Γιώργος Λιάγκας: Ο Σπαλιάρας με μια φωτογραφία τους τον έκανε «σκόνη»! Τι είπε για τα κιλά του;

Τι δημοσίευσε;

Γιώργος Λιάγκας: Ο Σπαλιάρας με μια φωτογραφία τους τον έκανε «σκόνη»! Τι είπε για τα κιλά του;

Ο Γιάννης Σπαλιάρας με μια φωτογραφία του με τον Γιώργο Λιάγκα τον έκανε «σκόνη». Τι είπε για τα κιλά του παρουσιαστή του ΣΚΑΙ;

Το μοντέλο θέλησε να τον τρολάρει δημόσια με αφορμή τα Χριστούγεννα και τα κιλά που παίρνουμε από το πολύ φαγητό του ρεβεγιόν.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προκάλεσε κύματα γέλιου με το κολάζ της φωτογραφίας του. Συγκεκριμένα, τους δείχνει δίπλα δίπλα χωρίς μπλούζα.

Στην δική του φωτογραφία όπου διακρίνονται οι κοιλιακοί του έγραψε πως είναι το πριν, ενώ στην φωτογραφία του Γιώργου Λιαγκα όπου είναι στη θάλασσα έγραψε πως είναι το μετά.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες εβδομάδες ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε «επιτεθεί» στον Γιώργο Λιάγκα. Δείτε το λόγο.

Γιάννης Σπαλιάρας: Χαμός στην εκπομπή του Λιάγκα για την ηλικία του - «Ένας κακομοίρης γυμναστής»!

Χαμός επικράτησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για την ηλικία του Γιάννη Σπαλιάρα, με τον Παπανώτα να λέει «Ένας κακομοίρης γυμναστής».

Η κόντρα ανάμεσα τους δεν έχει τέλος και σήμερα οι δυο παρουσιαστές του απάντησε σκληρά, με αφορμή την... αλλαγή της ηλικίας του στο διαδίκτυο.

Αρχικά, στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» έγινε χαμός, όταν παρουσίασαν την αλλαγή που έκανε το Wikipedia στην ηλικία του Γιάννη, που ενώ μέχρι χθες τον παρουσίαζε ως 54χρονο, σήμερα του έχει κατεβάσει 10 χρόνια. Σ

τη συνέχεια, ο Δημήτρης Παπανώτας έδωσε την απάντησή του στα νέα αιχμηρά σχόλια του μοντέλου:

«Είναι τα γνωστά γκέτο των τρελών και του λένε και αυτός νομίζει ότι η κοινή γνώμη έχει την άποψη που έχει το γκέτο παρεάκι του. Εκεί κατέληξε, που είναι κατάντια… Πείτε μου εσείς τι θυμάστε από την 25ετη καριέρα του Γιάννη Σπαλιάρα;

Ποιος ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας; Ένας κακομοίρης γυμναστής σε συνοικιακό γυμναστήριο που κάποιοι δημοσιογράφοι του έδωσαν την ευκαιρία να φανεί, μεταξύ των οποίων πρώτος εγώ. Βρε, κακομοίρης ήταν».