Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Ολυμπία Χοψονίδου: Η αντίδραση που δεν περίμενε κανείς για την 6η εγκυμοσύνη της! Δεν χάρηκε καθόλου ο...

Άφωνος ο Σπανούλης!

Ολυμπία Χοψονίδου: Η αντίδραση που δεν περίμενε κανείς για την 6η εγκυμοσύνη της! Δεν χάρηκε καθόλου ο...
News 30.12.2019 19:10

Αυτήν την αντίδραση η αλήθεια είναι ότι δεν την περίμενε κανείς! Με την 6η εγκυμοσύνη της Ολυμπίας Χοψονίδου δεν χάρηκε καθόλου ο... γιος της!

Η είδηση της έκτης εγκυμοσύνης της συζύγου του Βασίλη Σπανούλη έκανε χαρούμενη την οικογένειά της, όμως, κάποιος απ’ ότι φαίνεται δεν χάρηκε και τόσο πολύ και μάλιστα δεν είχε πρόβλημα να το δείξει.

Ο λόγος για τον Θανάση, τον πρωτότοκο γιο του μοντέλου, που μόλις έμαθε για ακόμη μία «άφιξη» στην οικογένεια, έβαλε τα κλάματα.

Όπως αποκάλυψε η Ολυμπία Χοψονίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όταν ο μεγάλος γιος της οικογένειας ενημερώθηκε για το γεγονός, άρχισε να κλαίει με λυγμούς, καθώς όπως εξήγησε θεωρεί ότι είναι ήδη πολλοί!

Βέβαια, η Ολυμπία Χοψονίδου είναι από τις πιο έμπειρες μαμάδες, καθώς με τον Βασίλη Σπανούλη έχουν δημιουργήσει μία από τις πιο όμορφες οικογένειες και ξέρει πολύ καλά πώς να χειριστεί τον μικρούλη της για να συμφωνήσει ότι ο ερχομός ενός ακόμη παιδιού, είναι μόνο χαρά για το σπίτι τους!

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις:

Ολυμπία Χοψονίδου εγκυμοσύνη

Ολυμπία Χοψονίδου γιος Βασίλης Σπανούλης

Ολυμπία Χοψονίδου 6η εγκυμοσύνη αντίδραση Βασίλης Σπανούλης

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες μας αποκάλυψε τι ταλέντο έχει πάρει από εκείνη ο γιος της!

Ολυμπία Χοψονίδου: Τρομακτικό το νούμερο από τα κιλά που πήρε στις 6 εγκυμοσύνες με τον Βασίλη Σπανούλη! Μαντέψτε...

Μαντέψτε το νούμερο από τα κιλά που πήρε και στις 6 εγκυμοσύνες με τον Βασίλη Σπανούλη, η Ολυμπία Χοψονίδου! Είναι τρομακτικό!

Έξι παιδιά, 6 γέννες, 155 κιλά σύνολο και... είναι κουκλάρα και κορμάρα!

Παρ' ότι μοντέλο με εντυπωσιακές αναλογίες, δεν στερείται στις εγκυμοσύνες της! Είναι αξιοθαύμαστο το πόσο γρήγορα καταφέρνει και χάνει τα κιλά, και δεν μιλάμε για ευκαταφρόνητο αριθμό, αφού όπως αποκάλυψε η ίδια, φτάνουν τα 155 στο σύνολο: 40 κιλά στο πρώτο παιδί, 30 στο δεύτερο, 25 στο τρίτο, 23 στο τέταρτο και 20 στο πέμπτο! Μέχρι στιγμής, πάντως, στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, έχει πάρει 17 κιλά, ενώ ετοιμάζεται να γεννήσει ξανά με καισαρική.

Πρόσφατα, μάλιστα ο φωτογραφικός φακός πέτυχε όλη την οικογένεια σε μαγαζί και... γέμιζαν ολόκληρο τραπέζι μόνοι τους! Δείτε τις φωτογραφίες!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ολυμπία Χοψονίδου: Πήρε τα 5 παιδιά της και «γύρισε» στο δάσος! Πού ήταν ο Σπανούλης;

Βασίλης Σπανούλης: Του "τα είπαν" τα παιδιά του! Η Χοψονίδου τράβηξε το βίντεο!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share