Θρήνος στον αθλητικό χώρο! Πέθανε ο πρόεδρος του...

Ο λόγος για τον...

Θρήνος στον αθλητικό χώρο! Πέθανε ο πρόεδρος του...

Θρήνος επικρατεί στον αθλητικό χώρο με την είδηση πως πέθανε ο πρόεδρος του Πανηλειακού, Χρήστος Χίτος! Ο ίδιος αποτέλεσε αγαπημένο πρόσωπο της περιοχής!

Σοκ στον Πύργο μας και στον τεράστιο Πανηλειακό, καθώς σήμερα τα μεσάνυχτα, στη μία το πρωί, πέθανε ο νυν πρόεδρος των “ερυθρόλευκων” της Ηλείας μας, ο Χρήστος Χίτος (και παλιός βέβαια ποδοσφαιριστής του) , σε ηλικία 78 ετών, από καρδιακή προσβολή έξω από την πόρτα του σπιτιού του, καθώς επέστρεφε σε αυτό.

Μόλις πριν από λίγο, δηλαδή περίπου στις 3 το πρωί, η διοίκηση του Πανηλειακού εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση για τον πρόεδρό της που απεβίωσε δυστυχώς πριν από δύο επαναλαμβάνουμε ώρες.

Πέθανε πρόεδρος

Αναλυτικά:

“Δεν βρίσκεται πια κοντά μας εδώ και λίγη ώρα ένας εκ των σημαντικότερων ποδοσφαιριστών και ξεχωριστό μέλος της οικογένειας του Πανηλειακού, ο Πρόεδρος και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, κ. Χρήστος Χίτος.

Συγκλονισμένη από την τραγική και αναπάντεχη αυτή είδηση, σύσσωμη η οικογένεια του Πανηλειακού επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Προέδρου. Καλό κουράγιο και να ζήσετε να τον θυμάστε.

Λόγω του περασμένου της ώρας, περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το ύστατο χαίρε προς τον κ. Χίτο θα ανακοινωθούν αύριο το πρωί.

Πρόεδρε, καλό ταξίδι! Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!

Μεγάλη θλίψη είχε επικρατήσει και όταν "έφυγε" από τη ζωή γνωστός αθλητής!

Σοκ! Πέθανε σε τροχαίο 28χρονος αθλητής!

Ανείπωτη τραγωδία για 28χρονο αθλητή o οποίος πέθανε σε τροχαίο!

Ο αθλητής ήταν με φίλους του στο αυτοκίνητο, όταν μετά από διαμάχη με άλλον οδηγό, έγινε συμπλοκή. Διαβάστε παρακάτω...

Ο οδηγός του άλλου οχήματος έφυγε, για να επιστρέψει λίγο αργότερα και χτυπώντας από πίσω στο κεφάλι τον 28χρονο, τον άφησε νεκρό επί τόπου!


Η αστυνομία αναζητά νυχθημερόν τον δράστη που στέρησε την ζωή στον πρωταθλητή του UFC, ο οποίος αφήνει πίσω του 2 ανήλικα παιδιά και την σύζυγό του. Ο λόγος για τον Rodrigo de Lima , ο οποίος θεωρούνταν ένας από τους κορυφαίους μαχητές της χώρας...

Ο αθλητής Rodrigo de Lima , που πέθανε σε τροχαίο