Μαρί Κωνσταντάτου: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της! Η τρυφερή στιγμή!

Το ρομαντικό ταξίδι!

Μαρί Κωνσταντάτου: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της! Η τρυφερή στιγμή!

H Μαρί Κωνσταντάτου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της και "έριξε" το Instagram! Η τρυφερή στιγμή που θέλησε να μοιραστεί από τη Νέα Υόρκη!

Η ηθοποιός και ο θεατρικός επιχειρηματίας υποδέχθηκαν το 2020 σε μια από τις πιο υπέροχες πόλεις του κόσμου!

Η ίδια θέλησε να μοιραστεί εκτός από την "γλυκιά" στιγμή, την υπέροχη γιορτινή πόλη αλλά και το εντυπωσιακό γλυκό που απόλαυσαν εκεί! Κάπως έτσι έδωσε τις ευχές της για τη νέα δεκαετία και τη νέα χρονιά!

Δείτε επίσης τι είχε αποκαλύψει η ίδια για τα αρνητικά σχόλια και τις κακίες που κυκλοφορούν στο internet!

Μαρί Κωνσταντάτου: Οι πρώτες δηλώσεις για τον Γιάννη Κέντ! «Με τον Γιάννη είμαστε...»!

Η Μαρί Κωνσταντάτου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για τον επιχειρηματία Γιάννη Κεντ και μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Με τον Γιάννη είμαστε...».

Η ίδια θέλει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς δεν θέλει να απασχολεί με την ζωή της, παρά μόνο με τα επαγγελματικά της.

Σήμερα η Μαρί Κωνσταντάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, στον ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον επιχειρηματία που εδώ και κάποιους μήνες φημολογείται ότι πρόκειται για το νέο της σύντροφο.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν έβγαινα ποτέ να μιλήσω. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να βγαίνεις χωρίς λόγο, ακόμα και όταν ακούγονται τα… τέρατα. Με τον Γιάννη είμαστε μαζί, είμαστε καλά, συνεργαζόμαστε και επαγγελματικά και θα κάνουμε πολύ ωραία πράγματα στο μέλλον.

Δεν μιλάω μεν για την προσωπική μου ζωή, αλλά δεν έκρυψα και ποτέ κάτι. Δεν έχω λόγο να πω ψέματα, αλλά μέχρι εκεί. Δόξα τω Θεώ, είναι καλά όλα».

Μαρί Κωνσταντάτου: Νέα δημόσια εμφάνιση με τον επιχειρηματία Γιάννη Κέντ! Που βρέθηκαν;

Η Μαρί Κωνστανάτου έκανε μία νέα δημόσια εμφάνιση με τον επιχειρηματία, Γιάννη Κέντ στο πλευρό της! Που βρέθηκαν;

Εχθές ο Έλληνας ζωγράφους και διεθνώς αναγνωρισμένος, Άγγελος, πραγματοποίσησε στο χώρο του Παλλάς, τα εγκαίνια της έκθεσής του με τον τίτλο «Αντιγράφοντας τον Θεό».

Ο γνωστός ζωγράφος παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα 20 μεταξοτυπίες.

Μαρί Κωνσταντατού: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με casual look! Που την "τσάκωσε" ο φακός;

Ανάμεσα σε αυτούς που τίμησαν τον ζωγράφο και βρέθηκαν στα εγκαίνια του ήταν και η Μαρί Κωνσταντάτου, η οποία εντυπωσίασε με το στιλ της.

Η γνωστή ηθοποιός φαίνεται πως βρίσκεται σε μία πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της και είναι πολύ καλά στα προσωπικά της αφού εδώ και λίγο καιρό έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη σχέση με τον γνωστό θεατρικό παραγωγό Γιάννη Κεντ!

Η Μαρί Κωνσταντάτου επέλεξε να φορέσει μία καμπαρντίνα σε metallic blue αποχρώσεις και την συνδύασε με πέδιλα σε ίδιο χρώμα!

Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνισή της:

undefined

Μαρί Κωνσταντάτου: Νέα δημόσια εμφάνιση με τον επιχειρηματία Γιάννη Κέντ! Που βρέθηκαν;

undefined

undefined

undefined

undefined