Diana: Νέο γράμμα ήρθε στο φως από το 1990! Δεν θα πιστέψετε τι αποκάλυψε για τους γιους της! Ταραχή στο Buckingham!

Τι βγήκε στο φως της δημοσιότητας;

Diana: Νέο γράμμα ήρθε στο φως από το 1990! Δεν θα πιστέψετε τι αποκάλυψε για τους γιους της! Ταραχή στο Buckingham!

Ταραχή επικρατεί στο Buckingham, με το νέο γράμμα της Diana που ήρθε στο φως από το 1990 και "καίει" το παλάτι! Δεν θα πιστέψετε τι αποκάλυψε για τους γιους της!

Η πριγκίπισσα Diana ήταν ένα άτομο αρκετά αγαπητό από τον κόσμο, όχι όμως και από το παλάτι!

Παρ΄ όλα αυτά, η ίδια δεν άφηνε το αρνητικό κλίμα να την επηρεάσει και αυτό μάλιστα αποδεικνύεται και από τα γράμματα που έστελνε σε φίλη της, ώστε να την ενημερώσει για το πως περνάει τα Χριστούγεννά της.

Η τότε Πριγκίπισσα της Ουαλίας περιέγραψε πώς τα δύο αγόρια της «ενθουσιάζονταν όταν πλησίαζαν τα Χριστούγεννα» και συνέχισε να λέει πώς οι νεαρές πριγκίπισσες είχαν «ψάξει ψηλά και χαμηλά» γύρω από το παλάτι του Kensington για τα δώρα τους, μεταξύ άλλων.

Τα συγκεκριμένα γράμματα, βγήκαν σε δημοπρασία και μάλιστα πουλήθηκαν στις 3 Δεκέμβρη, για την τιμή των £3,000.

Diana γράμμα
Diana 1990 αποκάλυψη

Και κάτι ακόμα... Η Diana διατηρούσε σχέση με πασίγνωστο τραγουδιστή που πέθανε! Το γνωρίζατε; Αυτό είναι το πρόσωπο του!

Ζωντανή η πριγκίπισσα Diana; Στη φόρα νέα φωτογραφία με την Kate Middleton! Πήρε «φωτιά» το Buckingham!

Ζωντανή η πριγκίπισσα Diana; Στη φόρα μια νέα φωτογραφία με την Kate Middleton! Πήρε «φωτιά» το Buckingham!

Η αδικοχαμένη πριγκίπισσα, παραμένει μία από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες στο Ηνωμένο Βασίλειο και όχι μόνο. Όπως είναι φυσικό λοιπόν μία φωτογραφία στο διαδίκτυο με την ίδια προκάλεσε απίστευτα σχόλια. Πρόκειται για μία φωτογραφία-σύνθεση, η οποία έχει αρχίσει να σημειώνει ρεκόρ κοινοποιήσεων.

Συγκεκριμένα, απεικονίζει -με την παρέμβαση του μοντάζ- την Diana μαζί με την Kate Middleton, την ώρα που κρατά τη μικρή Charlotte. Πρόκειται για φωτογραφία της εκλιπούσας από τη συνάντησή της με τη Μητέρα Τερέζα το 1997, συνδυασμένη με φωτογραφία από τη βάπτιση του νεώτερου μέλους της βασιλικής οικογένειας.

Δεν έχει γίνει σαφές ποιος έφτιαξε την συγκεκριμένη φωτογραφία, όμως έχει καταφέρει να γίνει ήδη δημοφιλής με περισσότερες από 260.000 κοινοποιήσεις. Πρώτη την ανέβασε στο Facebook μια γυναίκα με το όνομα Mary Kohnke, από το Milwaukee, γράφοντας: «Τι σπουδαία δουλειά στο photoshop… Ας την κάνουμε viral».

Οι απόψεις όπως είναι φυσικό διίστανται, καθώς αρκετοί πιστεύουν πως είναι ανατριχιαστική φωτογραφία, ενώ άλλοι δείχνουν να ευαισθητοποιούνται και να συγκινούνται αρκετά από το θέαμα.

Δείτε την φωτογραφία, που κάνει τις τελευταίες ημέρες, το γύρο του διαδικτύου.

πριγκίπισσα Diana

Εντωμεταξύ πανικός στο Buckingham! Στο νοσοκομείο ο Πρίγκιπας - "Τρελάθηκε" η Ελισάβετ!