Βάσω Λασκαράκη: Μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού της για τον Λευτέρη Σουλτάτο! Είναι... τεράστια με αποχρώσεις του καφέ!

Θα σας εντυπωσιάσει!

Βάσω Λασκαράκη: Μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού της για τον Λευτέρη Σουλτάτο! Είναι... τεράστια με αποχρώσεις του καφέ!

Στην κουζίνα του σπιτιού της μπήκε η Βάσω Λασκαράκη και αυτό για τον Λευτέρη Σουλτάτο! Είναι... με αποχρώσεις του καφέ και τεράστια!

Η γνωστή ηθοποιός περνάει την καλύτερη περίοδο της ζωής της με τον αγαπημένο της σεφ και την κόρη της Εύα από τον προηγούμενο γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη!

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος επέστρεψαν στην Ελλάδα με την μικρή Εύα μετά από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους!

Εχθές λοιπόν μετά από μια κουραστική και πολύωρη πτήση η ίδια επέλεξε να μπει στην κουζίνα του σπιτιού της για να φτιάξει κάτι πρόχειρο για τον Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της!

Με μια γρήγορη ματιά και συγκρίνοντας κι άλλες φωτογραφίες που έχουμε δει από την το δωμάτιο πρόκειται για έναν τεράστιο χώρο με τις αποχρώσεις του καφέ να κυριαρχούν!

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Βάσω Λασκαράκη κουζίνα σπίτι

Βάσω Λασκάρακη σπίτι κουζίνα Λευτέρης Σουλτάτος

Βάσω Λασκαράκη κουζίνα

Δείτε επίσης την τραπεζαρία του σπιτιού της με λαχταριστά φαγητά να γεμίζουν την επιφάνεια του τραπεζιού!

Βάσω Λασκαράκη: Στην κουζίνα του σπιτιού της με την Εύα! Δείτε τι έκαναν!

Στην κουζίνα του σπιτιού της με την Εύα έκατσε η Βάσω Λασκαράκη. Δείτε τι έκαναν το πρωί του Σαββάτου, μαμά και κόρη.

Η ηθοποιός, έχει μεγάλη αδυναμία στην κορούλα της και όποτε έχει ελεύθερο χρόνο περνάει ξένοιαστες στιγμές μαζί της.

Το πρωί του Σαββάτου, ξύπνησαν νωρίς και άρχισαν τις δραστηριότητες, τις οποίες αποκάλυψε η Βάσω Λασκαράκη με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βάσω Λασκαράκη: Με μια φωτογραφία μας έδειξε το παιδικό δωμάτιο! Είναι γεμάτο με...

Η μικρή Εύα ζωγράφισε και η ηθοποιός την παρακολουθούσε, ενώ στην ανάρτηση της έγραψε «Έχετε παρατηρήσει κι εσείς ότι όταν τα παιδιά ζωγραφίζουν χαλαρώνουν και μας μιλάνε πιο εύκολα;».

Βάσω Λασκαράκη κόρη Εύα

Βάσω Λασκαράκη: Δεν φαντάζεστε τι της έκανε ο Λευτέρης Σουλτάτος! Μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού του και...

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού του για τα μάτια της Βάσως Λασκαράκης και δεν φαντάζεστε τι της έκανε...

Ο γνωστός σεφ και σύζυγος της γνωστής ηθοποιού είναι πολύ ενεργός στα social media του και συχνά μοιράζεται την καθημερινότητα του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

'Έτσι, πριν λίγο μας αποκάλυψε ότι μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού του και για χάρη της Βάσως Λασκαράκη, αλλά και για την συμπρωταγωνίστρια της στην σειρά «Έρωτας Μετά», Έμιλυ Κολιανδρή.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος έφτιαξε τα αγαπημένα σε όλους μελομακάρονα λόγω των ημερών και μάλιστα έδωσε και την συνταγή του μέσα από τα Instastories του.

Η Βάσω Λασκαράκη έχει τον καλύτερο άντρα και είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του, κάτι που φάνηκε άλλωστε και μέσα από τις φωτογραφίες που είδαμε με τα καυτά τους φιλιά!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Λευτέρης Σουλτάτος Βάσω Λασκαράκη κουζίνα σπίτι