήσει την Ισπανία φέτος στην Eurovision 2020! Είναι κούκλος και 28 ετών! Δείτε τον...

Πολλοί έλεγαν στην αρχή πως η τραγουδίστρια "φωτιά" θα πάει φέτος να πάρει την πρώτη θέση με την Ισπανία αλλά η ίδια το είχε διαψεύσει κατηγορηματικά και το Youweekly.gr έχει πρώτο ποιος θα πάει τελικά! Είναι επιβεβαιωμένο 100%!

Η RTVE, όπως αναφέρουν ξένα site, έχει επιλέξει εσωτερικά τον ισπανό τραγουδιστή Blas Cantó. Το τραγούδι του δεν έχει ακόμη επιλεγεί, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στις αρχές του 2020.

Δείτε τον:

Eurovision

Eurovision 2020: «Βόμβα»! Αυτές είναι οι δυο χώρες που δεν θα συμμετέχουν!

Eurovision 2020

Eurovision 2020 Ισπανία

Eurovision: Το όνομα που θα μας εκπροσωπήσει είναι 17 ετών! Αυτό είναι το πρόσωπο της!

Το όνομα που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision είναι 17 ετών. Αυτό είναι το πρόσωπο της και είναι φωνάρα και πανέμορφη.

Ο 65ος διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει από όλες τις χώρες.

Για ακόμη μια φορά η Ελλάδα θα πάρει μέρος και έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για τα πρόσωπα που θα μας εκπροσωπήσουν. Ένα όμως είναι το φαβορί σύμφωνα με τον εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», παρόλο που οι φήμες ήθελαν την Καλομοίρα.

Ο λόγος για την Στεφανία Λυμπεράκη, η οποία ζει μόνιμα στην Ολλανδία και είναι teen idol στην εν λόγω χώρα. Μάλιστα, την έχουμε δει και στην ελληνική τηλεόραση και συγκεκριμένα στα MAD στο πλευρό ρης Κόνι Μεταξά και της Ζόζεφιν.