Νατάσα Μποφίλιου: Βυθισμένη στην θλίψη με τον θάνατο που την «στιγμάτισε»! «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια...»!

«Τι τεράστια απώλεια»!

Νατάσα Μποφίλιου: Βυθισμένη στην θλίψη με τον θάνατο που την «στιγμάτισε»! «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια...»!

Βυθισμένη στην θλίψη της είναι Νατάσα Μποφίλιου με τον θάνατο που την «στιγμάτισε», εκείνη και όλη την Ελλάδα! Έστειλε το δικό της μήνυμα και μεταξύ άλλων έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια να... χάνουμε τις κολώνες μας».

Η γνωστή τραγουδίστρια ανήκει στους καλλιτέχνες που θέλησε να πουν με τον δικό τους τρόπο «αντίο» στον γνωστός Έλληνα μουσικοσυνθέτη, Θάνο Μικρούτσικο που «έφυγε» από την ζωή εχθές το βράδυ!

Η Νατάσα Μποφίλιου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του μουσικοσυνθέτη και έγραψε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στη λεζάντα της. Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ο μεγάλος Θάνος Μικρούτσικος έφυγε. Έφυγε 'παρών', απαραίτητος, ενεργός, επίκαιρος, φάρος για όλους. Σε μια εποχή που δεν έχουμε άλλα περιθώρια να χάνουμε τις κολώνες μας... Πόση βαθιά θλίψη. Τι τεράστια απώλεια. Κενό. Συλλυπητήρια στους ανθρώπους του...».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Θλίψη για την Νατάσσα Μποφίλιου! Η συγκινητική αφιέρωση στον...

Μια δύσκολη στιγμή για την Νατάσσα Μποφίλιου!

"Έφυγε" από την ζωή ο αγαπημένος της φίλος Χρήστος- ενώ η ίδια του αφιέρωσε το τραγούδι της «Εν λευκώ».

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, το στιγμιότυπο που τραγουδάει, ενώ έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

«Εν λευκώ.
Αφιερωμένο, στον φίλο μου τον Χρήστο, που έφυγε χθες για να γίνει το πιο φωτεινό αστέρι στον ουρανό... #μπελρεβ@feelgoodrec (video clip link in bio)»

Δείτε την ανάρτηση της:

Νατάσα Μποφίλιου: «Έπρεπε να σκοτώσω το ρεμάλι...»

H Νατάσα Μποφίλιου μίλησε για τη μουσική που λατρεύει και αποκάλυψε αν θα σταματούσε ποτέ να τραγουδά αν της το ζητούσε ένας μεγάλος έρωτας.

«Δεν θα ερωτευόμουν ποτέ έναν άνθρωπο που θα μου ζητούσε να σταματήσω το τραγούδι. Έχω έναν παράξενο συνδυασμό, ο οποίος ξέρω ότι τρελαίνει τους ανθρώπους γύρω μου. Είμαι βαθιά συναισθηματική αλλά και πάρα πολύ σκληρή. Τα συναισθήματα μου έχουν συνειδητότητα. Δεν παρασύρομαι. Είμαι 100% αφοσιωμένη, δεν έχω πει ποτέ "μακάρι να μην το ένιωθα αυτό". Αν υπήρχε όμως ανάγκη να αφήσω το τραγούδι για κάτι πιο σημαντικό, ίσως-να το έκανα. Το ίδιο κι αν έρθει μια στιγμή και νιώσω ότι δεν έχω κάτι να πω μέσα από τη μουσική - κάτι που είναι εξαιρετικά πιθανό. Ή αν πάψει να έχει έχει όραμα αυτό που κάνουμε. Θέλω να είμαι πάντα έτοιμη για αυτό. Δεν θέλω να γίνω από τους ανθρώπους για τους οποίους λέμε "μα γιατί δεν φεύγει;". Δεν θέλω να τρέφομαι από το τραγούδι. Θέλω να τρέφομαι από τη ζωή και να τραγουδάω επειδή τρέφομαι από τη ζωή και όχι να ζω επειδή με τρέφει το τραγούδι. Θα τρελαθώ αν συμβεί αυτό κι έχω πει στους φίλους μου, τους έχω ορκίσει, να με κλείσουν κάπου αν δουν ότι βαδίζω προς τα εκεί» είπε χαρακτηριστικά στο ΒΗΜΑgazino.

-Τσιτσάνης ή Χατζιδάκις;

«Αυτά τα διλήμματα είναι σαχλαμάρες. Είναι αδύνατον να επιλέξει κανείς. Είναι σαν να μου λες αγαπάς πιο πολύ τη μάνα σου ή τον πατέρα σου;».

-Ποια είναι η μεγαλύτερη θυσία που έχεις κάνει για το τραγούδι;

«Οτι έπρεπε να σκοτώσω το ρεμάλι που έχω μέσα μου. Είμαι κανονικά πολύ αραχτός τύπος. Η φύση μου είναι να κάθομαι να καπνίζω, να πίνω καλό κρασί και να μιλάω με τους φίλους μου. Αντί γι' αυτό, δουλεύω άπειρες ώρες, προσέχω, πειθαρχώ. Αξίζει, όμως, τον κόπο».