Ολυμπία Χοψονίδου: Έγινε «έξαλλη» με ερώτηση που της έκαναν για τα παιδιά της! Η απάντηση που «έκλεισε» στόματα!

Τι συνέβη;

Ολυμπία Χοψονίδου: Έγινε «έξαλλη» με ερώτηση που της έκαναν για τα παιδιά της! Η απάντηση που «έκλεισε» στόματα!

«Έξαλλη» έγινε η Ολυμπία Χοψονίδου με ερώτηση που της έκαναν για τα παιδιά της και η απάντηση που έδωσε «έκλεισε» στόματα, όπως άρμοζε να κάνει σαν μητέρα!

Το γνωστό μοντέλο είναι μια πολύ αφοσιωμένη μητέρα και μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη έχουν δημιουργήσει μια από τις πιο μεγάλες και όμορφες οικογένειες!

Η 6η εγκυμοσύνη της Ολυμπίας Χοψονίδου συζητήθηκε πάρα πολύ λόγω του ιδιαίτερου τρόπου με τον οποίο το μοντέλο αποφάσισε να το ανακοινώσει στον σύζύγο της και αργηχό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη και λόγω του ότι πρόκειται για μία ήδη πολυμελή οικογένεια.

Μετά την έκταση που πήρε το θέμα η ίδια δέχτηκε κάποιες ενοχλητικές ερωτήσεις, μία από τις οποίες είχε να κάνει με το πώς το ζευγάρι μεγαλώνει τα παιδιά του κι αν δέχεται τη βοήθεια νταντάς.

Αυτή η ερώτηση ήταν που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει και έκανε «έξαλλη» την Ολυμπία Χοψονίδου! Έτσι, αποφάσισε να απαντήσει με πολύ αυστηρό ύφος, όπως άρμοζε στην συγκεκριμένη περίπτωση!

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

«Είναι ένα μεγάλο θέμα συζήτησης που έχει γίνει τις τελευταίες μέρες. Εάν εννοείς νταντά δεν έχω. Και προκαλώ όποιον με έχει δει να κυκλοφορώ με νταντάδες στον δρόμο να με τραβήξει φωτογραφία και εγώ θα το ποστάρω. Δεν έχω καμία νταντά, έχω όμως γυναίκα που με βοηθάει στο σπίτι».

Δείτε σχετική δημοσίευση:

Ολυμπία Χοψονίδου παιδιά

Ολυμπία Χοψονίδου εγκυμοσύνη Βασίλης Σπανούλης παιδιά

Βασίλης Σπανούλης: Του "τα είπαν" τα παιδιά του! Η Χοψονίδου τράβηξε το βίντεο!

Ο Βασίλης Σπανούλης κάθισε στο σαλόνι του και τα παιδιά του μαζεύτηκαν όλα μαζί και του "τα είπαν"! Η Ολυμπία Χοψονίδου τράβηξε το βίντεο με τα παιδιά της να λένε τα κάλαντα στον μπαμπά τους!

Η ευτυχισμένη οικογένεια περνάει τις πιο όμορφες μέρες της στην αναμονή της γέννησης του έκτου παιδιού και έτσι με αφορμή την παραμονή των Χριστουγέννων, τα παιδιά αποφάσισαν να τραγουδήσουν τα κάλαντα στον μπαμπά τους.

Μαζεύτηκαν λοιπόν στο σαλόνι τους και ξεκίνησαν να του τραγουδάνε, όσα μπορούσαν τουλάχιστον!

Το υπέροχο στιγμιότυπο απαθανάτισε η Ολυμπία Χοψονίδου, η οποία μάλιστα σήμερα έκανε μαζί με τα παιδιά της βόλτα στην εξοχή!

Σπανούλης Χοψονίδου παιδιά