Θάνος Μικρούτσικος: Η τραγική ειρωνεία και η συνέντευξη που έδωσε πριν πεθάνει!

Τι είχε δηλώσει στην κάμερα;

Θάνος Μικρούτσικος: Η τραγική ειρωνεία και η συνέντευξη που έδωσε πριν πεθάνει!

Δεν θα πιστέψετε την τραγική ειρωνεία, αλλά και την συνέντευξη που έδωσε λίγο πριν πεθάνει Θάνος Μικρούτσικος! Ο τραγουδιστής που "έφυγε" από την ζωή έχει "βυθίσει" στο πένθος συγγενείς και φίλους!

Σε συνέντευξη τον Ιούνιο του 2018, ο ίδιος είχε αποκαλύψει την τραγική ειρωνεία της μοίρας που είχε να κάνει με τον τρόπο με τον οποίο έμαθε πως έπασχε από καρκίνο!

Η είδηση ο γνωστός Έλληνας μουσικοσυνθέτης έχασε την «μάχη» με τον καρκίνο βύθισε σε θλίψη όλη την Ελλάδα και τον καλλιτεχνικό κόσμο!

«Ετοιμαζόμουν πέρυσι τον Ιούνιο να κάνω μια περιοδεία με το έργο του Καββαδία. Μου λέει η γυναίκα μου: μήπως να κάνεις μια εξέταση για το σάκχαρο στην προοπτική των 40 συναυλιών; Η παθολόγος, ως μη όφειλε, μου γράφει να κάνω υπέρηχο άνω και κάτω κοιλίας βλέποντας κάτι σαν αιμαγγείωμα. Μετά τον υπέρηχο κάνω μαγνητική. Αποδεικνύεται ότι έχω καρκίνο στο συκώτι. Και μετά κάτι φαίνεται και στο κόκκαλο».

Δείτε επίσης και την τελευταία του συνέντευξη.

Θάνος Μικρούτσικος: Συντετριμμένες η κόρη και η σύζυγος του τραγουδιστή! Δείτε τα πρόσωπα τους...

Συντετριμμένες είναι η σύζυγος και η κόρη του Θάνου Μικρούτσικου μετά την είδηση του θανάτου του! Δείτε τα πρόσωπα τους...

Η είδηση ο γνωστός Έλληνας μουσικοσυνθέτης έχασε την «μάχη» με τον καρκίνο βύθισε σε θλίψη όλη την Ελλάδα και τον καλλιτεχνικό κόσμο!

Τις πιο δύσκολες ώρες βιώνουν τώρα η σύζυγός του, Μαρία Παπαγιάννη, η κόρη του, Αλεξάνδρα και ο αδερφός του, Ανδρέας Μικρούτσικος !

Η Μαρία Παπαγιάννη γεννήθηκε το 1964 στη Λάρισα. Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη Ελληνική Φιλολογία. Μετά ήρθε στην Αθήνα όπου δούλεψε ως δημοσιογράφος στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση, σε εφημερίδες και περιοδικά. Τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στη συγγραφή βιβλίων για παιδιά και εφήβους καθώς και στη μετάφραση βιβλίων στα ελληνικά. Έχει γράψει επίσης θεατρικά έργα για παιδιά, έργα για κουκλοθέατρο καθώς και λιμπρέτα. Το 2012 έγινε μέλος της επιτροπής του Das außergewöhnliche Buch des Kinder- und Jugendprogramms του Διεθνούς Φεστιβαλ Λογοτεχνίας Βερολίνου. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Από το 1996 είναι παντρεμένη με τον αδικοχαμένο συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο και έχουν αποκτήσει μια κόρη την Αλεξάνδρα!

Δείτε τα πρόσωπα τους:

Θάνος Μικρούτσικος σύζυγος

Θάνος Μικρούτσικος σύζυγος κόρη

Θάνος Μικρούτσικος: Συγκίνηση για τον συνθέτη! Η κίνηση των δικών του που προκαλεί ανατριχίλα!

Μεγάλη συγκίνηση για τον αγαπημένο συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο! Προκαλεί ανατριχίλα η κίνηση των δικών του ανθρώπων στις δύσκολες ώρες που περνάει, ωστόσο αυτός που απουσίαζε ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μια από τις πιο ωραίες εκπλήξεις περίμενε τους θεατές της παράστασης «Εξάρχεια – Μπραχάμι» που παρουσιάζει κάθε Σάββατο ο Χρήστος Θηβαίος με τους String Demons στη μουσική σκηνή Σφίγγα, όταν ανάμεσα τους βρισκόταν και ο Γιάννης Χαρούλης, πολλά χρόνια φίλος του Χρήστου Θηβαίου.

Ο Χρήστος Θηβαίος φίλος και χρόνια συνεργάτης του Θάνου Μικρούτσικου, βασίζει μεγάλο μέρος του προγράμματος του στα τραγούδια του σπουδαίου συνθέτη. Όπως ήταν αναμενόμενο ο Θηβαίος τον κάλεσε επί σκηνής και τραγούδησαν μαζί τον «Αμλετ της Σελήνης» ένα σπουδαίο τραγούδι του Θάνου Μικρούτσικου που περνά δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο, σε στίχους Αλκη Αλκαίου.

Μια πολύ συγκινητική στιγμή που ξεσήκωσε το κοινό που έζησε μια σπουδαία συνύπαρξη επί σκηνής.
Οι παραστάσεις του Χρήστου Θηβαίου και των String Demons συνεχίζονται και τον Ιανουάριο, κάθε Σάββατο βράδυ, στη μουσική σκηνή Σφίγγα, ενώ συμμετέχει και στη συναυλία-αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο στις 20 Ιανουαρίου στο Μεγαρο.