Eurovision 2020: Ανατροπή - «βόμβα»! Η επιστροφή που κανείς δεν περίμενε...

Ποιους θα δούμε πάνω στην σκηνή;

Eurovision 2020: Ανατροπή - «βόμβα»! Η επιστροφή που κανείς δεν περίμενε...

Ανατροπή «βόμβα» έχουμε στην Eurovision 2020 που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ. Θα έχουμε όχι μία επιστροφή αλλά δυο, που δεν περίμενε κανείς.

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού θα είναι ο 65ος και θα γίνει στην Ολλανδία, μετά τη νίκη της το 2019 στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, με τον Duncan Laurence και το τραγούδι "Arcade".

Αυτή θα είναι η πέμπτη φορά που ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην Ολλανδία, με την τελευταία φορά να είναι το 1980, ενώ θα είναι η πρώτη φορά μετά τον Παιδικό Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2012, που η χώρα θα φιλοξενήσει κάποιο διαγωνισμό Eurovision.

Ο διαγωνισμός θα αποτελείται από δύο ημιτελικούς στις 12 και 14 Μαΐου 2020 και τον τελικό στις 16 Μαΐου 2020.

Σαράντα μία χώρες θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, μάλιστα είχαμε και μια ανατροπή καθώς η Βουλγαρία και η Ουκρανία θα επιστρέψουν μετά την αποχώρησή τους. Να σημειώσουμε πως η Ελλάδα έχει βρει την εκπροσώπηση της.

Eurovision 2020: «Βόμβα»! Χώρα αποσύρεται από τον διαγωνισμό για τον πιο απίστευτο λόγο!

Ακόμη μια «βόμβα» έσκασε για την Eurovision 2020. Όπως έχει γίνει γνωστό, χώρα αποσύρεται από τον διαγωνισμό για τον πιο απίστευτο λόγο.

Μπορεί να μην υπάρχει μια ξεκάθαρη απάντηση για την απόφαση της να μην λάβει μέρος, ωστόσο οι φήμες οργιάζουν και κάνουν τον γύρο της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, η Ουγγαρία αποφάσισε να μην λάβει μέρος στην Eurovision του 2020, επειδή ο διαγωνισμός τραγουδιού είναι «πολύ γκέι» για τη χώρα.

Eurovision 2020: «Βόμβα»! Αυτές είναι οι δυο χώρες που δεν θα συμμετέχουν!

Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει, ωστόσο η απόφαση αυτή έρχεται σε μια στιγμή που υπάρχει αύξηση στην ομοφοβική ρητορική στην Ουγγαρία με τον Βίκτορ Ορμπάν να προωθεί την πολιτική με τίτλο «πρώτα η οικογένεια».

Σχολιαστής σε κανάλι είχε χαρακτηρίσει την Eurovision ως «μια αρμάδα ομοφυλοφιλίας» προσθέτοντας ότι τυχόν αποχώρηση θα ωφελούσε την πνευματική υγεία της χώρας.