Κρίσιμες ώρες για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή! Η άσχημη κατάσταση με την σύνταξή του!

Τι συμβαίνει;

Κρίσιμες ώρες για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή! Η άσχημη κατάσταση με την σύνταξή του!

Κρίσιμες ώρες για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή! Η άσχημη κατάσταση με την σύνταξή του τον έχει "βυθίσει" σε άσχημη οικονομική κατάσταση!

Ο ίδιος τα αποκάλυψε όλα σε πρόσφατη συνέντευξή του στο "Happy Day".

O λόγος για τον Κώστα Τουρνά, ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει "ανοιχτά" για τις άσχημες στιγμές που περνάει, "Οι άνθρωποι κάποια τραγούδια τα κάνουν δικά τους. Αυτά χρωστάς να τα πεις όταν έρχονται να σε ακούσουν. Άνετα οικονομικά δεν είμαι. Και δεν νομίζω ότι κανένας που ακολούθησε δρόμους σαν τους δικούς μου δεν μπορεί να είναι άνετα. Ο λόγος είναι ότι το λαϊκό τραγούδι με τη νύχτα και τη λαϊκή διασκέδαση είχε πάντα πολλά λεφτά. Το δικό μου το είδος δεν είχε ποτέ μεγάλες αμοιβές. Είμαι στην περίοδο της σύνταξης, παίρνω ακόμα έναντι γιατί δεν έχει βγει η κανονική. Είναι αυτά τα μυστήρια του ελληνικού κράτους που πολεμάμε εδώ και 50 χρόνια τη γραφειοκρατία και νίκη δεν έχει. Περιμένω τρία χρόνια να βγει η σύνταξή μου".

τραγουδιστής σύνταξη

Ο ίδιος μάλιστα έχει αποκαλύψει on air το όνομα του ανθρώπου που του είπε να μην τραγουδήσει ποτέ ξανά στην ζωή του.

Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή! Σε πλειστηριασμό η περιουσία του!

Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή, αφού η περιουσία του «βγαίνει» σε πλειστηριασμό! Προέρχεται από μια από πιο θρυλικές μουσικές οικογένειες της χώρας με παράδοση στη μουσική.

Από τα μέσα του περασμένου αιώνα μπήκαν δυναμικά στον χώρο, τραγουδώντας και αφήνοντας ο καθένας το δικό του στίγμα. Αυτή τη περίοδο όμως περνά μια από πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του. Κάτι η έντονη διαμάχη χρόνων με την πρώην σύζυγο του, κάτι τα προβλήματα υγείας, κάτι η κρίση, κινδυνεύει να χάσει το μοναδικό περιουσιακό του στοιχείο.

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο τραγουδιστή! Στο νοσοκομείο ο...

Το ανάκτορο που δημιούργησε το 2009 σε περιοχή της Αθήνας. Πρόκειται για ένα πενταόροφο κτίριο με υπόγειο πάρκινγκ τριών επιπέδων. Το ακίνητο έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο 914 τ.μ. και οι όροφοι του καταλαμβάνουν συνολικά 1.997τ.μ.!

Στον συγκεκριμένο χώρο ο τραγουδιστής είχε δημιουργήσει μουσικές σκηνές, με σκοπό, ο χώρος να αξιοποιείται για χορούς και συνεστιάσεις.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό ήταν το roof garden, όπου οι θαμώνες είχαν «πιάτο» όλη την Αθήνα. Τώρα όμως όλα αυτά κινδυνεύουν να γίνουν παρελθόν!