Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Ποια είναι η πραγματική σχέση του "Μηνά" και της "Βούλας"; Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες;

Στο φως όλη η αλήθεια!

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Ποια είναι η πραγματική σχέση του

Εσείς αναρωτηθήκατε ποτέ ποια είναι η πραγματική σχέση του "Μηνά" και της "Βούλας" από το "Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα"; Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες;

Η ίδια, μιλώντας στο περιοδικό People και τη Γεωργία Χαλκιά, αποκάλυψε όλη την αλήθεια!

Τι απαντάτε στα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως οι σχέσεις με τον Αντώνη Αντωνίου έχουν διαταραχθεί;

Είναι αστεία αυτά τα πράγματα, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η συνύπαρξή μας είναι πολύ ωραία. Έχω τη μισή ζωή μου αλλού και την άλλη μισή με τον Αντώνη. Είμαστε σαν οικογένεια τώρα πια και βγαίνει αβίαστα ο ρόλος μας ύστερα από τόσα χρόνια. Η Βούλα είναι πολύ δυνατή και συμβατή με τη ζωή, τσαούσα, θέλει να ζει έντονα. Έχει και έναν πολύ καλό «συμβίο», τον Μηνά, με τον οποίο έχουν μια ιδανική σχέση. Έχουν βρει έναν τρόπο να ζουν ώστε να κρατούν συνεχώς «υψηλές θερμοκρασίες» στη σχέση τους και αυτό είναι τέχνη ζωής. Πάντα υπάρχει ένας Μηνάς και μια Βούλα και πολύς κόσμος που με συναντά μου λέει, «Είμαστε σαν κι εσάς». Και τους απαντώ, «Είστε πολύ τυχεροί». Η μουρμούρα τους είναι ένα παιχνίδι, έχει ερωτική χροιά και υπάρχει μαζί με τη στήριξη και τον θαυμασμό του ενός προς τον άλλο. Η σεναριογράφος μας, Έλενα Σολωμού, έχει δυνατό ένστικτο, μια καταπληκτική ματιά και μια πολύ καλή πένα. Δεν γράφει πια για ένα ζευγάρι το οποίο φαντάστηκε, αλλά γράφει για εμάς.

Δείτε επίσης ποια αγαπημένη ηθοποιός μετά την απουσία της από την σειρά, ξαναβρέθηκε με το τηλεοπτικό της ταίρι μιας και έχει κρατήσει καλές σχέσεις μαζί του!

Μην Αρχίζει την Μουρμούρα: Ηθοποιός "έδωσε στεγνά" την παραγωγή - «Ξαφνικά δεν γίνεται τίποτα»!

Ηθοποιός "έδωσε στεγνά" την παραγωγή της σειράς "Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα". «Ξαφνικά δεν γίνεται τίποτα» αποκάλυψε ο ίδιος.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» βρέθηκε, ο Τάσος Κωστής και έκανε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί.

Με αφορμή την δήλωση της Βαλέριας Κουρούπη για τη ματαίωση του «Room Service Πλιζ», ο Τάσος Κωστής αποκάλυψε πως θα βρισκόταν με πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», κάτι ωστόσο, που δεν έγινε ποτέ.

«Εγώ δυο σίριαλ έχασα έτσι. Είχαμε κλείσει, θα αρχίζαμε γύρισμα για την Μουρμούρα. Πριν ξεκινήσει να γίνει, είχα κάνει δοκιμαστικό και ήμασταν έτοιμοι. Περιμέναμε να μας ειδοποιήσουν για να αρχίσουμε τα γυρίσματα. Ξαφνικά δεν γίνεται τίποτα. Παγώνει η δουλειά για δύο χρόνια, τρία. Όταν ξαναξεκίνησε απλά άλλαξαν όλοι. Εγώ ήμουν έτοιμος τότε να βρίσκομαι στη Μουρμούρα» είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Κωστής.

Μην Αρχίζει την Μουρμούρα ηθοποιός