Μαρία Κορνιθίου: Την «τρομάζει» το νούμερο της ηλικίας της! Αποκλείεται να είναι τόσο!

Δεν της φαίνεται καθόλου!

Μαρία Κορνιθίου: Την «τρομάζει» το νούμερο της ηλικίας της! Αποκλείεται να είναι τόσο!

«Τρομάζει» την Μαρία Κορινθίου το νούμερο της ηλικίας της! Όταν δείτε πόσο χρονών έγινε δε θα το πιστεύετε! Αποκλείεται να είναι τόσο!

Η γνωστή ηθοποιός αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Φιλανδία βρίσκεται με τον σύζυγο της, Γιάννη Αϊβάζη και την κόρη της ενώ στην παρέα τους είναι και η Σίσσυ Χρηστίδου με τα δυο τους παιδιά.

Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για την Μαρία Κορινθίου αφού είναι τα γενέθλιά της και έγινε 40 χρονών! Με αφορμή τη νέα δεκαετία στην οποία πέρασε μοιράστηκε κάποιες σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους και αποκάλυψε πως την τρομάζει αυτό τον νούμερο!

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Γεννέθλια σήμερα για εμένα και δε θα μπορούσαν να ήτανε πιο υπέροχα. Όμως ταυτόχρονα μπαίνουν οι σκέψεις και οι προβληματισμοί και λες πότε μπήκε το ρημάδι το 4 μπροστά; Μπήκε και λίγο τρομάζει. Όχι για τις ρυτίδες, όχι για την εικονική ομορφιά, αλλά για τον χρόνο που έχουμε. Το χρόνο με τους δικούς μας ανθρώπους, το χρόνο να δημιουργήσεις και να αφήσεις ένα μικρο λιθαράκι και εσύ σε αυτό το κόσμο. Το χρόνο ουσίας και πραγματικής ύπαρξης σου σε αυτή τη ζωή. Το χρόνο που δυστυχώς όσο μεγαλώνεις τόσο μικραίνει .....και μικραίνει και ο κόσμος σου. Μπαίνει το 4 μπροστά και ενώ νιώθω πιο γεμάτη, πιο ώριμη, πιο γυναίκα, πιο σίγουρη για τον ευατο μου και τα θέλω μου και τα όνειρα μου από ποτέ , τόσο παιδί ταυτόχρονα νιώθω ακόμα και λέω στον ευατό μου: «Μαρία πότε μπήκε το 4; Πότε έφτασες ως εδώ; Πόσο τελικά, σημασία έχουν «μικρά» πράγματα που όμως είναι τόσο «μεγάλα»! Αυτό λοιπόν που εύχομαι στον ευατό μου για τα γενέθλια μου, που ναι, σήμερα γίνομαι 40 και λέγομαι πια σαραντάρα, να έχω χρόνια καλά, ευτυχισμένα, με την οικογένεια μου, τον άντρα μου, το παιδί μου, με υγεία ψυχική και σωματική και με τους ανθρώπους πλάι μου που αγαπάω, εκτιμάω και θαυμάζω».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Ενώ πριν λίγο καιρό είχε γενέθλια η κορούλα της και της ετοίμασαν μια τούρτα υπερπαραγωγή!

Μαρία Κορινθίου: Συγκλονίζει η εξομολόγηση της: «Έχω χάσει πολλές...»!

Η εξομολόγηγη της Μαρίας Κορινθίου συγκλονίζει, καθώς δεν περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε κάτι τέτοιο! Είπε χαρακτηριστικά: «Έχω χάσει πολλές... δουλειές»!

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open, «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πολλές φορές έχει τύχει συνάδελφοί της να ζητήσουν να τη διώξουν από δουλειά με αποτέλεσμα πολλές φορές να χάσει δουλειές.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Ποτέ δεν έχω απαιτήσει να φύγει κάποιος συνάδελφος από δουλειά ή να πω ότι δε θέλω κάποιον. Σε εμένα έχει τύχει πολλές φορές. Μου έχει τύχει στις περισσότερες δουλειές να πάρουν και να πουν «γιατί τη Μαρία, όχι τη Μαρία». Σε κάθε δουλειά, αυτό το ξέρω. Παρόλα αυτά δε θα κόψω ποτέ δουλειά σε κάποιον. Πολλές φορές με έχουν πάρει να με ρωτήσουν για κάποιον και παρόλο που μπορεί να ξέρω ότι με έχει σχολιάσει άσχημα, δε θα πάρω θέση. Έχει τύχει να πάρουν και να πουν να μη με πάρουν σε δουλειά, έχω χάσει πολλές φορές δουλειές έτσι».

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγες ημέρες είχε αναστατώσει με την εκρηκτική εμφάνιση της!