Ελένη Χατζίδου: Έρχεται δεύτερο παιδί στην οικογένεια; Στη "φόρα" όλη η αλήθεια για τα σχέδια με τον Ετεοκλή Παύλου!

Τι αποκάλυψε η ίδια;

Ελένη Χατζίδου: Έρχεται δεύτερο παιδί στην οικογένεια; Στη

Τελικά έρχεται δεύτερο παιδί στην οικογένεια της Ελένη Χατζίδου; Στη "φόρα" όλη η αλήθεια για τα σχέδια με τον Ετεοκλή Παύλου, όπως τα αποκάλυψε η ίδια!

Καλεσμένη στον Γιώργο Λιάγκα η ίδια αποκάλυψε τα πάντα!

Χαρακτηριστικά μάλιστα είπε, «Είναι πολύ νωρίς να κάνουμε άλλο παιδάκι. Όχι, προς το παρόν να βρούμε τα πατήματα μας. Πρέπει να είναι καλά η γυναίκα σαν μονάδα, ο άντρας καλά σαν μονάδα και μετά οι δύο τους καλά. Η οικογένεια να είναι καλά και να υπάρχουν οι βάσεις και μετά να πεις ότι σκέφτεσαι ότι θα κάνεις κάτι παραπάνω. Προς το παρόν ψάχνουμε πατήματα. Μεταξύ μας είμαστε καλά, με το μικράκι ψάχνουμε. Να δούμε αν έχουμε χρόνο».

Να θυμίσουμε, πως πριν λίγο καιρό ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr είχε "τσακώσει" το ζευγάρι σε έξοδό τους, με "τρυφερά" οικογενειακά στιγμιότυπα!

Ελένη Χατζίδου: Κράτησε στα χέρια της τον «άγγελο» της και η ευτυχία της δεν κρύφτηκε! Ο Ετεοκλής "τράβηξε" το στιγμιότυπο!

Η Ελένη Χατζίδου κράτησε στα δύο της χέρια τον «άγγελο» της ζωής της και όπως ήταν φυσικό, η ευτυχία της τραγουδίστριας δεν κρύφτηκε ούτε λίγο! Ο Ετεοκλής Παύλου με τη σειρά του "τράβηξε" το στιγμιότυπο με τις δύο γυναίκες της ζωής του!

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει τις πιο όμορφες μέρες της ζωής του με τον ερχομό της κόρης του και φαίνεται να μην ξεκολλάνε λεπτό από εκείνη.

Μάλιστα πολύ πρόσφατα, η τραγουδίστρια ανέβασε ένα υπέροχο στιγμιότυπο με τον Ετεοκλή να διαβάζει παραμύθι στη μικρή!

Σε μία πρόσφατη δημοσίευση της στο Instagram, η Ελένη Χατζίδου ανέβασε ένα υπέροχο στιγμιότυπο με την κορούλα της!

Την κράτησε στα χέρια της και της έδωσε το πιο γλυκό φιλάκι!

Ελένη Χατζίδου: Φίλησε το πατουσάκι της μπέμπας της και "λιώσαμε"! Με την φωτογραφία θα "τρελαθείς"!

Το πατουσάκι της μπέμπας της φίλησε η Ελένη Χατζίδου και με την φωτογραφία τους θα "τρελαθείς". Την είδαμε και "λιώσαμε".

Η τραγουδίστρια από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο η κορούλα της, μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

Ζώντας καθημερινά έναν όμορφο έρωτα με το σύζυγο της, η μικρή τους ήρθε θα τους ολοκληρώσει την οικογενειακή ευτυχία.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της.

Της φίλησε το πατουσάκι και τα likes "έπεσαν" βροχή!