Πρώην παίκτρια του Survivor δηλώνει ερωτευμένη και μιλάει ανοιχτά για τον σύντροφό της!

Τι αποκάλυψε;

Πρώην παίκτρια του Survivor δηλώνει ερωτευμένη και μιλάει ανοιχτά για τον σύντροφό της!

Μια αναννεωμένη εμφάνιση έκανε πρώην παίκτρια του Survivor που δεν περιμέναμε! Δηλώνει ερωτευμένη και η ίδια μιλάει ανοιχτά για τον σύντροφό της χωρίς ενδοιασμούς!

Η παίκτρια καλεσμένη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε τα πάντα!

Ο λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου, στην οποία η παρουσιάστρια είπε, “Είδαμε πριν από μια εβδομάδα περίπου κάποιες φωτογραφίες με τον αγαπημένο σου. Πια το ζεις λίγο πιο απενοχοποιημένα; Γιατί φαντάζομαι πως, μέχρι να βγει στη δημοσιότητα, είχες ένα άγχος να μην το μάθουν, να το κρύψουμε, να προσέχουμε… Τώρα πια που το ξέρει ο κόσμος και σας έχει δει σε κάτι φωτογραφίες, είσαι λίγο πιο άνετη και χαλαρή ώστε να το ζεις;”

Και εκείνη της απάντησε, “Είμαι λίγο πιο άνετη τώρα, δεν είμαι ακόμα όμως στο βαθμό που θα ήθελα. Θα γίνει και αυτό. Σιγά σιγά. Το αν θα άφηνα την Αθήνα για την Θεσσαλονίκη είναι μια δύσκολη ερώτηση. Δύσκολη απόφαση, δεν ξέρω. Η λογική λέει ότι μάλλον αλλά ποτέ δεν ξέρεις”.

Μη χάσετε επίσης, τον παίκτη από τον πρώτο κύκλο που είπε "όχι" στο Survivor All Star!

Survivor: Πρώην παίκτρια έφυγε από την Ελλάδα! Τι συνέβη;

Μία πρώην παίκτρια του Survivor 2, το πήρε απόφαση και έφυγε από την Ελλάδα πριν από λίγες μέρες. Μάθετε αναλυτικά τι συνέβη.

Πρόκειται για μία από τις παίκτριες που είχε καταφέρει να "τραβήξει" τα βλέμματα τόσο λόγω της εντυπωσιακής της εμφάνισης, όσο και λόγω των ικανοτήτων της μέσα στους στίβους μάχης.

Μη χάσετε επίσης, τον παίκτη από τον πρώτο κύκλο που είπε "όχι" στο Survivor All Star!

Ο λόγος για την Ντάρια Τουρόβνικ, η οποία εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στις ΗΠΑ, όπου περνάει τις διακοπές των Χριστουγέννων!

Το πανέμορφο μοντέλο, ενημερώνει διαρκώς τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράζεται στιγμιότυπα από το υπέροχο ταξίδι της!

Σήμερα, ανέβασε μία φωτογραφία μπροστά από την πασίγνωστη ταμπέλα του Hollywood!

Survivor: Πρώην παίκτρια αποκαλύπτει το πρόσωπο του μεγαλύτερου έρωτά της!

Πρώην παίκτρια του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης «Survivor», δε διστάζει και αποκαλύπτει σε όλους, το πρόσωπο του μεγαλύτερου έρωτά της, που της "έκλεψε" την καρδιά όσο κανένας άλλος!

Ήταν μία από τις παίκτριες "φωτιά" καθώς κάθε της εμφάνιση έκανε τους άντρες να παραμιλούν και όχι άδικα! Η ίδια λοιπόν θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Να σας θυμίσουμε επίσης πως ακόμα μία παίκτρια "φωτιά", η Κατερίνα Δαλάκα, χώρισε με το σύντροφό της, Δημήτρη Φιντιρίκο!

Ο λόγος για τη Φελίσια Λαπάτη, η οποία πριν από λίγους μήνες έγινε για πρώτη φορά μανούλα και αποφάσισε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου της!

Ο μπέμπης είναι πανέμορφος και όλοι "έλιωσαν" με τη φωτογραφία!

φελίσια λαπάτη γιος