Μάκης Παντζόπουλος: Φωτογραφήθηκε με τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη και προκάλεσε φρενίτιδα! Το σχόλιο του Άγγελου Λάτσιου!

Τι σχολίασε η γνωστή παρουσιάστρια;

Μάκης Παντζόπουλος: Φωτογραφήθηκε με τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη και προκάλεσε φρενίτιδα! Το σχόλιο του Άγγελου Λάτσιου!

Με τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη φωτογραφήθηκε ο Μάκης Παντζόπουλος και προκάλεσε φρενίτιδα! Το σχόλιο του Άγγελου Λάτσιου κάτω από την εικόνα!

Ο σύζυγος της γνωστής παρουσιάστριας του Alpha, το απόγευμα της Πέμπτης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό δύο φωτογραφίες, όπου στη μία βλέπουμε το βραβείο που κέρδισε, ενώ στην άλλη τον ίδιο να να ποζάρει ενθουσιασμένος κρατώντας το βραβείο και έχοντας στο πλευρό του τον αδερφό της αγαπημένης του, Θοδωρή Μισόκαλο.

Περήφανος που το ξενοδοχείο του στην Άνδρο αναδείχτηκε ως το καλύτερο παραλιακό της Ευρώπης, ο Μάκης Παντζόπουλος, έγραψε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα σας ανακοινώσουμε ότι απονέμεται ως το "Καλύτερο παραλιακό ή παράκτιο ξενοδοχείο της Ευρώπης" από τα Boutique Hotel Awards 2019! Η τελετή απονομής των βραβείων ήταν μια πραγματικά μαγευτική βραδιά γεμάτη με υπερηφάνεια και χαρά! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες μας για την εμπιστοσύνη».

Επίσης, δείτε την φωτογραφία μέσα από το ξενοδοχείο του και την αποκάλυψη που έκανε η Ελένη Μενεγάκη!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Δείτε και τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη και του Άγγελου Λάτσιου:

Άγγελος Λάτσιος Ελένη Μενεγάκη φωτογραφία Μάκης Παντζόπουλος