Μαρίνα Πατούλη: Φόρεσε ρούχα στο χρώμα της φωτιάς και «έκαψε» καρδιές! «Τράβηξε» τα βλέμματα πάνω της!

Δεν σταμάτησαν τα κλικ οι φωτογράφοι!

Μαρίνα Πατούλη: Φόρεσε ρούχα στο χρώμα της φωτιάς και «έκαψε» καρδιές! «Τράβηξε» τα βλέμματα πάνω της!

Η Μαρίνα Πατούλη κατάφερε και «τράβηξε« γι ακόμη μια φορά όλα τα βλέμματα πάνω της με αυτά τα ρούχα που φόρεσε στο χρώμα της φωτιάς και «έκαψε» καρδιές!

Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, Μαρίνα, βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, ντυμένη γιορτινά και όπως ήταν φυσικό το ενδιαφέρον των φωτογράφων μονοπώλησε!

Η κυρία Πατούλη άδραξε την ευκαιρία και τη συγκυρία να βρεθεί στο Προεδρικό Μέγαρο και να υπάρχουν και φωτογράφοι και φωτογραφήθηκε στην είσοδο στην εντυπωσιακή κεντρική σκάλα του Προεδρικού Μεγάρου!

Η ίδια φόρεσε ένα κόκκινο σύνολο που αρμόζει άλλωστε και στις ημέρες και «μαγνήτισε» τα βλέμματα όλων με τις πόζες της!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Μαρίνα Πατούλη Γιώργος Πατούλης

Μαρίνα Πατούλη σύνολο κόκκινο

Μαρίνα Πατούλη προεδρικό Μέγαρο

Μαρία Πατούλη Βουλή

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες η ίδια φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα που «μάγεψε»!

Μαρίνα Πατούλη: Έβαλε «φωτιά» με το κόκκινο σύνολο της στην φωταγώγηση του δέντρου! Τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της!

Έβαλε «φωτιά» η Μαρίνα Πατούλη με το κόκκινο σύνολο της στην φωταγώγηση του δέντρο στο Πεδίον του Άρεως. Τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

O Γιώργος Πατούλης άναψε χθες το δέντρο της Περιφέρειας Αττικής και η σύζυγος του δεν γινόταν να μην βρίσκεται στο πλευρό του. Μαζί τους ήταν και ο μοναχογιός τους.

Η Μαρίνα Πατούλη επέλεξε για τη γιορτινή εκδήλωση, μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση. Φόρεσε κόκκινο κοστούμι και λευκό πουκάμισο.

Με με τα κατάξανθα μαλλιά της το κόκκινο της ταίριαζε άψογα και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Αυτή μάλιστα, δεν είναι η πρώτη εμφάνιση με κόκκινο σύνολο που άναψε «φωτιές».

Μαρίνα Πατούλη εμφάνιση

Γιώργος Πατούλης φωταγώγηση δέντρου

Μαρίνα Πατούλη: Χαμός με νέα της εμφάνιση! Με κόκκινο δερμάτινο φόρεμα και φτερά... πεταλούδας!

Η Μαρίνα Πατούλη και ο απόλυτος χαμός με νέα της εμφάνιση! Με κόκκινο δερμάτινο φόρεμα και φτερά... πεταλούδας προκάλεσε ταραχές!

Η Μαρίνα Πατούλη, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο Μπουένος Άιρες και απολαμβάνει την κάθε στιγμή του ταξιδιού της! Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, βρίσκεται στην Αργεντινή για τις ανάγκες της τηλεοπτικής εκπομπής του Νίκου Κοκλώνη και μέσω των social media μοιράζεται όμορφα στιγμιότυπα με τους followers της.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram, η κυρία Πατούλη έκανε δυο εμφανίσεις με κόκκινο βινύλ! H μία ήταν με ένα σέξι κόκκινο μίνι φόρεμα και κόκκινες γόβες και πόζαρε σε ένα ζωγραφισμένο τοίχο της πόλης με μια τεράστια πεταλούδα. Η δεύτερη εμφάνιση ήταν με κόκκινο βινύλ παντελόνι και μπουφάν που συνδύασε με μαύρο μποτίνι.

Μαρίνα Πατούλη: Χαμός με νέα της εμφάνιση! Με κόκκινο δερμάτινο φόρεμα και φτερά... πεταλούδας!Μαρίνα Πατούλη: Χαμός με νέα της εμφάνιση! Με κόκκινο δερμάτινο φόρεμα και φτερά... πεταλούδας!Μαρίνα Πατούλη: Χαμός με νέα της εμφάνιση! Με κόκκινο δερμάτινο φόρεμα και φτερά... πεταλούδας!