Ιλένια Ουίλιαμς: «Αδειάζει» δημόσια τον Δημήτρη Ουγγαρέζο λίγο μετά τον χωρισμό! «Δεν το περίμενα ότι...»!

«Δεν ήθελα να...»!

Ιλένια Ουίλιαμς: «Αδειάζει» δημόσια τον Δημήτρη Ουγγαρέζο λίγο μετά τον χωρισμό! «Δεν το περίμενα ότι...»!

Η Ιλένια Ουίλιαμς λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο τον «αδειάζει» δημόσια και μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Δεν το περίμενα ότι... θα το ανακοινώσει στην τηλεόραση»!

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, στον ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στον πρώην σύντροφό της!

Η Ιλένια είπε χαρακτηριστικά:

«Έτσι δεν έρχονται τα πράγματα στη ζωή; Ή προχωράς ή σταματάς. Μετά από πέντε χρόνια ή προχωράει κάτι ή σταματάει, αυτό είπε και ο Δημήτρης άλλωστε στον αέρα. Μετά τον χωρισμό επέλεξα τρεις μήνες να κλειστώ πολύ στον εαυτό μου. Ήθελα να είμαι λίγο πιο πίσω στο κομμάτι της δημοσιοποίησης.

Φανταζόμασταν το μέλλον από εδώ και πέρα, διαφορετικά. Θέλαμε διαφορετικά πράγματα. Εγώ είμαι σε μια φάση που θέλω να δώσω πιο πολύ βάση στη δουλειά μου, σε αυτό το καινούριο ξεκίνημα που κάνω τώρα. Θέλω να δω και την Ιλένια, να κάνω λίγο πιο μπροστά για μένα. Ήθελα να αποσπαστεί η Ιλένια από την τηλεόραση, τη σχέση, τον μπαμπά, να είναι μόνη της.

Δεν το περίμενα ότι θα το ανακοινώσει στην τηλεόραση, για να σου είμαι απόλυτα ειλικρινής. Έγινε το πρωί, ήμουν στον δρόμο, μετά άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα… Το περίμενα ότι θα γίνει, αλλά δεν ήξερα τον τρόπο και όταν συνέβη επέλεξα να τα κλείσω όλα, να τα αφήσω λίγο στην άκρη. Δεν ήθελα να δοθεί περισσότερη έκταση».

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η Ιλένια Ουίλιαμς αποκαλύπτει τι επαφές έχει μαζί του μετά τον χωρισμό!

Η Ιλένια Ουίλιαμς και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν είναι πια μαζί, με την τραγουδίστρια να αποκαλύπτει για πρώτη φορά on camera τι επαφές έχει μαζί με τον πρώην σύντροφό της μετά τον χωρισμό τους.

Το ζευγάρι έχει χαράξει χωριστές πορείες εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει ανοικτά για τις σχέσεις που έχουν διατηρήσει.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μάλιστα "πάγωσε" σε μία σχετική ερώτηση που δέχθηκε για τον χωρισμό του με την Ιλένια.

Η Ιλένια Ουίλιαμς μίλησε στην εκπομπή "Happy Day" και μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει και σε μία ερώτηση σχετικά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και για το εάν έχει επικοινωνήσει μαζί του μετά το θάνατο της μητέρας του.

«Δεν θα το έλεγα δημοσίως αν μιλάω με τον Δημήτρη ή όχι μετά τον Δημήτρη… Τι συμβαίνει από εδώ και στο εξής είναι θέμα καθαρά δικό μας και δεν θα έμπαινα σε αυτή την διαδικασία ποτέ αν μιλάμε ή δεν μιλάμε να το αναλύσω και να το συζητήσω» ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day".