Ελένη Φουρέιρα: Ανακοινώθηκε μια χαρμόσυνη είδηση! Στο πλευρό της πάντα ο Μποτία!

Τι συνέβη;

Ελένη Φουρέιρα: Ανακοινώθηκε μια χαρμόσυνη είδηση! Στο πλευρό της πάντα ο Μποτία!

Μια χαρμόσυνη είδηση ανακοινώθηκε τόσο από την Ελένη Φουρέιρα, όσο και από την δισκογραφική της εταιρία. Στο πλευρό της βρίσκεται ο Αλμπέρτο Μποτία ο οποίος την στηρίζει πάντα.

Είναι από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της γενιάς της και σε κάθε συναυλία της επικρατεί πανικός με τους χιλιάδες θαυμαστές της.

Για αυτό ο Δήμος Θεσσαλονίκης την επέλεξε να τραγουδήσει απόψε το βράδυ με αφορμή την αλλαγή του χρόνο στο κέντρο της πόλης.

Η Ελένη Φουρέιρα αγαπάει να ανεβαίνει στην σκηνή και να γίνεται «ένα» με το κοινό της το οποίο και την ακολουθεί παντού.

Χθες, σας δείξαμε μια εμφάνιση της που πρέπει να «τρέλανε» μέχρι και τον Μποτία.

Ελένη Φουρέιρα Αλμπέρτο Μποτία

Στην Ελλάδα εσπευσμένα ο Μποτία! Στο πλευρό του η Ελένη Φουρέιρα!

Στο πλευρό του Αλμπέρτο Μποτία στάθηκε η Ελένη Φουρέιρα Στην Ελλάδα εσπευσμένα ο αμυντικός της Αλ Χιλάλ. Τι μπορεί να έχει συμβεί;

Πολύ ερωτευμένοι είναι η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία και αυτό φαίνεται! Όμως προσπαθούν να κράτους όσο τον δυνατών την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας .

Μετά το πέρας τον επαγγελματικών υποχρεώσεων του, ο ποδοσφαιριστής ήρθε να επισκεφτεί την αγαπημένη του. Και οι δύο προσπαθούν να διαμορφώνουν το πρόγραμμα τους για να μπορέσουν να φέρουν εις πέρας όλες τους τις υποχρεώσεις,να δουν φίλους αλλά και να περάσουν χρόνο και οι δύο τους!

Ελένη Φουρέιρα: Το ρούχο της μοίρασε «εγκεφαλικά»! Ο Μποτία την έβλεπε και έλιωνε!

Η Ελένη Φουρέιρα βρήκε και πάλι τον τρόπο να εντυπωσιάσει με το ρούχο που φόρεσε και μοίρασε σε όλους «εγκεφαλικά»! Πιο πολύ όμως "τρέλανε" τον αγαπημένο της σύντροφο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος την έβλεπε και αμέσως "έλιωνε"!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει τον τρόπο της με το στιλ και καταφέρνει να κάνει ό,τι φοράει τάση! Στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της, κατάφερε να ανάψει "φωτιές" με το κορμάκι που φόρεσε!

Ανέβηκε στη σκηνή και προκάλεσε πανικό με την εμφάνισή της!

Σας βρήκαμε επίσης το τέλειο χρώμα που επιλέγει για τα νύχια της η Ελένη Φουρέιρα!